Meni pa še kar ena aktivnost manjka ... No, predvidevam, da čisto vsega pa tudi ne morem imeti!!
Pa ... dvomim da je una s slikami ...
- Audrey Hepburn
Meni pa še kar ena aktivnost manjka ... No, predvidevam, da čisto vsega pa tudi ne morem imeti!!
Pa ... dvomim da je una s slikami ...
Jaz pa mislim, da je tista s slikami
Tanja, mene pa zanima, ali sodelujem v igri, če imam vse izpolnjeno, 6/6 aktivnosti in več kot 300 točk, vendar imam pri izpolnjenosti podatkov mojega profila 85%? Hvala za odg.
Aktivnosti 5/6
Doseženo št. točk - ustrezno.
Glede aktivnosti: že nekaj časa "ne iščem več", ker, če do sedaj nisem našla/odkrila, potem zelo verjetno tudi v prihodnosti te aktivnosti, ki mi manjka, ne bom uporabljala.
Rotteja izpolnjenost profila nima veze z nagradno igro.
Jaz sem še vedno pri 5/6,
točk pa imam okoli 2000.
No, saj nekaj časa še imam, da pogruntam tisto 6 - zadnjo aktivnost, ampak slabo kaže.
Do zdaj me nagradna igra sploh ni zanimala (saj veste, "jaz nikoli nič ne zadanem" buhuhu) in tele teme že od prenove nisem odprla, zdaj, ko imam pa jutri izpit pa vneto berem vse objave Madonca, moram se malo zresnit
Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki še vedno ne najde šeste aktivnosti.. in sem jo tudi nehala iskati. Na začetku sem si res želela sodelovati v nagradni igri, sedaj pa te želje nimam več. Planetke ste mi že večkrat pomagale z nasveti, me navdihnile za kakšno stvar in me tudi kaj novega naučile. Meni to pomeni več kot neka nagrada. Da ne bo pomote, vse nagrade so super, ampak pomoje si jih najbolj zaslužijo tiste mične gospe in gospodične, ki so že od samega začetka najbolj aktivne
Se mi pa zdi neumno, da zaradi nagrade fanatično iščeš določeno aktivnost. Po mojem skromnem mnenju je ta stran namenjena uživanju, sprostitvi in "ženskemu izobraževanju" (fantje, če to berete brez zamere, so pa res bolj ženske teme ).
PL sem se pridružila predvsem zato, ker sem z registracijo lahko tudi sama izrazila mnenje. Drugače sem že nekaj let zvesta spremljevalka kozmetometra, ki me je že večkrat rešil zgrešenega nakupa.
Tole sporočilo ni namenjeno "lezenju v rit moderatorjem" in ne grajanju novih članov. Je samo izraz moje nenavdušenosti nad raznim konstrantnim "lajkanjem" in objavljanju zadev izkjučno zaradi nabiranja točk. Tiste, ki dejansko nekaj odnesemo od teh forumov od tega nimamo nič..
Drugače je pa tale prenova res vredna vsake pohvale vse čestitke in kar tako naprej
Tudi tebi skoraj sigurno manjka aktivnost iz Tanjinega namiga. Malo razmislita o namigu in o tem, kako lahko jaz vem, da vama ravno to manjka, pa bo šlo
ja čist simpl je tale iz namiga
Tudi tebi manjka ravno ta aktivnost iz Tanjinega namiga. Kot je že _*Shaheena*_ napisala, razmisli kako lahko mi vemo katera ti manjka, poveži s Tanjinim namigom in boš hitro ugotovila
Avtomatično se mi je izbrisalo približno 30 točk. Potem sem se odjavila in na novo prijavila, pa mi je izginila še ena. Se je to zgodilo še kateri in ali kdo ve zakaj je prišlo do napake? Nisem sicer fanatik pri nabiranju točk, nisem pa vedela, da grem lahko tudi v minus
Tudi meni so se v zadnjih dveh dneh zbrisale točke. Vsakič ko kaj komentiram mi po 20 minutah zginejo tiste na novo pridobljene točke
Kaj je tu narobe? Saj je vse jasno; s PL se NE odjavlja.
tako, izpolnila vse zahtevana polja, ali sodelujem avtomatsko ali je potrebna še kakšna prijava?
izpolnjenost profila
Število doseženih točk (314 / 300)
Opravljene aktivnosti (6 / 6)
Ne, to je vse, avtomatsko sodeluješ.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...