Verjetno enkrat tekom tega tedna.
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Verjetno enkrat tekom tega tedna.
Tudi jaz, sploh, ker sem si prvih 10 nagrad rezervirala zase!
Sklepam, da je Iree vdrla v Tanjin PL račun
Ne, ne! Je pa res, da imam zeleno masko gor, pa malo sem tudi že starikava, zato nujno potrebujem toplice, in ker imajo starejši prednost, pa ker ste Planetke fajn in uvidevne punce, vem, da mi boste z veseljem prepustile prvih nekaj nagrad. (Iree pa bom vzela s sabo, če bodo slučajno vsi maserji zasedeni ... da ne bo rekla, da ni bila v toplicah
)
Upam na parfum ali vsaj šminko. S tem bi bila najbolj happy.
Porednice! Tanja, sklepam, da si mene citirala - kot če bi mi vzela besede iz ust.
Torej, v toplice greva jaz in Jolynn (ki se mora polulati).
Joj men bi tko sedle tele topličke
Terme Olimia (me) vabijo..
Jaz bi kak (ženski) parfum Toplice bi bile mega, sam tolk sreče pa 100% ne bom mela.
Oh jaz bi tudi bla vesela česa(rkoli), je tak super občutek če poštar prinese kdaj kakšen tak paketek s kako šminkico, parfumčkom...toplicami
Meni je tudi vseeno, samo da bi bila nagrad(ic)a
danes, v torek, dodajam:
Veste, kaj? Čakanje na to žrebanje je kot čakanje otroka, ki še nima predstav o času, na božička in druge decembrske kompanjone: vleče se v neskončnost, ker nikoli nisi ziher, kdaj se bo čakanje končalo in če boš kaj dobil ali ne
Žal še nismo dobili podatkov vseh, ki so/ste izpolnile pogoje, tako, da bo žreb v pon ali tor prih. teden, ko jih dobimo.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...