Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ineya

Karte, ki jih dobivamo v roke, ni mogoče zamenjati, od nas pa je odvisno, kako bomo igrali Več
 • Ineya je všečkal/a forumski zapis NOTD (slike nohtov) - 8. del.

  21. avg 2019 12:56
  0
 • Ineya je všečkal/a forumski zapis NOTD (slike nohtov) - 8. del.

  21. avg 2019 12:56
  0
 • Ineya je všečkal/a forumski zapis NOTD (slike nohtov) - 8. del.

  21. avg 2019 12:56
  0
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Laki za nohte.

   14. maj 2019 11:40

   Jaz še tudi občasno uporabljam navadne lake..cca 1-2× mesečno. Problem je v tem, da več k 2 dni mi tko noben ne zdrži na nohtih..ko imam pa zlizane konice me pa moti, pa odstranim. 

   Načeloma sem ves čas na gelishu...vmes pač potem k si odstranim in se mi ne da isti dan delat gelisha (ker mi vedno vzame 1,5h če hočem res dobro naredit), potem pač nalakiram z navadnim lakom..ali pa pustim nenalakirane. 

   Sama obožujem raznorazne odtenke na nohtih, kar je prednost navadnih lakov, samo kaj k mi enostavno zmankuje časa in energije ob večerih in nimam volje, vsaki drugi dan lakirat. 

   Gelish pa narediš, takoj je vse suho in imaš mir dosti časa..se skoraj prej naveličam odtenka smiley

   1171
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Permanentni lak.

   17. sep 2018 11:41

   Sem sama na ebayu že tudi ob "začetkih" marsikaj naročila na ebayu..na koncu pa pustila samo dva orlyja in enega od CND - to so edini, ki v dveh-treh slojih dobro izpadejo pa so tudi obstojni. 

    

   Presenetil me je depend z obstojnostjo in pa bluesky  smiley

   6
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Gelish / Shellac (soak off) laki.

   12. sep 2018 10:58

   Jst za brušenje nisem..ker kadarkoli se mi je brusilo dol z nohta, se je vedno na nohtu, dveh ali treh poškodovala povrhnjica..pa naj sem si to delala sama ali v salonu. 

   In potem dokler noht tega ne preraste in je poškodovan, tudi gelish na tistem delu nohta ne drži..da ne govorim o skelenju...smiley

   Tako, da odstranjevalec na vatko, alu folija, 10 min in z leseno palčko podrgnem dol..potem pa samo z bufferjem dokončno uredim noht. 

   Ampak to je zgolj moja izkušnja in mnenje.. 

   375
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Permanentni lak.

   12. sep 2018 9:32

   Tudi sama se predvsem zadnje čase poslužujem pernamentnega lakiranja..ker z navadnimi pač časovno na vsake 2-3 dni ni zneslo. 

   Potem pa spet, sama sem "alergična" na minimalno oguljenost konic... 

   Tako, da sedaj si največkrat kar sama nareddim pa imam lepo cca10 dni mir, potem je pa tako že narastek mi tako moteč, da moram zamenjat. 

   Edini problem je pri meni obnohtna kožica, pa naj še tako pazim..se mi zelo izsuši,..je pa res da vmes kakšen teden se zgodi da sem z popolnoma natur nohti..pa zgolj kakšen regerativni lak pa krema/maslo in to je to :) 

   Tanja, katere lake (znamko) bi pa ti priporočila oz. uporabljaš? 

   6
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Gelish / Shellac (soak off) laki.

   12. sep 2018 9:28

   Metamorfoza, za Indigo ti lahko zagotovim, da so eni najbolj obstojnih, kar sem preizkusila... je pa res, da so malce bolj gosti, in se težje nanašajo. 

   Če želiš lep, tanek in enakomeren nanos, potem je z njimi malce bolj zamudno..so npr. čisto drugačni od Dependa, Laifa, Ibd-ja ali Bluesky-ja. Ti so namreč meni zelo enostavni za nanos - saj npr. dvakrat, trikrat "potegneš" s čopičem po nohtu in lak se enakomerno porazdeli po nohtu, brez kakšrnihkoli vidnih robov ali sledi - če me razumeš. 

   Kar se tiče pa obstojnosti, kot sem omenila so res daleč najboljši (ampak da lak lepo enakomerno, na tanko naneseš) + tudi samo odstranjevanje je dokaj enostavno..se lepo raztopijo. 

   375
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Najboljši podlak.

   31. jul 2018 8:49

   Po Microcellu, Essiju in Opiju, ki sem jih uporabljala pred leti..po gelishu in vsemu skupaj, sem se najprej "zatekla" k temu;

    

   Za podaljšanje obstojnosti in pa predvsem da lepo izravna nohtno ploščo (po kateri se barvni lak dosti lepše nanaša) pa uporabljam tega (Essence base&top)

    

   180
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Kje kupujete oblačila?.

   7. maj 2018 9:53

   Tudi sama zase največ najdem v Orasyu in sem zelo zadovoljna s kvaliteto!

   v H&m-u me že niso videli lep čas..občasno zaidem v S. Oliver in pa Modiano (predvsem mi odgovarjata Only in Marx). 

   Še vedno pa najraje na spletu naročim, plačam, dobim....

    

   v C&A ponavadi zavijem zaradi malega-in me je kvaliteta oblačil, glede na ceno, presenetila.

   13
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Koliko zapravite za oblačila na mesec?.

   18. apr 2018 14:15

   Tanja je napisal/aIneya je napisal/a

   Ampak še vedno ne razumem...en mesec se pokaže, da rabiš nove čevlje pa jeanske..drugi mesec ugotoviš, da rabis nekaj kosov spodnjega perila ki ga nujno moraš zamenjat in nekaj novih majic...nevem no. 
   Al samo jst to "vidim"..ker nikoli pa ne kupujem, da bi se mi oblačila ful kopičila..majice "znosim", kupim nove..puloverji, ki so zmuckani-odsstranim... nekaj je pa takega, ampak res minimalno, da se naveličam kar tako. 

   Hm, jaz ne razumem čisto, oz. si ne predstavljam, kako 'kar naprej' nekaj 'rabiš' (ne mislim v zafrkantskem smislu, ampak čisto iskreno). Ker če gledam sebe, dam zelo malo stvari na stran, ker bi jih dejansko 'zgulila' - prej se naveličam.smiley Izjema so majice za spanje in pižame, ki mi res skoraj preperijo in razpadejo.

    

   Je možno, da se ti samo zdi, da je znošeno in za stran takoj, ko ni več super novo kot iz trgovine?

    

   Ja določene stavri koot sem rekla, dam dalje..da ponosijo... Določene stvari pa kot je že Akasha napisala, se razvlečejo, raztegnejo, zbledijo barve in takšna sama pač ne želim hodit po "svet"..in kar je basic zadev lahko ponosim doma, ne morem pa nekih srajčk in hlač (el.) ipd...in če je oblačilo še solidno ga dam naprej, drugače zavrzžem.. Zavržem res malo stvari, bolj je to, ko se naveličam ali znosim-dam naprej...

   ja tudi naveličam se..je pa res da odkar mi finance dopuščajo, pač vedno nekaj najdem, da lahko imam za nadaljne kombinacije..in ja vedno se pokaže nekaj, kaj rabim ali pa mi je preprosto všeč. 

   Tako kot ene obožujejo da imajo na nohtih vsakih 14 dni drugo barvo gelisha in odštejejo mesečno 50€ za nohte..se pač meni ne zdi tako sporno mesečno "dat za dušo" zapravit te € za oblačila...v katerih se dobro počutim.. 

   K srreči je pač finančna situacija takšna, da si kljub temu lahko privoščimo izlete ipd... drugače bi bilo če bi imela dosti manjšo plačo in bi zarad tega morala pretuhtati/se odločati med kakšnimi izleti ipd... potem bi verjetno razmišljala podobno kot sasha988...smiley

    

   24
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Kaj vam gre na živce - 5. del.

   6. nov 2017 9:14
   vermilion je napisal/a

   Kar precej stvari smiley:

   - da sem totalno utrujena in brez energije

   - da mi kronično primanjkuje časa za  precej osnovne opravke kot so frizer / kozmeticarka / nakupovanje zivil / pospravljanje / brskanje po spletu

    

   + ... (pre)pogosti glavoboli in da bolj ko iščem vzrok, manj mi je jasno..sedaj bom poskusila malce pri prehrani..nevem več...Meni se bo zmešalo ali od bolečin ali od tablet...

   484
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Gelish / Shellac (soak off) laki.

   17. okt 2017 8:55
   densy je napisal/a

   Sedora - poskusi še Alessandro striplac v kombinaciji z depend nad in podlakom. Ineya je napisal/a

   Meni sedaj zdrži manikura cca.3-4 dni, če ne delam nekaj extra posebnega. 

   Ampak glede na službo (delovni čas), otroka, pa kakšno rekreacijo, mi primankuje časa, da si na vsake 3 dni lakiram nohte. 

   In glede na to, da sem zadnjič, ko sem si dala v salonu naredit - imela lepo izkušnjo (tudi z odstranjevanjem doma) bi se ponovno odločila za shelac oz gelish...ampak doma mi ni nikoli držalo nekaj extra dolgo...

   No, Alessandro striplac pa mene osebno ni prepričal... tako gosti se mi zdi... 

    

   Kako to misliš ni prepričal - Se ti je okrušil? 

    

   Točno taako, po nekaj dneh...sam podlak/nadlak je pa zelo gosti in meni osebno zelo težaven za nanos, kolikor sem ga pač nekajkrat uporabila. 

    

   In katere znamke uporabljate druge? Tanja, ti si ostala na Dependu-si zadovoljna?

   sama sem zadnje čase malce experimentirala in moram rečt, da sem nad določenimi poz. presenečena, da mi manikura zdrži 14 dni-se mi prej z Dependom/Alessandrom še ni zgodilo. Bom si 1× v bližnji prih. vzela čas in malce poročala. 

   375
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Najboljši podlak.

   17. okt 2017 8:53

   Microcell sem imela pred leti nekaj časa, pa se ne spomnem točno kako se je obnesel. 

    

   zavedam se, da nek podlak ne more narediti čudežev, ampak vmes ko se odločim za navadno lakiranje pa "pričakujem", da so nohti trdni, se ne plastijo in seveda morebiti podaljšajo obstojnost laka za kakšen da/dva.  Smile

    

   Ima katera izkušnje z Rimmel-ovim nail nurse (zgoraj je prilepljen). 

   180
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Najboljši podlak.

   17. okt 2017 8:53

   Microcell sem imela pred leti nekaj časa, pa se ne spomnem točno kako se je obnesel. 

    

   zavedam se, da nek podlak ne more narediti čudežev, ampak vmes ko se odločim za navadno lakiranje pa "pričakujem", da so nohti trdni, se ne plastijo in seveda morebiti podaljšajo obstojnost laka za kakšen da/dva.  Smile

    

   Ima katera izkušnje z Rimmel-ovim nail nurse (zgoraj je prilepljen). 

   180
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Najboljši podlak.

   13. okt 2017 7:39

   Da malce osvežim temo...

   Iščem nek (seveda kvaliteten) dokaj-hitrosušeči podlak v smislu, da podaljša obstojnost laka, hkrati pa da nohte okrepi in spodbuja njihovo rast...

   Zelo hvaljenega sem zasledila Rimmel Nail Nurse, je še kaj druga, kar mi priporočate? 

   180
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Nujno iščem: MODA, 2. del.

   22. sep 2017 12:39

   Našla sem dvojne, meni všečne..pa nevem katere izbrati..

    

    

   Naj povem, da sem ponavadi oblečena bolj temnoo..predvsem črno kombiniram z belo, peščeno ali nežno roza/pudrasto roza, občasno sivo. 

   Nevem katere bi...hvala za vsak predlog smileysmiley

   123
  • Ineya je napisal/a na forum v temo Nujno iščem: MODA, 2. del.

   16. sep 2017 12:50

   Te 1.oxfordice so mi pa lepesmiley

    

   Sam zdaj najdit neke takšnega. Všeč mi je ker ni tist podlat predebel..kar s polnim podplatom/peto imam jaz rada minimalno ali nič..ali pa konkretno..ne pa nekaj vmes... če me razumete..

   Bom mogla mal po trgovincah očitno..na spletu nisem nič zasledila...smiley

   123
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Katrin 22. sep 2019 21:52
  prva pomoč
 • Katrin 22. sep 2019 21:40
  Navdušena
 • Katrin 22. sep 2019 21:34
  nisem opazila učinka
 • Katrin 22. sep 2019 21:30
  ne zamenjam več
 • Binas 12. sep 2019 14:23
  odličen
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pogosto ob vseh obveznostih in skrbeh kar pozabimo na skrb zase in svoje dobro počutje.