Hvala za odgovore. Moram pa obvezno posusiti tisti recept z zeljem, ker ga sama obožujem in sem kot en zajček, ko je doma na mizi.

Drugače pa jaz musako delam na drugačen način kot večina tukaj. Sama skuham krompir, ga olupim in narežem na lističe - ene debelejše ene tanjše, kakor pade. Vmes na maslu prepražim čebulo in česen, dodam meso, vegeto, lovor, rdečo papriko, pelate (če teh ni, paradižnikovo mezgo), in.. no, verjetno se vam bo zdelo čudno, ampak jaz dodam še čajno žlico ali dve sojine omake in malo curry-ja. Vem, da to sploh ne sodi sem, samo pride pa tako božanski okus ven, da še moja sestra poje vse, pa je zelo zbirčna Metka.

Potem pa naredim tako - plast krompirja, plast mesa, pa spet krompir, nato meso, za konec pa spet krompirček. Ponavadi sem musako prelila še s stepenim jajčkom ali dvema in ščepcem soli, zdaj pa bom raje delala bešamel, ker hočem, da hrustljaaa. Mmm. Grem pojesti še tisti kos ali dva, ki sta ostala od kosila.
