Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Mladi krompirček

ally
Starost: 43Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2005 9:14
Povezava do prispevka
Mene pa zanima, kako pečete maldi krompirček? Mogoče kak poseben recept?
0
Nazaj na vrh
*milla*
Starost: n/aPridružen: 26. apr 2005Prispevkov: 804Kraj: domžaleStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2005 9:38
Povezava do prispevka
narežem na bolj debele kolobarje, potem pa dam krompir v kuhinjsko krpo, kjer ga posolim in pomokam, nato pa zavijem krpo in dobro premešam.. nato dam vse skupaj v pomaščen pekač potem pa se krompirček počasi peče.. NJAMI!
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 42Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2005 10:39
Povezava do prispevka
Jaz ga pa dam v pekač kar celega. Izbereš pač nekoliko manjše krompirčke. Potem pa dam na naoljen pekač in spečem. Nič posebnega. Dostikrat dam zraven peči še čebulo (ki rata potem tako lepo sladka) in začinim s peteršiljem, drobnjakom, baziliko ali čim podobnim.
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 43Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2005 10:41
Povezava do prispevka
Sonja, saj to ga daš kar v pečico,  a ne?
0
Nazaj na vrh
Manca1
Starost: 42Pridružen: 2. apr 2004Prispevkov: 776Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2005 11:38
Povezava do prispevka
Lahko ga daš v pečico ali pa kar na štedilnik. 
0
Nazaj na vrh
Celi
Starost: 43Pridružen: 29. mar 2005Prispevkov: 951Kraj: Novo mesto - LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2005 11:44
Povezava do prispevka
 
Jaz ga tudi dam v pečico s čisto majčkeno olja. Če pa ga pečem v ponvi, ga najprej obkuham, potem pa še opečem in meni je tako veliko bolje, samo je pa več dela.
Ko imamo vse, kar smo si želeli, je samo še nekaj, kar si želimo, in tisto nekaj je največkrat vse, kar si želimo. (R. Kerševan)
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 42Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2005 11:44
Povezava do prispevka
meni je tako kot ga sonja naredi BBBB
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Ursha
Starost: 43Pridružen: 13. okt 2004Prispevkov: 1516Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2005 16:34
Povezava do prispevka
Jaz malo večje krompirje prerežem na pol (če so res veliki na štiri
dele), manjše pa pustim. Dobro ga operem in osušim s krpo. Pekač dobro
namastim in krompir dam v pečico in ga na vsake toliko premešam, da se
ne prime. Na polovici pečenja ga rahlo posolim in dobro premešam, pol
ure pred koncem pa dodam še sveže nasekljan peteršilj, ki naredi res
dober okus.
Kadar si nečesa res želiš,
stremi vse stvarstvo k temu,
da bi se ti sanje uresničile.
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 37Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2005 16:58
Povezava do prispevka
Joj, ampak dalec najboljsi so pa meni v zerjavici
 
Drugace ga pa jaz najraje delam v t.i. pizza manu...ogromna zadeva na elektriko, kjer naj bi clovek peke pice..ampak jaz naraje pecem krompir ali pa meso, ker se da vse delati prakticno brez mascobe. Ceprav potem vse ni tako okusno..vsaj krompir ne
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
L0vErKa
Starost: 39Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 4583Kraj: somewhere over the rainbowStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2005 21:59
Povezava do prispevka
a je že katera pekla mlad krompirček s sirom?  
 
sem slišala, da bi naj blo okusno  bom morala v bližnji prihodnosti zdaj to enkrat delat za kosilo
0
Nazaj na vrh
.Zala.
Starost: n/aPridružen: 27. feb 2005Prispevkov: 49Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. jun 2005 15:06
Povezava do prispevka
ja, jaz sme ga že  in je res dobro - kropmirček spečeš v pečici, pokapljan z olivnim oljem, nato pa zadnjih 5 minut gor potreseš naribano ali narezano mozarello ali kak drug sir ki se dobro topi.....Še malo zapečeš, zraven skelda solate in MNJAM!
Zala
0
Nazaj na vrh
miškašiška
Starost: 48Pridružen: 21. mar 2005Prispevkov: 506Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2005 13:15
Povezava do prispevka
jest krompir dobro operem, narežem na poljubne kose,  ,,vržem,, na vroče olje (ponev ), posolim in v 20 minutah je krompirček končan. Potresem s peteršiljem.
Včasih tudi krompir predčasno pred peko kuham 5 minut v osoljenem kropu.
In to je to.
MiŠkAšIšKa
0
Nazaj na vrh
tanjal
Starost: 69Pridružen: 21. okt 2003Prispevkov: 5870Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2005 13:19
Povezava do prispevka
v pečici pečen krompir z mozarello - mmmmm.... lp.
tanjal
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 41Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2005 13:26
Povezava do prispevka
quote:572baf2e4b=".Zala."
ja, jaz sme ga že  in je res dobro - kropmirček spečeš v pečici, pokapljan z olivnim oljem, nato pa zadnjih 5 minut gor potreseš naribano ali narezano mozarello ali kak drug sir ki se dobro topi.....Še malo zapečeš, zraven skelda solate in MNJAM!

Sm si ga včeri tko nardila. NJAM!

Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
smeska
Starost: 45Pridružen: 20. apr 2004Prispevkov: 3451Kraj: primorskaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2005 17:25
Povezava do prispevka
tanjal je napisal/a
v pečici pečen krompir z mozarello - mmmmm.... lp.




To pa res noro dobro.....
Lp,pupika 28


0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Mladi krompirček
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.