A ve katera od vas recept za listnato testo??? Resnično bi ga rabila.
Hvala
Sestavine | ||||
---|---|---|---|---|
500 | g | HM nizkobeljakovniska moka | ||
100 | g | Rastlinsko olje | ||
420 | g | Zelo mrzla voda | ||
8 | ščep | Sol | ||
500 | g | Margarina Zvezda za peko | ||
Navedeni postopek večkrat ponovimo (najmanj 3-krat)!
Ko testo zadnjič razvaljamo, ga takšnega lahko uporabimo za:
- kremšnite,
- zavitke (1/3 navedenega testa je zadostna za en pekač zavitka),
- šamrole, itd.
Ker je količinsko testa za enkratno uporabo preveč, ga lahko razdelimo na dva ali tri dele in damo zmrzniti. Vsak del posebej pomokamo z obeh strani in jih damo vsakega v posamezno plastično vrečko.
Razvaljano testo damo v pekač (nepomaščen in brez peki papirja) in ga pečemo v poprej ogreti pečici na 250 stopinj Celzija (za kremšnite).
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...