Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kozice na buzaro

Pojdi na stran 1 , 2
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. avg 2006 20:03
Povezava do prispevka
omaka je bila za vseh 20 prstov obliznit 
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Anuska
Starost: 43Pridružen: 30. mar 2006Prispevkov: 1635Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 20. avg 2006 12:14
Povezava do prispevka
Tole bom pa sigurno sprobala.....!!
0
Nazaj na vrh
anneta
Starost: -13Pridružen: 18. feb 2004Prispevkov: 2680Kraj: raj na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 23. avg 2006 15:59
Povezava do prispevka
Kakšne kozice to kupite? V ribarnici, ali kakšne une pakirane? Zgleda zelo njami....
0
Nazaj na vrh
dd666
Starost: 37Pridružen: 1. maj 2006Prispevkov: 59Kraj: koper-ljubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 24. avg 2006 11:16
Povezava do prispevka
jst pa nardim isto omako,samo zamešam notri repke od gamberov.Potem pa to jemo z rižem al pa s pašto
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. avg 2006 11:17
Povezava do prispevka
anneta jaz jih kupum v ribarnici
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
marymary
Starost: 44Pridružen: 16. maj 2004Prispevkov: 791Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. sep 2006 20:43
Povezava do prispevka
A ni to gratinirano, ne pa na buzaro?
 
Na buzaro je v omaki iz česna, belega vina,peteršilja, drobtin!
 
Lp, zmedena mm
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. sep 2006 22:05
Povezava do prispevka
so na buzaro Wink , samo jaz sem jih na koncu še za par minutk v pečico dala pa malo sirčka gor
 
 
  • čebula
  • česen
  • peteršilj
  • domači paradižnik (lahko pelate)
  • sol
  • belo vino
  • kozice
 
na olivnem olju prepražiš na drobno nasekljano čebulo, dodaš na majhne koščke narezan paradižnik in dušiš dokler se le - ta na razpusti. Kasneje dodaš peteršilj, česen in zaliješ  z vinom. to nekaj časa kuhaš, nazadnje pa dodaš kozice , pustiš še kakšnih 10 minutk
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2006 9:10
Povezava do prispevka
Uf tole je pa še nekaj zame. Ob prvi priliki .... mljac!
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2006 9:15
Povezava do prispevka
Ampak na buzaro nikoli ne vsebuje paradižnika. Samo olje, česen, drobtine, vino in peteršilj.
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2006 11:13
Povezava do prispevka
nope ni res!
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2006 11:27
Povezava do prispevka
katja je napisal/a
Ampak na buzaro nikoli ne vsebuje paradižnika. Samo olje, česen, drobtine, vino in peteršilj.
če hočeš, da je rdeča dodaš pelate, drugače ne . sicer pa stvar okusa
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
sweden
Starost: 44Pridružen: 20. jun 2005Prispevkov: 1964Kraj: Maribor - KrškoStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2006 11:57
Povezava do prispevka
Uauuuuu...ej pa to je moja najubša jed .
 
Škampi...I am lovin it.
0
Nazaj na vrh
marymary
Starost: 44Pridružen: 16. maj 2004Prispevkov: 791Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2006 12:39
Povezava do prispevka
Jaz tud nisem prepričana da je to to. Pa ne zaradi paradižnika (ki je v buzari na rdeče) ampak zaradi čebule. Prava buzara ima samo česen, peteršilj, vino, drobtine in školjke ali škampe.
 
Lp, mm
0
Nazaj na vrh
scta123
Starost: n/aPridružen: 2. sep 2006Prispevkov: 230Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2006 12:58
Povezava do prispevka
se to, kozice in skampi niso ista stvar...
kozice ponavadi tudi v ribarnici prodajajo ze kuhane, ker so tako hitro pokvarljive, da se pri nas ne obnesejo sveze... kozice so tudi zmrznjeni gamberi. pa vse kar v anglescini shrimp. in nimajo klesc.
skamp pa je v anglescini prawn oz. natancneje langoustine, kot jim pravijo tudi francozi; nasi sosedje jim recejo scampi in imajo male klesce.
 
buzara pa je stvar okusa... originalna brez cebule in paradiznika. vendar recepti so ziva stvar in zakaj ne... Wink
s. spinning around
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2006 13:42
Povezava do prispevka
jaz delam po tem receptu, vi pa po želji Wink s paradižnikom ali brez whatever
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kozice na buzaro
Stran 2 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.