Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kosilo - II. del

Pojdi na stran 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 6. maj 2006 14:29
Povezava do prispevka
Rižota z morskimi sadeži in veeeeeeeeeeeeeeeelika skleda zelene solate s perjem mlade čebulice...
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 6. maj 2006 15:06
Povezava do prispevka
pirini špageti, bolonjska omaka, zelena solata z redkvico
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
ninak
Starost: -13Pridružen: 24. feb 2006Prispevkov: 884Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. maj 2006 15:42
Povezava do prispevka
Mi smo pa imeli piknik:čevapčiči, pečene hrenovke, krompir in zame pečen oslič, pa veliko domače berivke. Njami.
A ja, za sladico pa bananina rezina
Obžalovanje je izguba časa.
To je preteklost, ki te hromi v sedanjosti.
0
Nazaj na vrh
L0vErKa
Starost: 41Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 4583Kraj: somewhere over the rainbowStatus:Offline
Objavljeno: 6. maj 2006 21:06
Povezava do prispevka
goveja juha, široki rezanci, govedina in hren image file name: 2kcd02b96bd9.gif
 
 
ninak, berivka je zakon image file name: 2k01de680d5b.gif
0
Nazaj na vrh
ninak
Starost: -13Pridružen: 24. feb 2006Prispevkov: 884Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. maj 2006 22:32
Povezava do prispevka
ja res je berivka zakon. Ko celo zimo ješ kupljeno solato, je ta res pravi balzam za želodec. Komaj čakam, da bo na vrtu še ostala zelenjava
Obžalovanje je izguba časa.
To je preteklost, ki te hromi v sedanjosti.
0
Nazaj na vrh
*urška*
Starost: 41Pridružen: 31. jan 2005Prispevkov: 4944Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 7. maj 2006 19:32
Povezava do prispevka
Goveja juha z rezanci, restan krompir, pečenak in kumarčina solata. Za sladico: rolada.
0
Nazaj na vrh
Travica
Starost: 13Pridružen: 19. mar 2006Prispevkov: 7403Kraj: NeverlandStatus:Offline
Objavljeno: 8. maj 2006 9:54
Povezava do prispevka
andreya je napisal/a
zelenjavna juha, rižev narastek, kompot
 
Pri nas bo pa tale jedilnik danes.
Tudi pot, dolga tisoč kilometrov, se začne z enim korakom.
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 38Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 8. maj 2006 10:00
Povezava do prispevka
Piščančje pleskavice in šparglji
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
Lepotica*
Starost: 42Pridružen: 11. avg 2005Prispevkov: 3315Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. maj 2006 15:38
Povezava do prispevka
Musaka z bučkami, zeljem in korenčkom.
Če sejemo plevel, ne moremo pričakovati,
da bomo dobili lepe cvetlice.
Kar sejemo tudi žanjemo.

0
Nazaj na vrh
Travica
Starost: 13Pridružen: 19. mar 2006Prispevkov: 7403Kraj: NeverlandStatus:Offline
Objavljeno: 9. maj 2006 8:57
Povezava do prispevka
Goveja juha z zdrobovimi cmoki, jabolčni in višnjev zavitek.
Tudi pot, dolga tisoč kilometrov, se začne z enim korakom.
0
Nazaj na vrh
Maruška
Starost: 42Pridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 9702Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. maj 2006 9:12
Povezava do prispevka
testenine s paradižnikovo omako in baziliko
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 9. maj 2006 9:23
Povezava do prispevka
piščančja obara s kuskusom, pačalinke in kompot (rabarbara+jabolka)
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Travica
Starost: 13Pridružen: 19. mar 2006Prispevkov: 7403Kraj: NeverlandStatus:Offline
Objavljeno: 9. maj 2006 9:33
Povezava do prispevka
Lumpa, kako pa narediš ta kompot? Pri nas se je rabarbara tudi lepo razrasla, pa bi rada kaj skuhala iz nje...
Tudi pot, dolga tisoč kilometrov, se začne z enim korakom.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 9. maj 2006 9:39
Povezava do prispevka
Čist enostavno: zavrem vodo, sladkam, najprej sam notri narezana jabolka, pustim da malo vrejo (ene 5min), nato dodam na 1 cm narezano rabararo. Kuham še par minutk (2-3), ugasnem ogenj, dodam na kolobarje narezano limono, pokrijem in počakam da se ohladi. Ko so pa jagode zrele pa še njih notr vkuham...men je to najboljši kompot.
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
*ela
Starost: 40Pridružen: 25. mar 2006Prispevkov: 371Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 9. maj 2006 10:08
Povezava do prispevka
Kje pa vse raste rabarbara? Jst bi tud rada ta kompot nardila. Sm prebrala da obstajata dve sorti tj. rdeča in zelena, sam da ima prva močnejšo aromo. Lumpa katero sorto pa ti uporabljaš?
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kosilo - II. del
Stran 69 od 120
Pojdi na stran 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Bela krila za poletje? Nič novega, vendar je letos prevladal polnejši A kroj tega priljubljenega kosa.