- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano
- Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosi - Nosečnost &
starševstvo
![]() | ![]() | |
60 dag zimske ali letne buče. Zimska je boljša. | ![]() ![]() ![]() | Buče olupimo in odstranimo semena. S strojčkom jih zmeljemo. V posodi stopimo 2 žlici masla, dodamo buče in jih dušimo. Vmes dolijemo nekaj mleka. Dodamo sol in poper in dušimo. Skoraj ohlajenim bučam dodamo dobro stolčene rumenjake in trd sneg beljakov. Vse dobro premešamo. Pekač namažemo z maslom ali margarino, dodamo plast testa, ga premažemo z bučnim nadevom itd., dokler imamo dovolj testa in buč. Nazadnje položimo plast testa in ga premažemo z maslom. Pito pečemo pri zmerni temperaturi. Pečeno poškropimo z mrzlo vodo in pokrijemo s čistim prtičem. Za nekaj časa položimo pekač nad soparo, da lažje zrežemo pito na kose. |
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...