Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Katero ribo?

Pojdi na stran 1 , 2
Celi
Starost: 44Pridružen: 29. mar 2005Prispevkov: 951Kraj: Novo mesto - LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 21. apr 2005 23:32
Povezava do prispevka
 
Če boš pekla v pečici, potem je najbolje, da kupiš eno veliko ribo za dva, približno 50-60 dag, če pa v ponvi, pa raje kupi dva manjši ribi.
 
Si že kdaj probala pečt ribo v pečici v soli?
 
lp
Ko imamo vse, kar smo si želeli, je samo še nekaj, kar si želimo, in tisto nekaj je največkrat vse, kar si želimo. (R. Kerševan)
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2005 8:43
Povezava do prispevka
Celi nisem. Nikol še nisem pekla ribe razen tistih ribjih palčk
0
Nazaj na vrh
Andy
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 9911Kraj: in paradiseStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2005 8:57
Povezava do prispevka
Ariana, tudi v tej temi: https://www.planet-lepote.com/forum/viewtopic.php?t=7238&highlight=ribe je nekaj receptov, sama pa sem opisala pripravo brancina v pečici.
 
0
Nazaj na vrh
Celi
Starost: 44Pridružen: 29. mar 2005Prispevkov: 951Kraj: Novo mesto - LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2005 11:58
Povezava do prispevka
 
Ariana poročaj, kako si se odločila ribico naredit in kako je bilo.
Zihr bo
 
lp
Ko imamo vse, kar smo si želeli, je samo še nekaj, kar si želimo, in tisto nekaj je največkrat vse, kar si želimo. (R. Kerševan)
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2005 14:42
Povezava do prispevka
Celi a jezakomplicirano tole z ribo v soli? Ker me tako zelo mika, da bi jo doma pripravila pa se nekako ne upam preveč eksperimentirat, da nebi šlo vse k vragu.
 
Ariana ribo in krompir v pečici a? Pa še kakšno zelenjavo daš lahko poleg, počasi pečeš in zaliješ kakšenkrat z vodo. Na koncu lahko dodaš še smetano za kuhanje. Njaam!
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2005 14:53
Povezava do prispevka
Moj tata je enkrat doma delal orade v soli (drugače ful obvlada), takrat je pa neki zabluzil... so ble orade tolk slane, da je bilo komaj za zdržat... Ni ravno najbolj lahko...
0
Nazaj na vrh
Celi
Starost: 44Pridružen: 29. mar 2005Prispevkov: 951Kraj: Novo mesto - LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2005 21:25
Povezava do prispevka
 
Aleksa ma ni tako zakomlicirano veš.
 
V pekač daš ene pol cm soli, na to položiš celo ribo in jo zasuješ s soljo. Sol ne sme bit pregroba, ampak tista drobna. Pečeš pa okoli 25 min do 40 min, odvisno od velikosti ribe, na ene 180. Ko je pečena, pride na zunaj trda, to morš "olipit" in potem ribo ješ iz tega. Sigurno pa ne pride preveč slana.
Če se kira odloči delat tole, naj si raj še kje drugje kak recept prebere:)) Da ne boste mene potem kje lovile, če bo kej narobe
 
Drgač je pa meni riba še vedno najboljša v ponvici na olivnem olju pečena, ali pa tako, kot je napisala Aleksa.
Ko imamo vse, kar smo si želeli, je samo še nekaj, kar si želimo, in tisto nekaj je največkrat vse, kar si želimo. (R. Kerševan)
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2005 21:36
Povezava do prispevka
Pa ribam ne smete nikoli odstranit lusk, ker so zato preslane.
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2005 21:38
Povezava do prispevka
njams. Bom poskusila tole v soli, ker me res mika. Jaz sem danes v ponvici pekla sveži file osliča in je bilo res dobro. Zraven sem si še pomfri naredila.
0
Nazaj na vrh
Spela
Starost: n/aPridružen: 14. sep 2004Prispevkov: 3149Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2005 22:10
Povezava do prispevka
meni pa je najboljša riba smuč
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Katero ribo?
Stran 2 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu