Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kao pizza

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
teja
Starost: n/aPridružen: 20. nov 2004Prispevkov: 675Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. jan 2005 18:46
Povezava do prispevka

takole: jaz pač jem, kar si poželim. toda
prišla sem v leta, kjer zaenkrat še ne pridobivam na kilaži, se mi pa
slabša kvaliteta (pojav celulita ipd). nimam neke moči za hitro
spremembo prehrane, sem se pa odločila, da bom začela vsaj malo pazit.



eno vprašanje: obožujem pico. sicer jo redko jem...si pa skoraj
vsak drug dan naredim naslednje: testo (od pečjaka) + kečap (ni
kupljen, ampak domač) + origano, bazilika. to je vse...nič mesa nič
sira. in moja mami mi teži, kaj jaz jem. ampak meni se to zdi kot kruh
s paradižnikom. ali pač ne? aja...to si naredim ponavadi okoli 6, 7
pop., ne kot kosilo.



zdajle se že peče

0
Nazaj na vrh
Maša
Starost: n/aPridružen: 27. apr 2004Prispevkov: 2946Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. jan 2005 18:49
Povezava do prispevka
Jaz sem ravno danes prebrala dva recepta "kao pice". Eden gre priblizno takole:



zmesas 3 beljake, malo mleka in koscke ovsenega kruha. Zlijes v ponvico
(na majhnjem ognju), dodas zmiksane pelate, nariban sir in gobice ter
pocasi popeces, tako da beljak zakrkne (tudi zgoraj). No, to je ta "kao
pica".






0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 16. jan 2005 19:02
Povezava do prispevka

Jest mam pa recept za pravo šprtnikovo pico (Staša bo tud vedla ta recept). Je preizkušen in meni je zelooooooo dobra:

Zmelješ cca 200g ovsenih kosmičev, dodaš cca 300g skute, malo pecilnega, malo vode in sol. To vse pregnetemo in dobimo zmes za testo od pice, ki jo sicer malo težje oblikujemo, ker je malo lepljiva (treba je dodati res zeloooo malo vode, ker je drugače samo še slabše), potrebno je malo ročnih spretnosti, da zmes oblikujemo v željeno obliko-krog ali karkoli. Damo oz. bolje rečeno "namažemo" na pekač, gor naložimo vse kar pač želimo imeti na pici in pečemo dokler ni testo dovolj pečeno.


To je res tista ekstremna oblika pice, brez kakršnekoli moke itd.-se pravi 100% taprava za tiste, ki se res držijo neke športne zdrave prehrane.

I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. jan 2005 19:07
Povezava do prispevka
Tinna, hvala za recept. Bom sprobala enkrat, samo ovsene kosmiče še nabavim. Se mi že cedijo sline.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Maša
Starost: n/aPridružen: 27. apr 2004Prispevkov: 2946Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. jan 2005 19:07
Povezava do prispevka
Ja, ampak ce gor nameces karkoli ze hoces, pa ne bo glih najbolje, ne?



Je pa to testo, ki si ga napisala meni fuuul dobro. Bom sprobala se tako pico.



Kaj pa si dala gor, Tinna?
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 16. jan 2005 19:12
Povezava do prispevka
Jest dam gor (takrat, ko full pazim seveda, ker drugače velikokrat jem kar navadno pico-ravno včeraj sem jo) pelate, ki jih ponavadi zmiksam in dodam še kakšno začimbico-česen, origano,..., potem happy cow light sir (ki ima res min. % maščobe notri), povrhu pa še šampinjone. Od zelenjave lahko dodajamo praktično karkoli, samo stročnice in koruza so bolj tako-tako. Od mesa pa lahko kakšnega pečenega piščanca damo na vrh (ful na majcene koščke narezanega in prej posebej popečenega).
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 43Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. jan 2005 19:18
Povezava do prispevka
Na tako pico tudi fino tuna paše
0
Nazaj na vrh
Maša
Starost: n/aPridružen: 27. apr 2004Prispevkov: 2946Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. jan 2005 19:21
Povezava do prispevka
aha, super, hvala obema! Bom spekla jutri in porocam. 



aja, se to: na koliko stopinj in kako dolgo pa pecem? Testo razvlecem cist na tanko?
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 17. jan 2005 16:38
Povezava do prispevka
Maša sem šele sedajle videla vprašanje. Ne vem na koliko pečem, ker dam v picopek in nimam točnih stopinj gor. Po moje, da tako, kot običajno pico, razvlečeš pa raje bolj tankokot debelo. Si mogoče že poskusila naredit?

Aja-Petra, tuna pa res fino pa še, ja!
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Maša
Starost: n/aPridružen: 27. apr 2004Prispevkov: 2946Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 17. jan 2005 16:42
Povezava do prispevka
Tinna, hvala! Ne nisem se naredila. Bom mogoce zvecer, ce bom dobila
kandidata, da mi pomaga pojesti (samo zase se mi itak ne ljubi delat). Sestavine, ki si jih navedla, najbrz
niso misljene samo za eno osebo? 
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 17. jan 2005 16:45
Povezava do prispevka

Če si dober jedec in, če boš takrat zelo lačna, boš lahko sama pojedla. Jest mam to za 2 osebi, ampak tudi navadne velike pice pojem ponavadi samo 1/2 - si jo s fantom deliva.

I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Maša
Starost: n/aPridružen: 27. apr 2004Prispevkov: 2946Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 17. jan 2005 16:50
Povezava do prispevka
aha. no zvecer ne bi zelela biti dober jedec (ceprav bi mi najbrz uspelo), zato je ne bom delala.  Bom pa kmalu. 
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 17. jan 2005 16:52
Povezava do prispevka
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
*tikvica
Starost: n/aPridružen: 17. maj 2004Prispevkov: 2884Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 17. jan 2005 20:08
Povezava do prispevka
Za vse ljubitelje tune; pizza s tuno, sladko koruzo, vijolično čebulo, seveda pelati ter bazilika in origano. Ful dobro!
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 17. jan 2005 20:37
Povezava do prispevka

teja je napisal/a


to je vse...nič mesa nič sira. in moja mami mi teži, kaj jaz jem. ampak meni se to zdi kot kruh s paradižnikom. ali pač ne?



Saj kruh je pri hujšanju še slabši, kot meso ali sir.

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kao pizza
Stran 1 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Mirno lahko rečemo, da je dogodek Met Gala največja modna noč!