Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kaneloni

Sydney
Starost: 41Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 6. avg 2005 9:29
Povezava do prispevka
Se nikoli nisem delala kanelonov...ali ima katera recept zanje? Pa
potem bom verjetno recept prilagodila tako, da bom naredila v stilu
lazanje...kaj pravite? 
0
Nazaj na vrh
kiara
Starost: 49Pridružen: 5. nov 2004Prispevkov: 2540Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 6. avg 2005 9:32
Povezava do prispevka
Če želiš lazanjo lahko spečeš palačinke (ki jih malo bolj soliš) in jih nalagaš v pekač izmenično z nadevom (mleto meso, zelenjava,....). Če boš pa delala kanelone, potem pa palačinke napolniš z nadevom, zviješ kot pismo in pomočiš v moko, jajco in drobtne ter cvreš.
Nikoli se ne kregajte z idiotom,spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!
0
Nazaj na vrh
Glory
Starost: 45Pridružen: 6. nov 2003Prispevkov: 3914Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 6. avg 2005 9:41
Povezava do prispevka
Kaneloni se načeloma pečejo v pečici. Lahko jih nadevaš kakor ti paše (jaz sem za novo leto zmešala mleto meso, kuhan pršut, sir in bešamel). Lahko uporabiš testo za palačinke in jih zrolaš v rolico, položiš v pekač, preliješ z bešamelom in sicorm ter pečeš enih 20 min (odvisno od nadeva) v pečici.
Glory ima vas rada >:D<
0
Nazaj na vrh
Sydney
Starost: 41Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 6. avg 2005 10:33
Povezava do prispevka
Kaj pa v pekac pod te kanelone, samo namazen z margarino? Da se mi ne bo prijelo?
0
Nazaj na vrh
Glory
Starost: 45Pridružen: 6. nov 2003Prispevkov: 3914Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 6. avg 2005 10:35
Povezava do prispevka
Jaz dam kar peki papir.
Glory ima vas rada >:D<
0
Nazaj na vrh
Sydney
Starost: 41Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 6. avg 2005 10:36
Povezava do prispevka
Hvala  Bom poiskusila naredit...kar bo, pa bo Wink Nedv bom pa naredila kr klasicen z mletim mesom Smile
0
Nazaj na vrh
GREGOR
Starost: n/aPridružen: 22. jul 2005Prispevkov: 1709Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. avg 2005 18:36
Povezava do prispevka
grem lahko za dvornega preizkusevalca???
Biagio scrive a : (2005-6-26 1:2:23):
le cattiverie sono aria.........lascia aperta la finestra............volano come vengono
0
Nazaj na vrh
Sydney
Starost: 41Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 6. avg 2005 19:48
Povezava do prispevka
Gregor...jih ze ni vec LOL Bili so full dobri...in bojo se kdaj na sporedu Wink
0
Nazaj na vrh
GREGOR
Starost: n/aPridružen: 22. jul 2005Prispevkov: 1709Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. avg 2005 20:13
Povezava do prispevka
zmeraj, ko se ponudim za dvornega preizkusevalca, hrane ni vec......
 
mislim, punce, od kod vam taksne postavce, kot sem jih videl na slikah????
 
saj samo kuhate, pa sladoledate, pa se nazirate..... ce bi jaz toliko pojedel, kot ve pisete, bi me morali z vilicarjem vozit.....
 
saj verjamem, da sportate, ampak po prebranem, bi morale verjetno vsak dan maraton pretec, da bi vse pokurile....
 
ja, saj vem.,....metabolizem....
Biagio scrive a : (2005-6-26 1:2:23):
le cattiverie sono aria.........lascia aperta la finestra............volano come vengono
0
Nazaj na vrh
pikica
Starost: 40Pridružen: 26. okt 2003Prispevkov: 10153Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 6. avg 2005 20:35
Povezava do prispevka
Syd, zgleda sem za danes prepozna, morda pa ti bo tole koristilo za naslednjič 
Če želiš narediti kanelone v stilu lazanje, lahko v trgovini kupiš že
narejene kanelone iz testenin (tako kot lističe za lazanjo; so pa taki
trdi tulci), ki jih napolniš z maso po izbiri. Jaz jih napolnjene dam v
pekač, ki sem ga prelila z bešamelom, ter jih še po vrhu polijem z
bešamelom in posujem s sirom. Zdaj poleti namesto bešamela uporabim kar
paradižnikovo omako (s kosi paradižnikov) in je naravnost mnjami   Aja, pečejo se pa v pečici na 200
0
Nazaj na vrh
firbček
Starost: n/aPridružen: 13. sep 2004Prispevkov: 1090Kraj: ZasavjeStatus:Offline
Objavljeno: 8. avg 2005 11:39
Povezava do prispevka
Pikica, pa te tulce prej kaj skuhaš?
 
Kaj pa kanelone z gobovim nadevom je že katera delala?
0
Nazaj na vrh
pikica
Starost: 40Pridružen: 26. okt 2003Prispevkov: 10153Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 8. avg 2005 12:54
Povezava do prispevka
Ne, ne smeš jih skuhat prej - morajo biti trdi, da jih lahko napolniš 
0
Nazaj na vrh
Andy
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 9911Kraj: in paradiseStatus:Offline
Objavljeno: 8. avg 2005 13:16
Povezava do prispevka
Tudi sama jih pripravim podobno kakor Piki. Pri teh že pripravljenih kanelonih je potrebno paziti le, da so fajn prekriti z bešamelom ali kako drugo omako, ker se morajo dobro speči (da ne ostanejo trdi), parmezan na vrhu pa naredi tako dobro skorjico.
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 42Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. sep 2005 13:36
Povezava do prispevka
Spinacni kaneloni
 
nadev:
* spinaca
* kisla smetana
* skuta
 
speces palacinke  (tanke)
 
 
skuto in kislo smetano zmesas. na maslu dusis spinaco, dodas , sol in poper. palacinko namazes s skuto in kislo smetano, cez namazes spinaco in palacinko zavijes.
 
pekac namazes z margarino, vanj nalozis pripravljene palacinke. cez polijes kislo smetano zmesano z jajcem.
 
peces v pecici na 180 stopinj, malo pred koncem dodas nariban sir.
 
dober tek !
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kaneloni
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kar nekaj zvezdnic se je odločilo, da se ne bodo podvrgle kirurškim popravkom temveč sprejele svoj naravni videz.