za 10 indijančkov potrebujemo
Biskvitno testo 
8 dag moke tip 500
6 dag kristalnega sladkorja
3 beljake
2 rumenjaka
Beljakova masa:
5 beljakov
26 dag kristalnega sladkorja
4 žlice vode
Obliv je narejen iz mlečnega čokoladnega ali belega obliva tovarne Gorenjka.
POSTOPEK:
Iz sestavin za biskvitno testo naredimo lahko biskvitno maso. Z okroglim
tulcem nabrizgamo na peki papir piškote premera 4 cm. Spečemo jih pri temperaturi 200 stopinj.
Za beljakovo maso v vodi skuhamo 18 dag sladkorja, kuhamo tako dolgo, da se zgosti. Gostota sladkorja je prava, ko pri pihanju skozi vilice nastane mehurček. Beljake in ostalih 8 dag sladkorja stepemo, nato pa med stepanjem prilijemo še vroč kuhan sladkor. Še toplo maso nato v obliki indijanca
nabrizgamo na piškote.
Mlečni čokoladni obliv raztopimo nato pa z njim ( ima naj 35 stopinj)
oblijemo indijančke. Za kratek čas jih nato postavimo v hladilnik.