Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Goveji ragout s čokolado - "Carne de res en adobo&

kiara
Starost: 49Pridružen: 5. nov 2004Prispevkov: 2540Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 15. feb 2005 16:44
Povezava do prispevka
Prekopirano z Gorenjkine strani. Jaz bom poskusila v tem tednu in vam poročam.
 
 

Recept je za pogumne, za tiste z izbranim okusom, ki jih ni strah poskusiti jedi iz na videz nezdružljivih sestavin. Poskusite, ne bo vam žal!

Za 4 osebe:
  • 2 rdeči papriki (približno 300 g)
  • 1 velik mesnat paradižnik (približno 250 g)
  • 2 stroka česna
  • 1 čebula
  • 50 g jedilne čokolade Gorenjka
  • 3 jedilne žlice kisa
  • 3 jedilne žlice olja
  • 800 g govejega mesa za golaž
  • sol
  • sveže mlet poper
  • 3/8 l jušne osnove
  • 2 klinčka
  • ½ cimetove paličice
  • 2 velika korenčka (približno 250 g)
  • 1 velik krompir (približno 200 g)
Obrok vsebuje približno:
  • 2000 kJ/480 kcal
  • 43 g beljakovin, 23 g maščob, 22 g ogljikovih hidratov

Čas priprave: približno 2 ¼ ure

Pečico ogrejemo na 250

Nikoli se ne kregajte z idiotom,spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Goveji ragout s čokolado - "Carne de res en adobo&
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
S čokolado obloženi malinovi grižljaji z arašidovim maslom so božanska poslastica, ki bo potešila željo po sladkem.