Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Doutzen

  • Doutzen je napisal/a oceno izdelka Catrice Camouflage Cream .

   10. feb 2015 20:36
   Bil sicer super prekriven in lepo mazljiv, a povzročal nemalo mozoljev in nečistoč nasploh. Dobra lastnost je bila da sem ga imela kar za nekaj časa, saj se ne porabi hitro, čeprav je majhen, slaba pa ta, da povzroča nečistoče (vsaj nagnjenim k le-tem) in da dolgo časa nisem niti ugotovila, da ravno on povzroča vse te mozolje. Odkar sem prenehala z uporabo, se je koža v nekaj tednih nazaj očistila. Minus zame je tudi ta, da ni svetlih odtenkov, ki bi bili primerni za bolj porcelanasto polt, oz. jih vsaj nimajo na voljo v naših drogerijah, zato nakupa ne bi ponovila več.
   18
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Ljubosumje.

   10. feb 2015 20:30

   Aleluja no Toxic, ti pa prav ne privoščiš nekomu sreče, a? smiley Saj je lepo napisala, da je zdaj vse ok. Jaz vbistvu rada vidim, ko kje v kakih temah kdo, ki je kdaj imel problem, napiše, da je pa rešil zadevo, čeprav se to zgodi zelo redko (da kdo še kaj piše v tisto temo). Ona je in super, da zveza laufa! Naj traja ta sreča.

   Glede njegove ljubosumnosti od lani... Midva z mojim sva tudi imela na začetku probleme, ne sicer toliko z ljubosumjem kot kreganjem zaradi nečesa drugega, a se je kasneje to spremenilo. Pa sva skupaj že lep čas ...

   Na začetku zveze je lahko nekdo, ki je malo bolj podvržen ljubosumju oz. nezaupanju do novega partnerja, nekoliko paranoičen, ker tega partnerja še ne pozna in sploh, ko partnerja vidiš še skozi rožnata očala in kot neko popolno bajeslovno bitje, se rado dogaja, da človek ravna drugače kot bi sicer, saj je od zaljubljenosti malo "nor" po domače povedano. Ko se bolje spoznata in se zveza "usede" ter že lahko eden za drugega vesta, da ne bosta kar tako odšla drugam, se tudi prepiri in ljubosumje preneha. Če se ne oz. tam kjer se ne, pa gre za ljubosumje bolezenske narave, to pa seveda ni za zdržat in ni zdravo za nobenega vpletenega.

    

   215
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Prenova PL 2012 - napake.

   4. feb 2013 17:28
   Tanja je napisal/a
   Doutzen, ne predstavljam si najboljše - ali morda pišeš v citat namesto pod njega?

    

   Ja, pišem v njega, ker mi ne gre pomakniti se dol z Enter tipko ali kako drugače. smiley smiley Kako to rešim oz. kaj delam narobe?

    

   783
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Prodam torbica.

   4. feb 2013 17:25

    

   Prodam torbico iz mehkega materiala (pliša). Kupljena je bila že nekaj mesecev nazaj v trgovini Yello, a sem jo vsega skupaj nosila samo 2x, tako da je praktično kot nova. Kupila sem jo za nekaj več kot 20eur. 

   Cena: 15eur 

   Prevzem možen v Mb ali pa jo pošljem po pošti - stroški poštnine so vaši.

   Lp

   1
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Prodam črne škornje št. 37.

   4. feb 2013 17:19

   Prodam črne škornje v imitaciji usnja, št. 37, NIKOLI nošeni, saj mi je previsoka peta. Peta je visoka 11cm, platforma pa 3cm. Čevlji so udobni in se odpirajo na zadrgo. Na vrhu so malo razširjeni z visečim okrasnim dodatkom. So čisto novi, kupljeni dva tedna nazaj, imajo še ceno na podplatu. Stali so 25eur, prodam jih za 18eur.

    
   Prodajam jih zato, ker sem po nakupu odvrgla račun in jih ne morem vrniti ter zamenjati za kaj drugega.
    
   Dvig možen v Mb ali pa jih pošljem po pošti - potni stroški so vaši.
    
   Lp
    
    
    
   1
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Prenova PL 2012 - napake.

   4. feb 2013 10:55

   Mene pa zanima, zakaj se mi tekst, ki ga napišem pod citirano objavo, obarva z drugo barvo (ne pisava, pač pa vrstica)? 

   783
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Naše 'disfunkcionalne' družine.

   4. feb 2013 10:52
   meme je napisal/aS tem da me njegovi na začetku niso želeli spoznati zato ker, ''ne mislijo vsak mesec spoznavat nove punce'', no zdaj ko sva skupaj že eno leto pa sledijo komentarji da če zdaj pa kar misli da bo to to, in podobno.

    

   Meni je v oči padlo predvsem zgoraj napisan odebeljen tekst. A tebe ni prav nič zmotilo, ko so starši to povedali? Razen če je njemu (in tudi tebi) normalno, da je vsak mesec kakšna prišla k njim domov (verjamem, da ni mišljeno nujno v dobesednem pomenu, apelira pa se na pogosto menjavanje in predstavljanje punc doma)? Jaz bi dobila občutek, da morda tudi z mano ne misli resno, četudi bi bila dalj časa skupaj kot je bil z bivšimi. smiley

   151
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Mikrodermoambrazija.

   3. feb 2013 18:56

   Glede na to, da je nekaj postov nazaj ena uporabnica omenjala diamantni pilig, tema pa teče o mikrodermoabraziji, upam, da sprašujem v pravi temi - torej o mikrodermoabraziji. Smile Če prav razumem, je ta postopek najbolj učinkovit (če primerjamo z dermoabrazijo in diamantnim pilingom)? Naj omenim, da je sestra (30) šla pred leti samo na dermoabrazijo in sicer v obdobju zime do rane pomladi - če sem si prav zapomnila, je imela 4 tretmaje v razmaku meseca ali nekaj takega. Kožo je imela takrat precej nečisto. Poleg zdravljenja aken in drugih nepravilnosti, ki jih je takrat imela, ji je ta poseg (če temu lahko tako rečemo) zelo pomagal, saj zdaj lahko gre iz hiše brez pudra in celo korektorja. Pred M se ji seveda naredi kakšen mozolj, a drugače tako gladke kože z zabrisanimi porami verjetno ni imela odkar je bila še otrok. smiley

   Tudi jaz bi si želela to preizkusiti, a mikrodermoabrazijo. Kje na Štajerskem ali v Pomurju obstaja kakšen kozmetični salon ali dermatolog (raje slednji), kjer ta poseg opravljajo strokovno? Ne želim namreč zaupati kateri koli kozmetičarki, saj jih večina nima pojma o tem (izvajajo pa vseeno), kolikor berem. Upam, da je to dovoljeno omenjati na forumu, saj gre za medsebojno pomoč in ne reklamiranje. 

   69
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Vitamini in antioksidanti v tabletah (prehranska dopolnila).

   3. feb 2013 18:25

   Punce, mene pa zanima naslednje; Namen imam naročiti Acai jagode (750mg, 90 kapsul) in Magnezij (500mg, 50 kapsul) - oboje od HealthSpark. Kar me zanima, je to, na kaj moram biti pozorna pri jemanju teh kapsul, saj še v življenju nisem jemala nobenih prehranskih dopolnil. Predvsem me zanima, na kaj moram paziti pri prehrani, da ne pride do predoziranja določenih vitaminov. Ali lahko oboje jemljem ob istem času, recimo po/med/pred zajtrkom, ali ob različnih urah? Prav tako me zanima, kaj bi bilo še pametno dodati k tem dodatkom, čeprav se mi že zdaj zdi precej  teh tablet - dve vrsti kapsul, kt, v kratkem pa mi utegne še dermatolog predpisati tablete proti aknavosti. smiley Or should I look like this? 

   93
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Diane 35.

   3. feb 2013 11:26

   Res piše. Smile Sem si takrat, ko sem jih šla iskat v lekarno, doma prebrala navodila in piše, da lahko po zadnji tabletki Yasminelle (oz. katerih koli, ki jih jemlješ pred Diane 35) vzamem naslednji dan takoj 1. tabletko Diane. Bom storila kar to, čeprav najbrž ne bi bilo nič hudega, četudi bi vzela 1. tabletko Diane po 7-dnevnem premoru kot če bi normalno dalje jemala zdajšnje tabletke.

   Me pa zdaj zanima še nekaj drugega; glede na to, da je sedaj cela "štala" okoli teh tablet (Diane 35) zaradi štirih smrtnih primerov v Franciji, me zanima kaj to pomeni za slovenske uporabnice teh tablet. Bodo čez nekaj mesecev ukinili te kt tudi pri nas, kot sem zasledila v članku o smrtnih primerih, in sploh več ne bodo na voljo, ali bodo na voljo le še proti doplačilu (koliko € bo to naneslo)?

   Kakorkoli že, mislim da ta "očrnitev" tablet ni povsem na mestu. Sicer nikoli nisem bila pristašica kt, ker je logično, tako kot pri marsikaterih zdravilih, da za sabo potegnejo določene stranske učinke, ki se pri nekaterih lahko razvijejo tudi v določena bolezenska stanja, pa vendar - nikjer ni posebej napisano, da je na kakršen koli način dokazano, da so za smrt štirih žensk krive točno te tabletke. Mislim, da bi potem takem morali ukiniti prav vse kt, ker nobene niso nedolžne. Je pa posebej poudarjeno, da kt naj ne bi jemale ženske starejše od 35 let, ki hkrati tudi kadijo. smiley Tega rizika bi se morale zavedati vse in ne iti mimo opozoril kot da se nam pa to ne more zgoditi. Saj imajo vsa zdravila svoje stranske učinke in opozorila, ki so tam napisana zato, da se jih držimo in s tem poskrbimo, da je manj ali pa sploh nič možnosti, da karkoli reskiramo.

   Zmedlo me je tudi to, kako je možno, da je do vseh štirih smrti privedlo v približno istem času. smiley Mogoče okoliščine oz. vzrok smrti sploh niso bile dovolj dobro raziskane in so uživale kakšna druga zdravila oz. karkoli že pač, ki je po možnosti v kombinaciji s kt (ali čim drugim) povzročilo smrt. Obstaja kakšen bolj podrobno opisan članek?

   Jaz sem Diane začela jemati okoli 17. leta, ko mi jih je ginekologinja predpisala v prvi vrsti zaradi aken, saj takrat še nisem bila spolno aktivna. Ker so še vedno manj "agresivne" kot kakšne Roaccutane (zgolj primer - večina vas ve, da so to tablete namenjene zdravljenju hudih oblik aken, med katere pa moje stanje na koži ni spadalo niti v najstniških letih), sem se odločila zanje, kasneje pa so prišle prav seveda tudi kot kontracepcija. Nekaj je pač bilo treba ukreniti in te tablete so bile tako daleč edina rešitev, saj mi kaj drugega ni ravno pomagalo izboljšati stanja kože. 

   Z veseljem neham s kt še danes, če mi kdo pove, kateri "čudežni" izdelek/tablete sploh pomagajo aknam, ki še vedno niso dovolj zrel primer za Roaccutane, a hkrati ne tako nedolžne, da bi se jih dalo odpraviti s kvalitetno nego obraza. smiley

   334
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Mikrofaser krpa (krpica iz mikrovlaken).

   2. feb 2013 22:38

   Tanja, hvala za bolj nazoren opis uporabe. Sem tudi sama imela v mislih nekaj podobnega, le da bom umivala to krpo s tekočim milom in dobro sprala ter dala posušit na radiator. smiley

   421
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Mikrofaser krpa (krpica iz mikrovlaken).

   2. feb 2013 14:35

   Jaz sem šla prej v Müllerja in so imeli samo eno firmo Buscher za 5eur, tako da sem vzela kar to. Upam, da se bo fino obnesla. Sem pa v navodilih na zadnji strani prebrala kako se uporablja. Če prav razumem, tukaj sploh ne rabiš čistilnega gela/pene oz. česarkoli za odstraniti ličila, ker to opravi ta rokavička samo z vodo? smiley

   421
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Acai jagode.

   2. feb 2013 11:40

   Mi lahko katera pove, če se tudi v lekarnah dobijo te acai jagode v obliki kapsul, in katere so OK? Da ne bom naročala preko spleta, če ni potrebno. Pa tudi čim prej bi jih že rada začela jemati, po možnosti že danes.

   93
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Mikrofaser krpa (krpica iz mikrovlaken).

   2. feb 2013 11:38

   Ja, to sem zasledila v tej temi, a sem sama spraševala konkretno za to firmo (Glovia C.). Če ni nekih razlik v kvaliteti teh rokavičk, mi je tako daleč vseeno katere firme je, samo da dobro opravi svojo nalogo. smiley

   421
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Mikrofaser krpa (krpica iz mikrovlaken).

   2. feb 2013 11:29

   A ta od Glovia Cosmetics se dobi tudi v Müllerju/DM-u? Če ja, koliko stane? Grem danes v nabavo in me zanima s katerimi izdelki si deli polico, da bom hitreje našla? Kako pa se ta zadeva v bistvu sploh uporablja? Nanjo nanesem čistilni gel in spenim pod vodo, ali kako?

   421
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo FILMOMETER.

   2. feb 2013 10:14

    

   Silver Linings Playbook (2012)

   Režija: David O. Russell

   Igrajo: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jackie Weaver, Chris Tucker

    

   Film prikazuje življenje Pat-a, ki je doživel živčni zlom, ko je v svoji hiši zalotil ženo med varanjem. Zaradi tega ga pošljejo v psihiatrično bolnišnico, iz katere pa je po določenem času izpuščen. Poskuša zaživeti dalje, vendar ne brez svoje “žene”, za katero še vedno meni, da je njegova in da se imata rada. Realnost pa je takšna, da ga ona več ne želi v svojem življenju, s čimer se Pat ne more sprijazniti, zato se obnaša kot da je vse po starem in hkrati upa, da bo slišala o njem pozitivne stvari in da napreduje z zdravljenjem. Ker dobi prepoved približevanja bivši ženi, ji želi preko skupnih prijateljev poslati pismo. Tako na večerji pri starem prijatelju spozna nekoliko drugačno Tiffany, ki pa se prav tako zdravi za psihičnimi motnjami, s katero skleneta dogovor, od katerega bosta oba imela svojo korist. Bolj kot se film bliža koncu, bolj jasno postaja, kaj je v življenju resnično pomembno in kaj so samo nepomembni utrinki, ki jih je treba pozabiti tako hitro kot se zaiskrijo in razblinijo ...

   Zanimiva zgodba, ki pa bi rabila nekoliko bolj dodelano igro Cooperja, kar me je presenetilo, saj se je do zdaj izkazal za nič manj kot odličnega igralca (sploh v filmu Limitless). 

   Definitivno smo videli že boljše filme na temo psihološke razrvanosti in tukaj sem pričakovala še več zanimivih dialogov, glede na to, da so v zgodbi prisotni tudi komični trenutki.

    

   Ocena: 6/10

   207
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Hujšanje: kje smo in naši cilji.

   2. feb 2013 9:47

   A se samo tehtate? Lahko, da je na tehtnici rezultat manj razveseljiv, v merah in na slikah pa bolj opazen, tako da se jaz ne bi nujno zanašala na to, kaj pokaže tehtnica.

   Jaz začnem z mojim shujševalnim planom že danes, a naj omenim, da to ne bo samo začasni režim prehranjevanja in gibanja, pač pa bo ostal več ali manj enak tudi po izgubi kg.

   Trenutna teža: 57kg; Višina: 160cm

   Cilj: priti na 47kg v treh mesecih (toliko kg sem imela preden so se kg začeli kopičiti in dosegli vrhunec)

   Preden katera prehitro sklepa ... Sem majhna in takšne konstitucije, da sem pri 47kg videti normalno suha, ne podhranjena kot se mogoče komu bere. 

   Moj prehranski načrt izgleda tako:

   Z: kuhano jajce, kos pirinega kruha, jabolko, kava/zeleni čaj

   M1: grški jogurt Total (brez maščobe) z dodanimi koščki sadja (borovnice/maline/banana); narezan kivi

   K: vsaj 3x tedensko ribe/morski sadeži (tuna, losos, brancin, lignji na žaru), sicer pa gledam predvsem na manjšo porcijo in da se izogibam mastni hrani; Primer: juha, manjši kos belega mesa, zelenjava/ajdova kaša/rjavi riž

   M2: smoothie (3dcl), malo skute z zamrznjenimi sadeži/oreščki (ne več kot pest)

   V: solata (na 1000 načinov) 

   Čez dan spijem cca. 2-3l vode in dva zelena čaja (enega zjutraj in enega ponavadi tekom dneva). Kavo pijem črno, redko z nekaj dodanega mleka (sem že tako navajena kave brez mleka in sladkorja).

   Vadbeni načrt:

   4x tedensko tek (1. teden počasni tek max. 20min izmenjaje s hitro hojo)

   6x tedensko ena ura orbitreka (20min visoko intenz. intervalnega treninga)

   Insanity vadba (razen testa zmogljivosti še nisem začela z vadbo, tako da bom o tem še poročala sproti)

   20 sklec, 100 dvigov nog za 90°, 50 počepov, 15 min skakanje s kolebnico;

   Upam, da mi uspe. smiley

   423
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo V zvezi s poročenim.....

   1. feb 2013 18:05

   Ko sem zasledila to temo, sicer nisem nameravala pisati vanjo, a me je zmotil naslov teme. Kako si sploh lahko v zvezi z nekom, ki je že oddan? smiley To, da se ženska občasno dobiva z nekom, ki (uradno, torej javno) že ima partnerico, pa še to na njegovo pobudo in ne takrat, ko si želi srečanja ona, ni nič drugega kot odnos ljubica-vezan moški. Zveza pa to ni.

   Lahko povem samo naslednje: ne delaj tistega, kar ne želiš, da drugi delajo tebi. Če bi se ljudje vedno, preden storijo kakšno neumnost, opomnili s to mislijo, najbrž ne bi bilo toliko varanja. Raje razpadla zveza kot odnos, v katerem te ima partner za norca. smiley

   95
  • Doutzen je napisal/a na forum v temo Eucerin.

   1. feb 2013 18:01

   Jaz sem kar nekaj časa uporabljala neodišavljeno kremo od Derma E (pycnogenol), a mi je povzročila še dodaten izbruh mozoljev. smiley Je pa bila fina tekstura.

   29
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • [*jag0da*] pred 1 dnevom
  Odlična formula
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Da se ne le več panično ne skrivam soncu, temveč celo namenoma sončim, verjetno ni več skrivnost.