Iščem na novem forumu tipko "poglej nove objave od zadnjega obiska" pa ne najdem.
Iščem na novem forumu tipko "poglej nove objave od zadnjega obiska" pa ne najdem.
Zato, ker te funkcije v takšni obliki ni več. Desno zgoraj imaš ikono 'zid', kjer si lahko filtriraš objave na forumu, KMM itd.
Škoda, da ne bo več te funkcije
. Prej si pač kliknil na prikaz zadnjih objav, prebral tiste, ki so te zanimale...sedaj se je pa treba prebijat čez množico balasta, ki te ne zanima in ga hočeš nočeš preletiš...Tiste Planetke, ki npr. pridejo parkrat na teden gor verjentno izgubijo mariskatero uporabno informacijo, ki se skriva nekje na dnu zida od zadnjega obiska
.
Če ne greš pa na forum, ki te zanima in malo preletiš teme. Kar te zanima odpreš zadnjo stran in je to to. Jaz tiste funkcije nisem nikoli uporabljala.
Nisem brala za nazaj... tako, da ste to verjetno že same ugotovile, da včasih pri določeni temi klikneš direktno na zadnjo stran, kjer bi načeloma naj bili zadnji posti in ni nobenega posta.
Tole pa tudi jaz opažam. Pojavi se prazna stran, predvidevam da je to napaka, ko je zapolnjena ena stran in gre potem naslednji napisan post na novo stran.
Ampak bolj kot to mene moti, da opcije za neprebrane nove poste sploh ne bo? A sem prav razumela? Upam da ta funkcija še pride in nevem zakaj bi jo popolnoma ukinili, glede na to, da jo toliko planetk uporablja in tarna da jo pogreša (vključno z mano)!
Če ne greš pa na forum, ki te zanima in malo preletiš teme.
To je res
, samo ko se enkrat razvadiš, je pač tako
. Saj se bomo navadile, bi bilo pa boljše, če se ne bi bilo treba
Mene pa zanima, zakaj se mi tekst, ki ga napišem pod citirano objavo, obarva z drugo barvo (ne pisava, pač pa vrstica)?

Ampak bolj kot to mene moti, da opcije za neprebrane nove poste sploh ne bo? A sem prav razumela? Upam da ta funkcija še pride in nevem zakaj bi jo popolnoma ukinili, glede na to, da jo toliko planetk uporablja in tarna da jo pogreša (vključno z mano)!
Fino je vsaj preizkusiti nove funkcionalnosti. Pogosto se ugotovi, da so še boljše.
Doutzen, ne predstavljam si najboljše - ali morda pišeš v citat namesto pod njega?
_____________________________________________________________________________________
Glede odjavljanja: je zdaj ok?
Pa saj neprebrane nove poste imate tam na zidu.Klikni na zid,potem pa zbirajte,ali hočete kozmetomer,članke,forume...Sej jaz sem šele včer to pogruntala
Kako to rešim oz. kaj delam narobe?
A tudi vam zid ne dela
Pri meni je čisto prazen,ko na njega kliknem
Tudi pri meni, ampak samo danes, do sedaj je delal ok.
Tudi pri meni, ampak samo danes, do sedaj je delal ok.
že deluje 

Že dela, ja.
Doutzen, klikniti moraš POD okvirček citata in tam pisati.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...