No, danes mi je spet vse zmrznilo.
Smo še nekaj poskusili; dajte prosim F5 in poročajte.
No, danes mi je spet vse zmrznilo.
Smo še nekaj poskusili; dajte prosim F5 in poročajte.
.
.
Dajte prosim še poročati, kako je s tem oz. če ima še katera težave. Hvala *smajlizrožico*
Včeraj je bilo pri meni ok in danes zjutraj tudi, zdajle zvečer mi je pa spet šteknilo za cca 15 sekund.
Me je pa izpisalo samo od sebe, oziroma se vmes nisem vpisovala na PL iz drugega računalnika.
Vedno ko prvič odprem PL vse zmrzne za 15 do 30 sekund. Tudi ostala odprta okna ni mogoče uporabljat.
Meni se zgodi isto.
Enako. Zmrzne vse, miška, tipkovnica. Alles ... Ampak kot sem omenila ...
... grem najprej kar na PL, da zašteka in odšteka pa je mir .
+1. Delam tako kot Bubica, najprej na PL, pa je
.
Meni je danes zmrznil kot nor! Kake tri ali celo štiri minute je trajalo, da je prišel nazaj k sebi .
Administratorska orodja so vidna tudi nemoderatorjem v temi Kaj poslušamo - 6.del.
Meni ni nič več jasno.
Včeraj je bilo OK, danes je zmrznil, kljub temu, da sem bila odjavljena. Ta tehnologija je res hecna.
Meni je danes zmrznil kot nor! Kake tri ali celo štiri minute je trajalo, da je prišel nazaj k sebi .
Hjoj. Tudi meni nič več jasno.
Ostalim tudi to dela?
Administratorska orodja so vidna tudi nemoderatorjem v temi Kaj poslušamo - 6.del.
Hvala, L. Tudi ostalim?
Meni nekaj ZS štekajo. Ko sem odgovorila na ZS, je sporočilo poslalo dvakrat in ko sem hotela poslat opravičilo, je še enkrat poslalo originalno sporočilo namesto tega, da sem v drugo napisala. Kje lahko izbrišem dvojna ZS?
Hvala, L. Tudi ostalim?
Ko se jaz ne prijavim z uporabniškim imenom, meni ta orodja niso vidna. Tako da mogoče se je šlo le za takratno napako? Ker jaz sem preverila že včeraj dopoldan.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...