Danes sploh ne morem uporabljat iskalnika. Kadar kliknem gor mi vse zamrzne, cela stran. Je enkrat sploh zapret nisem mogla.
Danes sploh ne morem uporabljat iskalnika. Kadar kliknem gor mi vse zamrzne, cela stran. Je enkrat sploh zapret nisem mogla.
To se meni dogaja že kakšen teden. Ko sem to javila, smo nekako ugotovili, da se je to zgodilo samo meni, ampak očitno temu le ni tako.
Meni se je to zgodilo na domačem rač., mogoče nimam kaj posodobljeno?
Zakaj ne dobivam več obvestil na e-mail, ko nekdo odgovori v temi, v kateri sodelujem?
Možnost obveščanja je zdaj spet na voljo. Na vrhu imaš možnost 'Obveščaj me o novih prispevkih na temi'. Ne vem pa, če dobivaš obvestilo na mail ali tukaj na portal in vidiš, ko se prijaviš.
kako je pa zobvestilom na mail, ko dobiš zasebca?

Mislim, da je to še v delu.
(Se opravičujem, ker se mi ne ljubi cele teme listat.)
Ima še katera težave z nalaganjem slik? Imam Internet Explorer, pa mi nikakor ne želi naložit, pojavi se kvadrat "generating photos", potem se pa ne zgodi nič. Uporabim ikono insert media.
Točno to se meni še vedno dogaja, imam pa Maca.
Kako velika je slika? To se ponavadi zgodi, če je prevelika, lahko tudi napačni format. Prosimo, nalagajte do višine/širine 600 pik, če se le da, jpg.
Ima še katera težave z nalaganjem slik? Imam Internet Explorer, pa mi nikakor ne želi naložit, pojavi se kvadrat "generating photos", potem se pa ne zgodi nič. Uporabim ikono insert media.
To se meni tudi občasno zgodi, uporabljam IE. Takrat dam še enkrat vstavljanje slike in sliko mi naloži normalno. Torej, ne gre v prvo, ampak v drugo.
jaz sem do nedavnega lahko nalagala slike, zdaj jih ne morem več 
z ipada sploh ne morem odgovarjat na sporočila, ker mi za vsako črko vrže dol tipkovnico.
z iphona lahko odgovarjam normalno.
in če se ne motim so se mi še nekje pojavljale težave, da sem v prispevku normalno pisala presledke, ko sem ga objavila je bilo pa vse skupaj zmečkano :/
-------
glede slike se popravljam, očitno je bila prevelika ... z manjšo deluje.

Hvala, Gita in ostale, smo javili naprej.
Glede slik pa; ja, ne naloži, če je prevelika - bi pa res lahko bilo urejeno tako, da bi vsaj javilo, zakaj ne naloži.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...