- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Joooj, že dvakrat se mi je danes zgodilo, da sem imela cel zs napisan (ne kratek!) in sem na koncu hotela dat smajlija z rožico in mi je vse zablokiralo in sem izgubila celo sporočilo.
Ojej ... Smo že javili.
Ana, smo testirali z različnih rač. in različnimi browserji in nikjer ni bilo težav. Imaš morda preveč odprtega na rač. in/ali bi ga morala resetirati?
Hvala. Naslednji dan mi je potem šlo. Verjetno je bil res kaj kriv moj rač.
Zadnje par dni me PL konstantno odjavlja, prej se to ni dogajalo. Uporabljam Safari. Je možno, da je kakšna težava pri meni, ali se to še komu dogaja?
Mene ne, imam pa Mozillo.
Ostale?
Mene je tudi skoraj en mesec mislim da stalno odjavljalo, sedaj je v redu. Imam pa chrome.
Mene je en čas, kak mesec, dva konstantno odjavljalo...zdaj nekaj časa ne, imam pa google chrome. Pa takrat sem najprej čistilno na PCju naredila (antivirus, ccleaner, pobrisala piškotke, predpomnilnik, defragmentirala...) Njente. isto je ostalo.
Jaz sem te težave opazila šele v zadnjih parih dneh. Danes me še ni odjavilo. Trkam na les in upam, da tako tudi ostane.
Zelo zverižena tema. Uporabljam pa Chrome.
Še ena zverižena stran (čisto spodaj).
Tudi pri meni je enako kot pri BBCC, uporabljam pa Safari.
Zverižena stran. Enako velja za naslednjo stran iste teme. Uporabljam (še vedno) Chrome.
Hvala, , bomo javili.
Odjavljanje je zdaj ok?
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...