Ana25, lahko prosim napišeš kaj več, opišeš, kakšna je težava? Ne moreš na forum ali se ne moreš prijaviti na portal?
Ana25, lahko prosim napišeš kaj več, opišeš, kakšna je težava? Ne moreš na forum ali se ne moreš prijaviti na portal?

Jaz pa imam eno težavo oz. vprašanje: kako se (če se sploh da) naloži na forum slika v .gif formatu, da je takoj vidna na strani foruma? Se pravi, da ne rabim dajat linka do tega .gifa. Če naložim z računalnika, se prikaže le slika, ne gibljiv .gif.
Npr. v takšni obliki ( [IMG]http://i.imgur.com/pCtz757.gif[/IMG] ) zadeva ne deluje.
Hvala!
Format gif žal na novem portalu ni omogočen, zato ne deluje.

Hvala še enkrat za hiter odgovor. Bodo pač padali linki z moje strani tu in tam. x)
KMM že cel teden dela kot polž. Skrolanje je oteženo, da ga prepirčaš, da kaj najde, pa tudi traja celo večnost.
Sem na Chromu, 64 bit. Na drugih brskljalnikih je pa tako - Mozilla dela malo hitreje, Internet Explorer pa normalno.
OT, ne bit hudi
:
Aion, BRSKLJALNIKI!
Si mi prav polepšala dan s temle!
(Po navadi so ali brskalniki ali brkljalniki - bolj po domače -, ampak sploh ne gre za slovnico, twemveč za to, da si me izredno lepo nasmejala. Hvala!
)

LOL, Aion, vrhunska!
My new favorite word
Ne morem se prijaviti. Zdajle je šlo, včasih se nekako "vrinem" skozi, ampak večino časa mi okence za prijavo po kliku zmrzne in se ne zgodi nič. Ne morem čez, včasih me potem preusmeri na reklamo. To se pojavlja zadnjih cca 10 dni, odkar so te nove celostranske reklame, "preusmerjevalniki". Zoprno.
Ana25, meni se tudi isto dogaja 
Že preverjamo, kje bi lahko bila težava.
Ostale nimate težav?

Nimam enakih težav kot Planetki zgoraj, se mi pa spet (že kakšnih 14 dni, večkrat na dan) dogaja to:
Zadnje par dni me PL konstantno odjavlja, prej se to ni dogajalo. Uporabljam Safari. Je možno, da je kakšna težava pri meni, ali se to še komu dogaja?
Nekako se mi včasih uspe zmuznit skozi po obvoznici: tako, da poskušam lajkati en post (neprijavljena) in mi potem vrže ven obrazec za prijavo, ki ga spusti skozi. Vendar me potem največkrat po lajku takoj spet vrže ven. Doma, kjer imam Chrome, se to ne dogaja. (Je pa res, da tam skoraj nisem gor.) Je kar moteče, ker teh 10 dni skoraj ne morem sodelovat. (No, pa saj ni neke posebne dodane vrednosti od tega, haha.)
(No, pa saj ni neke posebne dodane vrednosti od tega, haha.)
To pa niti najmanj ne drži
.
Upam, da bo uspelo čimprej rešiti vse težave, ki jih imajo planetke s prijavo in odjavo
.

Mene je parkrat odjavilo, praviloma pri pisanju daljših postov. Ponavadi pozabim preverit in če ne copy-pastam, mi gre post bye-bye.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...