Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

13 znakov, ki vam sporočajo, da Zakon privlačnosti deluje

27. okt 2017 12:16
0

Oglasno sporočilo

... enostavno spregledamo. Če imate to lastnost, da jih znate prepoznati, si s tem lahko izboljšate tudi svojo intuicijo, s katero si lahko pomagate najti svojo pravo pot. Prepričajte se, da niste kakšnega od teh znakov zgrešili, morda vam življenje sporoča nekaj prav posebnega.

PREBERITE TUDI: Feng Shui nasveti za več denarja

1. Pogosto opazite številko 1

Ta številka je ena izmed najmočnejšin in pomembnih številk v univerzumu. Pomeni neodvisnost in nove začetke. Če to številko pogosto opazite, še posebej po tem, ko ste dobili neko idejo ali sprejeli neko odločitev, je to za vas lahko močen znak, da vas Vesolje podpira.

2. Pogosto vidite 11:11

Če pogosto pogledate na uro, ko kaže čas 11:11, ali ti dve številki vidite kje drugje, to pomeni, da je čas za akcijo. Ste na dobri poti, da dosežete potencial, ki ga Zakon privlačnosti hrani za vas.

3. Čutite kurjo polt

To pomeni, da vase telo in podzavest čutita spremembe, ki se dogajajo zaradi Zakona privlačnosti. Še bolje – običajno to pomeni, da so na poti k vam pozitivne spremembe.

4. Telepatska zaznavanja

Se vam je kdaj zgodilo, da ste sanjali osebo, ki je res dolgo že niste videli, nato pa ste jo po naključju naslednji dan srečali? Ali pa ste ravno želeli nekoga poklicati, v tistem pa je on poklical vas? To je znak, da imate dober potencial, da boste v življenju kmalu zaznali napredek in da vas Vesolje posluša.

5. Mavrice

Če pogosto vidite mavrice, vam Vesolje sporoča, da ste zelo blizu svojemu cilju in da ste končno premagali oviro, ki vam je otežila pot do cilja.

6. Oblaki različnih oblik

Če pogledate v nebo in vidite oblake, ki jim jasno lahko določite obliko srca, drugih simbolov, ali nečesa, kar si res želite, vam Zakon privlačnosti sporoča, da boste kmalu prejeli darilce.

7. Začetnici vašega imena in priimka

Če pogosto in zaporedoma vidite začetnice vašega imena in priimka (na registrskih tablicah, v besedilih, reklamah, ali kje drugje) to pomeni, da ste razvili dobro povezavo z Vesoljem. Ko opazite začetnici vašega imena, ponovite vizualizacijo cilja in ustrezno afirmacijo, da boste še hitreje dosegli svoje cilje.

8. Začetnici imena in priimka druge osebe

Če se vam pogosto zgodi, da vidite začetnice imen in priimka druge osebe (vedno iste) to pomeni, da imate s to osebo močno povezavo – če je še nimate, pa imate zelo dober potencial, da jih še razvijete.

9. Videvanje vedno istih številk

Če se vam zgodi, da pogosto videvate ene in iste številke ali kombinacije le-teh in med njimi ni številke 1, je to močen znak, da Zakon privlačnosti deluje vam v dobro. Različne kombinacije pomenijo različne stvari – preberite si kaj o numerologiji in angelskih številih, da boste še bolj razvili svoj potencial.

10. Ste izjemno mirni

Izjemen notranji mir pomeni, da ste na poti k cilju in da ste na pravi smeri. Ker se tega dobro zavedate, niste napeti ali v stresu.

11. Déjà vu

Ste kdaj začutili ta zanimiv pojav, da ste enako situacijo že doživeli? To je znak, da je vse tako, kot mora biti. Bolj pogosto, kot to doživite, bližje ste temu, da najdete svoj pravi prostor v Univerzumu.

12. Déjà vu – vedno glede ene  osebe

Če se vam Déjà vu pogosto zgodi, ob tem pa je še vedno povezan z točno določeno osebo, to pomeni, da se morate z njim več družiti, saj vam lahko pomagajo bolj, kot si mislite, ali pa celo vi lahko pomagate njemu.

13. Želje postanejo resničnost

To je najbolj jasen dokaz, da Zakon privlačnosti deluje. Če dobite, kar si zaželite, potem lahko veste, da lahko mirno spite, saj zdaj veste, kako stvar deluje in kako preprosta je!

PREBERITE TUDI: Mandala: skrivnost dobrega počutja in obvladovanja stresa

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Večina nas pozna koga, ki je prepričan, da je strokovnjak za vse, ne glede na svoje dejansko znanje.