Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako izboljšati ljubezensko življenje s pomočjo Feng Shui-ja?

16. jul 2017 10:00
0

Oglasno sporočilo
Feng Shui je starodavna kitajska veščina urejanja zunanjega in notranjega prostora, katere namen je povečati skladnost in pretok energije.
 
Predlagamo 5 preprostih Feng Shui nasvetov, kako opremiti spalnico, da boste imeli boljše ljubezensko življenje.
 
 

1. Obvezna oprema: 2 nočni omarici 

Nujno je, da imate na vsaki strani postelje eno nočno omarico in vmes lep prehod. To ustvarja odprt pretok energije v spalnici in jasno opredeljuje prostor, ki je namenjen dvema. Če ste samski, to utrjuje sporočilo, da ste resnično pripravljeni za partnerja. Če ste v razmerju, pa obema partnerjema vzpodbuja občutek enakovrednosti.
 

2. Počistite pod posteljo

Ja, ja vemo, kako priročen skrit kotiček je prostor pod posteljo za nabiranje stare krame in vseh stvari, ki jih 'nujno potrebuješ', pa četudi jih nisi uporabila že nekaj let. No, napravite konec temu. Prostor pod posteljo mora biti prazen. Poleg ustvarjanja ravnovesja in pretoka v spalnici se ta prostor obravnava kot arterija vašega sanjskega življenja, zato lahko krama vpliva na dober počitek, spolnost in sanje.
 

3. Dodajte rastline

Rastline so osnova Feng Shui-ja, saj ustvarjajo svež kisik, oživijo prostor in pomladijo duha. Prav tako pozitivno vplivajo na ženskost in seksualnost ter odganjajo slabo energijo.
 

4. Nered je prepovedan

V Feng Shui je nered na splošno znan kot blokiranje ljubezni v vseh oblikah. Samski? Znebite se vseh stvari, ki vam jih je podaril bivši. Za vsa darila, spominke in stvari, ki so vam bile podarjene, pa vam niso všeč, velja enako; znebite se jih, ne glede na to, kako grdo se vam bo to zdelo. Ne dovolite, da to blokira ljubezen in s tem vašo zvezo.
 

5. Znebite se polomljenih stvari

Imate v spalnici omaro, v kateri je polomljena polica? Ali pa kakpen fotelj s polomljeno nogo? Ne zadržujte teh stvari v spalnici, saj to prav tako blokira energijo in celo lahko vpliva na to, da se boste tudi vi počutili 'zlomljene'.

Kakorkoli boste spalnico opremili, pa imejte vedno v mislih to, da v spalnici preživimo tretjino časa, zato more le-ta biti čista in spodobna, v njej pa se moramo počutiti predvsem varno, mirno in sproščeno.
 

PREBERITE TUDI: Preprosti nasveti, da bo vaša spalnica bolj prijetna in sproščujoča

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 4. feb 2020 17:58
   Dobra maska, slaba embalaža in oblika
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sama sodim med tiste, ki prisegajo na naraven videz, zato se poslužujem le neinvazivnih metod, ki pomagajo pri ohranjanju svežega videza kože.