Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Feng Shui nasveti za več denarja

14. avg 2017 9:00
0

Oglasno sporočilo
Gre za tehnike preoblikovanja bivalnega okolja. S tem doma ustvarimo pogoje za prost pretok življenjske energije.  Tu je nekaj nasvetov, kako po feng-shui vedi ustvarimo pogoje, ki povečajo našo varnost,  blagostanje in s tem obilje. Ker je to povezano z denarjem, poglejmo, kaj lahko storimo, da bo ta energija sproščeno krožila, kot pravijo feng-shui načela.
 
 

PREBERITE TUDI: Kako izboljšati ljubezensko življenje s pomočjo Feng Shui-ja?

Lepa in urejena denarnica

Denarnica je dom tvojemu denarju. Stara, strgana, umazana denarnica polna starih računov izgleda kot simbol revščine in jo s takim videzom tudi priklicuje. Omisli si lepo denarnico, brez starih računov, da bo pretok energije lažje stekel. Priporočene barve denarnic po feng-shuiju so: rdeča, temno modra, črna, rjava ali zelena. Katera je za vas boljša, je odvisno od tega, kateri element ste po kitajskem horoskopu.
 

Red in čistoča doma 

Red je vedno prvo pravilo feng-shuija. Umazanija, krama, drobnarije in natrpanost s stvarmi ali pohitšvom, zavira priliv denarja. Umaknite vse take stvari v bližini oken in izpraznite okenske police. Odstranite tudi težke kose pohištva iz jugovzhodnega dela stanovanja. Ko se situacija na finančnem področju uredi, ga lahko postavite nazaj. Če živite v hiši, ne pozabite na klet in podstrešje, ki mora na tem delu biti prav tako urejeno. V stanovanju si omislite kristalni lestenec, ki je znan kot močen feng-shui aktivator. Center dnevne sobe in hodniki morajo biti čisti in prehodni.
 

Z denarjem ravnajte spoštljivo

Spoštujte denar in z njim ravnajte lepo, le na tak način se vam bo to lahko vrnilo. Naj bo torej lepo pospravljen v čisti denarnici ali lepo zložen tam, kjer ga hranite. Enako velja za račune in položnice, naj vlada red tam, kjer jih hranite, shranite pa jih v živobarvne mape, ali kuverte, ki naj bodo na levi strani delovne mize. 
 

Rastline 

Obilje naj bi prinašalo drevo denarja oziroma tolstolistnica (Crassula). Po načelu feng šui načela naj bi poleg pozitivne energije prinašala blaginjo, finančno varnost, bogastvo. Predstavlja vse osnovne elemente (vodo, les, ogenj, zemljo, kovino), katere v prostoru uravnoteži in jih postavi v pravilno harmonijo. V stanovanju jo postavite v prostor, kjer urejate finance, v podjetju pa k blagajni.
 
V kolikor ne verjamete v feng shui in energije, pa vseeno upoštevajte dejstvo, da energija obstaja, se odbija in kroži. Oddajajte dobro energijo, da boste dobro energijo tudi prejeli!
 

PREBERITE TUDI: Feng Shui ureditev stanovanja

 
 
0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.