Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Feng Shui nasveti za več denarja

14. avg 2017 9:00
0

Oglasno sporočilo
Gre za tehnike preoblikovanja bivalnega okolja. S tem doma ustvarimo pogoje za prost pretok življenjske energije.  Tu je nekaj nasvetov, kako po feng-shui vedi ustvarimo pogoje, ki povečajo našo varnost,  blagostanje in s tem obilje. Ker je to povezano z denarjem, poglejmo, kaj lahko storimo, da bo ta energija sproščeno krožila, kot pravijo feng-shui načela.
 
 

PREBERITE TUDI: Kako izboljšati ljubezensko življenje s pomočjo Feng Shui-ja?

Lepa in urejena denarnica

Denarnica je dom tvojemu denarju. Stara, strgana, umazana denarnica polna starih računov izgleda kot simbol revščine in jo s takim videzom tudi priklicuje. Omisli si lepo denarnico, brez starih računov, da bo pretok energije lažje stekel. Priporočene barve denarnic po feng-shuiju so: rdeča, temno modra, črna, rjava ali zelena. Katera je za vas boljša, je odvisno od tega, kateri element ste po kitajskem horoskopu.
 

Red in čistoča doma 

Red je vedno prvo pravilo feng-shuija. Umazanija, krama, drobnarije in natrpanost s stvarmi ali pohitšvom, zavira priliv denarja. Umaknite vse take stvari v bližini oken in izpraznite okenske police. Odstranite tudi težke kose pohištva iz jugovzhodnega dela stanovanja. Ko se situacija na finančnem področju uredi, ga lahko postavite nazaj. Če živite v hiši, ne pozabite na klet in podstrešje, ki mora na tem delu biti prav tako urejeno. V stanovanju si omislite kristalni lestenec, ki je znan kot močen feng-shui aktivator. Center dnevne sobe in hodniki morajo biti čisti in prehodni.
 

Z denarjem ravnajte spoštljivo

Spoštujte denar in z njim ravnajte lepo, le na tak način se vam bo to lahko vrnilo. Naj bo torej lepo pospravljen v čisti denarnici ali lepo zložen tam, kjer ga hranite. Enako velja za račune in položnice, naj vlada red tam, kjer jih hranite, shranite pa jih v živobarvne mape, ali kuverte, ki naj bodo na levi strani delovne mize. 
 

Rastline 

Obilje naj bi prinašalo drevo denarja oziroma tolstolistnica (Crassula). Po načelu feng šui načela naj bi poleg pozitivne energije prinašala blaginjo, finančno varnost, bogastvo. Predstavlja vse osnovne elemente (vodo, les, ogenj, zemljo, kovino), katere v prostoru uravnoteži in jih postavi v pravilno harmonijo. V stanovanju jo postavite v prostor, kjer urejate finance, v podjetju pa k blagajni.
 
V kolikor ne verjamete v feng shui in energije, pa vseeno upoštevajte dejstvo, da energija obstaja, se odbija in kroži. Oddajajte dobro energijo, da boste dobro energijo tudi prejeli!
 

PREBERITE TUDI: Feng Shui ureditev stanovanja

 
 
0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • mijauuu je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 3 h
    Posebnih priprav na poletje nimam, razen tega, da naredim malo reda med oblekami v omarah in preverim stanje sandalov Smile Glede kože pa obvezen spf 50, izogibanje namočnejšemu soncu (kakor se pač da), več vlaženja obraza Smile
    0
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.