Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 29. november do 5. december 2021

28. nov 2021 20:00
0

Oglasno sporočilo

Eklipse vedno prinesejo razodetja, pa tudi nove začetke in konce. To je zadnji Mlaj v znaku Strelca do leta 2029, zato je ta lunacija namenjena zapiranju določenega poglavja in začetku novega. Jasno, morda bo lažje, če si bomo puščali odprta vrata, a nova zgodba se lahko začne šele ko se lahko odločimo.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Strelca: Jamie Lee Curtis, Miley Cyrus, Christina Applegate, Tina Turner, Anna Faris, Ben Stiller, Chrissy Teigen, Zoë Kravitz, Sarah Silverman, Lucy Liu, Britney Spears, Amanda Seyfried, Julianne Moore, Jenna Dewan, Jay-Z, Tyra Banks, Jeff Bridges, Judi Dench, Hailee Steinfeld, Jamie Foxx, Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Eugene Levy, Brad Pitt, Sia, Steven Spielberg, Katie Holmes, Keith Richards, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Alyssa Milano, Jonah Hill, Samuel L. Jackson, Kiefer Sutherland, Jane Fonda.

 

Ovnica

Mlaj v soboto prinaša konec težkemu obdobju na vaših področjih izobraževanja, potovanj in dolgoročnih planov. Zadnjih nekaj let ste imeli pokvarjena potovanja, šolanje vam ni šlo po načrtih in kup konfliktov ste imeli s svojo družino. Vse te prepreke so bile v največji meri povezane s plandemijo, a so tudi posledica sprememb v vaših vrednotah in ciljih. Čeprav bo ta eklipsa prinesla še eno, finalno razočaranje, se lahko vseeno potolažite ob zavedanju, da greste naprej.

Sporočilo tedna: Sem to, kar verjamem, da sem.

 

Bikica

Mlaj v Strelcu, ki bo v soboto, prinaša končni rezultat glede vašega dolgotrajnega dolga, posojila ali druge podobne situacije v vašem življenju. Če ste odlašali s pogovorom z računovodjo, vas čaka zoprna ločitev ali potrebujete novo posojilo – sedaj je čas, da se tega intenzivno lotite. Sodelovanje s to eklipso bo končalo vaše dolgotrajno obdobje finančne nestabilnosti. Ne glede na to, kako boleče bo – čas je, da od bližje pogledate, česa vse ste se znebili z enim zamahom.

Sporočilo tedna: Ne morem popraviti stvari, ki jih ne vidim.

 

Dvojčici

Solarna eklipsa, ki bo v soboto, lahko pomeni konec zveze, lahko pa tudi preboj v zvezi, draga Dvojčica. Od začetka 2020 ste izgubili toliko blizkih prijateljev, poslovnih partnerjev in znancev. Nekatere izgube so bile tragične, spet drugim je le potekel rok trajanja. Sobotni Mlaj bo zaključil to težko obdobje, kar vam bo omogočilo, da se osredotočite na prijateljstva, ki so prestala test časa. Sicer je res, da se s svojim partnerjem videvate šele nekaj mesecev, a stvari res kažejo dobro.

Sporočilo tedna: Vredna sem ljubezni in spoštovanja.

 

Rakica

Ta teden imate toliko za narediti, draga Rakica, a ker se zaradi bližajočega se Mlaja vse stopnjuje, ne pozabite tudi na oddih in sprostitev. Ta eklipsa pade v vaš sektor zdravja in dnevnih opravil, zato obstaja velika nevarnost, da se povsem izčrpate in celo obležite. Čeprav bo vaš dragi opravil vse nakupe tega tedna, pa tudi splaniral zabavo za prijatelje, naj vam ne bo neprijetno delegirati še kaj več. izčrpanost naj ne bo pravilo.

Sporočilo tedna: Sem mirna. Sem spočita.

 

Levinja

Mlaj v soboto prinaša konec težavnemu obdobju na vašem področju zmenkanja ali umetniškega udejanjanja. Tako umetnost kot tudi ljubezen zahtevata strast in iskrice, a vam manjka strasti. Spomnite se junija in decembra 2020 ter letošnjega maja: kaj ste si takrat zares želeli in in zakaj si niste bolj prizadevali, da to dosežete? Je bilo res neprimerno, ali ste bili le preveč negotovi v to, kaj si sploh želite? Če ste se v zadnjih 20 mesecih česa naučili, je to, da odrekanje užitkom ne prinaša nič dobrega.

Sporočilo tedna: Želim si stvari in ok je tako.

 

Devica

Ne glede na to, ali ste sredi selitve ali intenzivne meditacije ali prepira, Mlaj tega tedna bo zaključil vrtoglavo obdobje v vašem domu in družini. Zadnjih 20 mesecev se nikakor niste mogli umiriti – vedno ste morali nekaj urejati. Udobje, počitek in sprostitev so bili le iluzija. Čeprav ste še v zadnjem stadiju boja teh bitk, pa vas na drugi strani čaka preboj. Če ne drugega, ste se naučili, da lahko uživate tudi sami.

Sporočilo tedna: Sam ne pomeni osamljen.

 

Tehtnica

Vaše okolje se je od junija 2020 drastično spremenilo. Preselili ste se v novo sosesko in se morali navaditi na vse novosti. Prijatelji, ki so vam nekdaj stali ob strani, so postali ljudje, s katerimi imate občasne stike. Morda ste bolj kot karkoli drugega spregledali to, da ne morete uvrstiti vsega in vseh v svoje življenje. Mlaj v soboto bo zaključil ta cikel in vam dal jasnost o tem, kaj potrebujete, da se počutite dobro v svojem okolju.

Sporočilo tedna: Za tisto, kar je pomembno, se vedno najde čas.

 

Škorpijonka

Mlaj v soboto pade v vaš sektor financ, dohodka in osebnih vrednot. Pomislite na junij in december 2020 ter maj 2021 – kako so finančne odločitve, ki ste jih sprejeli, vplivale na vaše življenje sedaj? Imate kaj več jasnosti o tem, kaj dejansko potrebujete za preživetje? Ni sebično početi nekaj, kar koristi le vam. Pravzaprav je prav, da uživate v samoizražanju, saj je to terapija, ki jo ta teden potrebujete. Vzemite si, kar vam pripada.

Sporočilo tedna: To, kar imam, ne določa tega, kar sem.

 

Strelka

Od junija 2020 ste se veliko naučili, draga Strelka. Spremenili ste svoj slog, na novo postavili meje in se končno postrigli na kratko, o čemer ste sanjali že celo večnost. Mlaj v soboto je zadnja eklipsa v vašem znaku do daljnega leta 2029, zato uživajte v zadnjem tednu, ko igrate glavno vlogo v osončju. Vaš govor na vaši rojstnodnevni zabavi bo še posebej izjemen, saj se imate za zahvaliti veliko ljudem za njihovo podporo.

Sporočilo tedna: Sem dovolj.

 

Kozoroginja

Mlaj v soboto bo zaključil težko obdobje vaše izolacije, Kozoroginja.  Veliko ste delali od junija 2020 in večino ni nihče opazil, ostalo je skrito očem ostalih. Pomembno je, da opravljate tovrstno delo, a ne morete večno ostajati v senci. Morda je čas, da zaključite to obdobje z dolgo, razkošno kopeljo. Veliko ste izpustili in pridobili veliko jasnosti.

Sporočilo tedna: Udobje v samoti je moč.

 

Vodnarka

Mlaj v soboto bo zaključil stresno obdobje v vašem družabnem življenju. Pomislite na junij in december 2020 ter maj 2021: katere spremembe so se takrat dogajale v vaših prijateljskih krogih, odnosih s sodelavci in obveznostih v skupnosti? Ali pogrešate ljudi, ki ste jih izgubili, ker se ne strinjate z njihovim videnjem covid situacije? Ali ste srečnejši sedaj, ko jih ni več? sedaj imate sicer manj druženja in poznanstev, a so ti zato pristnejši.

Sporočilo tedna: Izberite kakovost.

 

Ribi

Mlaj v soboto prinaša jasnost glede temeljne odločitve, ki jo sprejemate glede svoje kariere. Čeprav hočete vse – tako 'varno' službo (če to dandanes sploh še ostaja), kot tudi več denarja – pa je treba določiti prioritete. Čeprav se boste morali odreči določenemu projektu ali začasno odložiti nek cilj, vam bo ta odločitev dala čas, da se osredotočite na nekaj, kar je morda manj glamurozno, a prav tako pomembno.

Sporočilo tedna: Nič ni narobe, če napredujete počasi.

PREBERITE TUDI: 5 zanimivih in manj znanih dejstev o strelcih

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi, ki so svoje otroštvo preživeli v devetdesetih letih prejšnjega ...