Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 zanimivih in manj znanih dejstev o strelcih

23. nov 2021 8:17
0

Oglasno sporočilo

Obožujejo potovanja in so po naravi pustolovski in ekstrovertirani. So ambiciozni, navdušeni in samozavestni. So neustrašni in radi tvegajo. Strelci so brutalno pošteni in neposredni in ne razmišljajo, preden spregovorijo. Zlahka navdušijo ljudi s svojo duhovitostjo in humorjem. Tukaj je nekaj manj znanih dejstev o tem horoskopskem znamenju.

 1. Strelci so neverjetno nestrpni. Če si nekaj želijo, si to zaželijo v tistem trenutku. Ne marajo biti na enem mestu, zato so zlahka razočarani. Verjamejo v nenehno premikanje in raziskovanje življenja.
 2. Ne marajo se skladati z družbenimi normami in standardi. Ne marajo, da jim govorijo, kaj naj naredijo. Če jim narekujete, naj nekaj naredijo, bodo namerno naredili ravno nasprotno. Po naravi so uporni.
 3. Vedno gledajo na svetlo plat stvari. So zelo optimistični in ne verjamejo v razmišljanje o tem, kaj je bilo storjeno. Ne verjamejo v zadrževanje v preteklosti in imajo vedno pozitiven pogled na življenje.
 4. Ljudje, rojeni v strelcu, so tudi zelo intuitivni. Lahko vidijo skozi vaše pretvarjanje in vas lahko berejo kot knjigo. Vedo, kdaj se pretvarjate in kdaj ste to, kar ste.
 5. Nagnjeni so k temu, da so zelo samokritični. Čeprav so kritični in obsojajo druge ljudi, enako presojajo tudi sebe. So introspektivni in samokritični ter se vedno ukvarjajo s samoizpopolnjevanjem.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 22. do 28. november 2021

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zadnja leta smo priča zelo močnim make-upom tudi med 'navadnimi ...