Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Skoraj dva meseca po hospitalizaciji so prvič fotografirali Kate Middleton

6. mar 2024 10:48
0

Oglasno sporočilo

Valižansko princeso so videli in fotografirali prvič, odkar se je zaradi operacije trebušne votline v začetku leta umaknila z oči javnosti.

Kate so videli v Windsorju v avtomobilu, pri čemer je bila zelo zakrita; na fotografijah, ki jih je objavil TMZ, so jo pred 9. uro zjutraj fotografirali v črnem plašču in s sončnimi očali, medtem ko je sedela v avtu skupaj s svojo mamo Carole Middleton, ki je vozila.

To je bilo prvič, da se je Kate pojavila v javnosti po januarski operaciji – nazadnje se je v javnosti pojavila decembra na božični dan.

Prejšnji teden je Kensingtonska palača zavrnila špekulacije na družbenih omrežjih, pri čemer je tiskovni predstavnik Kate dejal: "Od vsega začetka smo bili zelo jasni, da je valižanska princesa odsotna do velike noči in da bo Kensingtonska palača obveščala o novostih le, če bo šlo za kaj pomembnega."

Ko je bilo objavljeno obvestilo, da so bili njeni obiski prestavljeni, je bila ob tem objavljena tudi izjava, ki se je glasila: "Princesa valižanska se želi opravičiti vsem, ki jih to zadeva, ker mora preložiti svoje prihajajoče obveznosti. Veseli se, da jih bo lahko čim prej obnovila v čim večjem številu."

Takrat je bila objavljena tudi daljša izjava, ki pojasnjuje njeno stanje in se glasi: "Operacija je bila uspešna in pričakuje se, da bo v bolnišnici ostala od deset do štirinajst dni, nato pa se bo vrnila domov in nadaljevala okrevanje. Na podlagi trenutnih zdravniških nasvetov je malo verjetno, da se bo vrnila na javne dolžnosti pred veliko nočjo."

PREBERITE TUDI: Kate Middleton zapustila Windsor in z družino odšla na podeželje

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.