Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako nosite vašo torbico, razkriva veliko o vaši osebnosti

18. avg 2021 9:17
0

Oglasno sporočilo

Če se sprašujete, kako je to sploh pomembno, potem veste, da način gibanja s torbico veliko pove o osebnosti, pravi strokovnjakinja za govorico telesa Patti Wood. To veliko pove o vašem statusu, vašem okusu in vašem pogledu na življenje. Kathlyn Hendricks, dr. na področju psihoterapije s centriranjem telesa je izpostavila različne položaje nošenja torbe in osebnostne lastnosti, povezane s tem.

1. Torbico nosite na hrbtu

Če torbo nosite za hrbtom, ste pustolovski in neodvisni. Pripravljeni ste na potovanje v vsakem trenutku in pripravljeni na vsako situacijo. Ne zanima vas, kaj si drugi mislijo o vas. Ker se osredotočate na udobje, slog in red. Ljudje vas občudujejo, ker ste samozadostni in zanesljivi.

2. V roki

To je enako nošenju aktovke, vendar odlična možnost, če je vaša torbica majhna. Nošenje torbice v rokah je znak, da želite, da je vse pod vašim nadzorom in da bo vaše poklicno življenje v redu. Vedno ste radi obveščeni o vsem in vseh. Če situacija zahteva, lahko drugim poveste vso resnico o sebi. Kljub temu ste zelo zanesljiva oseba, zaradi česar se k vam za pomoč obrne veliko ljudi.

3. Na rami

Če torbico nosite na rami, ste dober bralec in taktična oseba. To tudi kaže, da ste brezskrbni, samozavestni in nepremagljivi. 

4. Čez ramo 

Nošenje torbice čez ramo je najboljši način za zaščito dragocenosti v torbi in svobodo gibanja. Ta način nošenja torbice, ki je najlažji in varen, ustreza tistim, ki veliko potujejo. To tudi signalizira vašo neodvisno samopodobo. Naletite na osebo, ki se ponaša z bogastvom, vendar ste precej radodarni.

PREBERITE TUDI: Rdeč lak za nohte in rdeča šminka ne gresta nikoli iz mode

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.