z današnjim člankom sem pa še jaz prišla na svoj račun ... zdaj si pa samo še jedilnik sestavim

zdaj mi je popolnoma jasno zakaj mi meso ni nikoli dišalo ... je pa zanimivo to, da če že meso, potem mi bolj paše govedina kot piščanec, ki se mi zdi, da mi takoj povzroči manjše stomach problems. zoprno je pa to, da lignji, ki jih imam najraje od morske hrane, niso priporočljivi.
vse mlečne izdelke, razen mleka in skute imam zelo rada, sploh mastne sire ... ampak ker imam tudi težave z omenjenim nabiranjem sluzi, jih bom za eno obdobje odstranila s prehrane, da vidim če kaj pomaga.
moram pa ugotoviti kaj so to vse zaene vrste fižola, ki so naštete v članku. fižol imam zelo rada, čeprav si ga zaradi dolgotrajnega kuhanja žal zelo redko pripravim.
ali opozorilo na pazljivost pri pšenici pomeni, da ne smem toliko kruha in izdelkov iz moke? to pa zna bit težava, ker sem testeninska odvisnica

.