Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Zdrava sladica

Pojdi na stran 1 , 2
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. sep 2004 21:19
Povezava do prispevka

Oves (količina po želji) namočiš čez noč (ali pa ga skuhaš v mleku do mehkega). Potem dodaš med (jaz sem kar melaso, ker drugega nisem imela), potreseš z nekaj narezanimi orehi, lahko dodaš tudi cimet, piment ali kakšno drugo podobno začimbo. Na vrh daš 2 žlici Šlag pene Dr. Oetker (low cal). Namesto ovsene kaše lahko vzameš kar ovsene kosmiče. Ali pa kakšne druge

0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. sep 2004 21:24
Povezava do prispevka
A mi poveš kaj točno piše na tej škatli od šlag pene? Ker sem že iskala, pa sploh nisem vedela katero vzet Se jo dobi samo v Šparu,ne?
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. sep 2004 21:36
Povezava do prispevka
Ne, imajo jo skoraj povsod. Na novi embalaži piše "Šlag pena z manj kalorijami, pripravlja se z vodo", malo bolj spodaj pa "s sladilom", na stari embalaži (ki jo tudi še imajo ponekod) pa samo "z manj kalorijami".
0
Nazaj na vrh
ana
Starost: 46Pridružen: 8. feb 2004Prispevkov: 4094Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 7. sep 2004 21:51
Povezava do prispevka

še ena od mene:


zmiksaš 2 dcl mleka, 2 jajčki, 7 dkg pšeničnega zdroba, med (po želji - jaz ga dam ponavadi 2 žlici), 15 dkg skute. (podatki so za 30 cm okrogli pekač)


v pekač (teflonski, da ga ni potrebno mazat za maslom) naložiš na polovičke razrezane slive ali marelice (danes sem naredila s slivami), čez pa preliješ zgoraj opisano zmes. na 180c pečeš približno pol ure. ko je pečeno po vrhu potreseš še cimet (po želji).


Ne jokaj za soncem, ki je zašlo. Zaradi solza ne boš videl zvezd.
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. sep 2004 21:53
Povezava do prispevka
To se pa ful dobro sliši
0
Nazaj na vrh
ana
Starost: 46Pridružen: 8. feb 2004Prispevkov: 4094Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 7. sep 2004 21:54
Povezava do prispevka
saj tudi je!   pa še en dva tri je gotovo.
Ne jokaj za soncem, ki je zašlo. Zaradi solza ne boš videl zvezd.
0
Nazaj na vrh
ana
Starost: 46Pridružen: 8. feb 2004Prispevkov: 4094Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 8. sep 2004 19:47
Povezava do prispevka

še ena:


olupljene in izkoščičene polovičke hrušk podušiš in ohladiš. napolniš jih z nadevom narejenim iz biskvitnih piškotov navlaženih z rumovo vodo, dodaš nasekljane orehe in malce marelične marmelade. prekriješ s čokoladnim pudingom potresenim s kakavom. dober tek!

Ne jokaj za soncem, ki je zašlo. Zaradi solza ne boš videl zvezd.
0
Nazaj na vrh
his1stprincess
Starost: 44Pridružen: 19. okt 2003Prispevkov: 372Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. sep 2004 8:21
Povezava do prispevka

Pa še ena svar za posladkat se, ni ravno ful zdravo vseeno pa boljše, kot da zmažeš celo milko .


Stopiš 60g temne čokolade, narežeš razno sadje (lahko tudi suho), najboljš so kakšne jagode, suhe marelice...in jih mal pomočiš v slastni čokoladni omakci. Daš lepo na folijo in v hladilnik za kakšno uro, dve, da se čokolada zopet strdi. Ko te zagrabi tisto "nujnorabmcukrrr!", pa navališ na obogateno sadje !

0
Nazaj na vrh
his1stprincess
Starost: 44Pridružen: 19. okt 2003Prispevkov: 372Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. sep 2004 10:36
Povezava do prispevka

To se tudi dobro bere:


Vanilla Ricotta Cheesecake - South Beach Diet Recipe


2 cups ricotta cheese
3 packets Splenda
1 tsp vanilla extract
1/2 vanilla bean - scrape out
2 eggs

Mix well, pour into 4 ramekins, bake in 350 oven for 20 minutes


En majčken problem imam. Nevem s čim bi lahko nadomestila "Splendo".

0
Nazaj na vrh
Sasha
Starost: 43Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 1227Kraj: UKStatus:Offline
Objavljeno: 9. sep 2004 12:37
Povezava do prispevka
Kaj pa je Splenda?
Sasha
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. sep 2004 12:46
Povezava do prispevka
Umetno sladilo. mene pa bega tudi temperatura. A so to Celzijeve stopinje? Moja pečica "potegne samo do 250 C.
0
Nazaj na vrh
yogini
Starost: n/aPridružen: 2. jul 2004Prispevkov: 564Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. sep 2004 12:53
Povezava do prispevka

to ziher niso stopinje celzija, ampak fahrenheita

0
Nazaj na vrh
Sasha
Starost: 43Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 1227Kraj: UKStatus:Offline
Objavljeno: 9. sep 2004 12:55
Povezava do prispevka

Jerca je napisal/aUmetno sladilo. mene pa bega tudi temperatura. A so to Celzijeve stopinje? Moja pečica "potegne samo do 250 C.


A tako, hvala za info.


Zato jaz ne maram ameriških receptov - si moram vse preračunavat na naše enote (stopinje, količine sestavin itd.).  
*Pozabila omenit še sestavine, ki jih pri nas ali ni, ali pa znoriš preden jih najdeš - odvisno od recepta.*

Sasha
0
Nazaj na vrh
yogini
Starost: n/aPridružen: 2. jul 2004Prispevkov: 564Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. sep 2004 12:57
Povezava do prispevka

ti pretvorniki so vsi dostopni na internetu. Malo poišči. Te njihove enote so prav zabavne.

0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. sep 2004 13:37
Povezava do prispevka
Ja, res je. Pravijo:"She"s three feet tall." ("Pol pa grunti, kolk je to "????)
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Zdrava sladica
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu