Kdaj je jutranji tek bolj priporočljiv - pred ali po zajtrku?
Nekje sem zasledila, da so pred zajtrkom glikogenske rezerve izpraznjene in se zato maščobe hitreje porabljajo. Koliko resnice je na tem?
Hvala!
Kdaj je jutranji tek bolj priporočljiv - pred ali po zajtrku?
Nekje sem zasledila, da so pred zajtrkom glikogenske rezerve izpraznjene in se zato maščobe hitreje porabljajo. Koliko resnice je na tem?
Hvala!
po moje pred zajtrkom, ker fizični napori vsaj še eno uro po jedi niso priporočljivi...
ko sem jaz tekla zjutraj sem vedno pred zajtrkom in se mi je zdelo da sem bla tud manj lačna pol...na vem no meni je tak ustrezalo
Super, hvala punci
Namreč - več kot berem, bolj sem zmedena nekateri trdijo, da se spodbudi metabolizem s tem, da takoj, ko zjutraj vstaneš, poješ zajtrk. Drugi pa, da je sploh krasno, če pred zajtrkom izvajaš aerobno aktivnost.
Očitno preveč berem.
Alenka, jaz tudi osem kilometrov Sicer sem se zadnje čase polenila in zamenjala tek za hitro hojo (da bi poštimala svoje noge, ki so bljak
) pa sem ugotovila, da tek prav pogrešam. Tako, da bom tekla za dušo na nemilost svojih nog
Tudi mene je sprva bolelo na strani pa sem začela vaditi jogijsko dihanje in od takrat nisem imela več problemov.
Kje pa je fina steza za tek v Ljubljani? Po okupirani poti (kjer je bila pred davniiimi časi bodeča žica)?
Nana, 100% pred.
Ampak za kurjenje maščob moraš imeti zelo nizek utrip, tako nizek, da dvomim, da ga imaš pri teku. Prej bi ga imela pri zelo hitri hoji.
Nana, mi poveš malo več o jogijskem dihanju?
Za tekalne steze pa ne vem, mogoče Tivoli, Rožnik, pot spominov,...
Jaz vedno tečem, ko grem iz Šmarne gore, edino takrat ne ne boli.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...