Vedno: voda, mleko, smetana (za stepanje), kisla smetana, gorčica, kečap, jajca, jušne kocke (ki so notri že od nekdaj), česen, sveža zelenjava (solate, paradižnik, paprika, (mlada) čebula, kumara, čili), kakšno sadje (v sezoni jagode, grozdje, mango, drugače imam večino sadja v košarici na mizi), navadni jogurti, tekoči (navadni) jogurti, kos parmezana, maslo, sir (gavda, dimljen), pivo.
Občasno (velikokrat): sveže testenine, njoki, cedevita, sok, skuta, kakšen puding, domača marmelada.
Nikoli: kakšne hude salame, sploh poli ne (vonj

), paštete, pripravljeni obroki, meso, konzerve, vložene stvari, verjetno še kaj, pa se ne spomnim.
Zmrzovalnik: kak kos piščančjih prsi, mešana zelenjava, grah, maline, domača prelivka za špagete, kakšna goveja juhica, trenutno imam še čemaž, včasih je kak sladoled, domači polpetki (iz ajdove kaše, gobovi, skutni...), domači falafli, kak domač skutin štrukelj (ne čisto pravi, tak na hitrco), občasno tudi francoski rogljički.
Gotovo sem še kaj pozabila, ampak glede na to, da je najin hladilnik/zmrzovalnik ful mini, niti ni slabo :). Sem se pa naučila gledati na to, da se nekatera živila dosti hitro pokvarijo, ker sva samo dva in traja preden se poje, zato kupujem majhne embalaže, pazim na roke itd. Ful sem občutljiva tudi na vonj, zato vsako stvar, ki je na pol porabljena, najmanj v folijo zavijem, ponavadi pa kar v taperver, tako da je vse lepo popredalčkano, hladilnik pa nima vonja :).