Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Tuna - na kakšen način

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
ninnna
Starost: 40Pridružen: 18. jan 2006Prispevkov: 2123Kraj: pod kovtromStatus:Offline
Objavljeno: 12. apr 2006 8:23
Povezava do prispevka
tudi meni je safkol najfenomenalnejša....
 
seveda primerno ceni.
 
zato čakam na akcijo in pokupim vse piksne možne...
 
mehiška je za prste pojest, ne samo polizat... in česnova in v lastnem soku sledita!
 
tudi safkol losos je mjam njam
How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box
0
Nazaj na vrh
andrejčica
Starost: n/aPridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 162Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. apr 2006 14:57
Povezava do prispevka
meni je pa Delamarisova tuna zeeeeeelo zanič... sploh nima tuna okusa, ampak po nekih ribah pač... ribji okus mi pa ni všeč, temveč samo tunast... sparove so mi bile za silo v redu, ampak, ko sem v eni pločevinki dobila tri kosti, me je vse minilo... ugotovila sem, da imam najraje Rio Mare, zato sem spet prešaltala nanje... poskusila sem pa še Safcol, pa še ene, katerih imena se ne spomnim... vse so bile za silo ok, ampak Delamaris pa BLJAK
 
receptov ste povedale že en kup ;-)  mogoče mi je ušlo, ampak te variante nisem zasledila... med dva kruha streseš tuno, na eno stran namažeš sirček, na drugo mogoče majonezo, še kakšno kislo kumarico, pa par koruzic, pa mogoče kuhan jajček pa.... mnjami...
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. apr 2006 23:59
Povezava do prispevka
Meni je tudi Safcol najboljša. Pred meseci so imeli V Leclercu akcijo 1x 160 g piksna tune v olivnem olju (ga odlijem in še malo sperem) + 100 g vrečka lososa z začimbami v naravnem soku za 199 SIT!!! Kje so tisti časi Unhappy Wink
0
Nazaj na vrh
ninnna
Starost: 40Pridružen: 18. jan 2006Prispevkov: 2123Kraj: pod kovtromStatus:Offline
Objavljeno: 18. apr 2006 10:35
Povezava do prispevka
zdaj samo losos stane 500 sit semizdi (80g)
 
delamarisova pa je tudi meni žagovina v litru olja...
How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box
0
Nazaj na vrh
Cherry Miss
Starost: 39Pridružen: 21. okt 2005Prispevkov: 1081Kraj: Go-Go-Go!Status:Offline
Objavljeno: 18. apr 2006 20:38
Povezava do prispevka
Jaz vedno samo Safcol še kupujem - v naravnem olju ali pa po mediteransko - sploh nima dost kcal Smile



Jaz si jo butnem  v solato zvečer, s kakšnim jajčkem
pomešana,  v pašti redkokdaj (mogoče s kakšnim svežim
paradižnikom), v polovici sveže paprike in cottage sirom... MILIJON
varijant.



Edini problem je, ker mojemu fantu smrdi - vsaj 2 uri po jedi me kliče preprosto Tuna


Smeh je jezik duše.
P. Neruda
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 18. apr 2006 20:42
Povezava do prispevka
Tud naši doma se zmrdujejo ko zvečer jem tuno v solati-enostavno jim smrdi. Sej vonja res nima božanskiga, samo se ga pa hitro izobljša z malo limone in olivenga olja.
Barbara, kakšna ti je bila Delamarisova tuna?
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
ninnna
Starost: 40Pridružen: 18. jan 2006Prispevkov: 2123Kraj: pod kovtromStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2006 10:20
Povezava do prispevka
moji se pa zmrdujejo, ker dam včasih bobipalčke v solato...
 
tuna pa je že klasika zmrdovanja....
How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box
0
Nazaj na vrh
čebelca
Starost: 44Pridružen: 31. okt 2006Prispevkov: 109Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. nov 2006 8:42
Povezava do prispevka
Jaz tudi vem en recept. BUČKE S TUNO.
 
Bučke opereš, prerežeš na pol in potem še počez na pol. Nato izdolbeš z malo zličko ven semena. Posebej pripraviš maso iz tune. Za to potrebuješ:
* čebulco (raje manj kot preveč)
* eno veliko tuno
* dva velika paradižnika
* sir
* začimbe po okusu (jaz dam vegeto, origano in malce česna)
V posodi popražimo čebulco, nato dodamo narezan paradižnik in pražimo dokler paradižnik ne spusti vode in se zmehča. Dodamo tuno in začimbe, malce kasneje pa še sir, ki maso odlično zgosti (veže skupaj sestavine). Z maso nato napolnimo bučke.
Na koncu pripravim še polivko iz pelatov, česna in origana. (Če vam ostane še kaj sira, ga lahko posipate po vrhu.)
 
Vse skupaj pečem 25 minut na 180 stopinjah.
 
Mnjami...
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Tuna - na kakšen način
Stran 3 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.