Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010

Pojdi na stran 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31
amendedgirl
Starost: n/aPridružen: 21. jun 2010Prispevkov: 817Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 23:41
Povezava do prispevka
keya najlepša ti hvala za tole obrazložitev, ki je mimogrede super napisana  Zdaj mi je veliko bolj jasno kako je s temi podaljški.

Maisie sama sem mnenja, da je Kek res odličen človek za vodenje reprezentance. Upam, da bo res ostal še naprej v tem in bodo tako lahko naši še več dosegli kot so sedaj
0
Nazaj na vrh
flafi
Starost: 36Pridružen: 31. okt 2005Prispevkov: 2017Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2010 16:49
Povezava do prispevka
Jaz tudi še nisem prebolela, da so naši morali domov  Zato pa zdaj toliko bolj zagreto navijam za Nemce!  Včeraj pa za Gano, jasno. Pa na EP bom tudi navijala proti Angliji! Ha! 

Smo bili pa včeraj na enem pikniku, in mi gre že prav na živce, kako se kakšni ljudje obnašajo. Sem morala ene 2 uri poslušat enga starga deca, ko je razlagal kaj vse je Kek za, in kaj vse bi moral naredit drugače, da bi zmagali... Seveda, potem izvem, da je tale tipo tudi včasih igral nogomet (s Prašnikarjem), bil golman, in, seveda, en kurac naredil za Slovenijo. Mogoče Oblaka pozna

Sicer pa - jeeeeee, Nemčija vodi! image file name: 2k4712c79d80.gif
Everything you’ve ever wanted is on the other side of fear.
0
Nazaj na vrh
flafi
Starost: 36Pridružen: 31. okt 2005Prispevkov: 2017Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2010 17:26
Povezava do prispevka
Oh, I'm so happy! Big smile
4 proti 1 za Nemce! 
Everything you’ve ever wanted is on the other side of fear.
0
Nazaj na vrh
selma
Starost: 44Pridružen: 1. mar 2006Prispevkov: 959Kraj: Obala-MariborStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2010 17:38
Povezava do prispevka
Tudi jaz zdravim zlomljeno srce ob izgubi naših, maščevalno nastrojena proti ANG in včeraj proti ZDA. Mater dobro dene!!! Evil Smile

Bravo Gana in bravo Nemčija!
Upam, da te paraderje pošljejo danes domov! Big smile
I will not lie in front of the school bus with ketchup on my face
0
Nazaj na vrh
AngelEye
Starost: 39Pridružen: 28. apr 2006Prispevkov: 3479Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2010 18:52
Povezava do prispevka
Srečna sem, ker je včeri USA in danes ANG spakirala kuferčke Big smile

->>> ->>> ->>>
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. (W. D.)
0
Nazaj na vrh
Maisie
Starost: n/aPridružen: 13. nov 2007Prispevkov: 807Kraj: Planet ZemljaStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2010 19:50
Povezava do prispevka
Super...tudi meni je vsaj malo odleglo Čeprav moj srček še zmeraj malo bolj tiktaka ko vidi naše nogometaše žalostne doma....

Ampak moramo pa priznat, da so Nemci danes igrali ODLIČNO.

"Iskanje odličnosti pomeni, da poskušamo dati vse od sebe pri vsem, česar se lotimo."
0
Nazaj na vrh
amendedgirl
Starost: n/aPridružen: 21. jun 2010Prispevkov: 817Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2010 21:15
Povezava do prispevka
amendedgirl je napisal/aGlede tekme med Nemčijo in Anglijo: baje, da imajo v Nemčiji (če sem si prav zapomnila) hobotnico, ki vsakič napove, kdo bo zmagal. V dve škatli dajo hrano in jo označijo z različnimi zastavami držav (tiste dve državi, ki igrata) in v tisto škatlo, ki gre hobotnica, tista država naj bi zmagala. Do sedaj je še vedno zadela. Tokrat je napovedala, da bo zmagala Nemčija. No, bomo videli, če res

quote:deb3a87031="*lučka*"
Upajmo, da ima tale hobotnica prav.
Vidiš, *lučka* hobotnica je imela prav
0
Nazaj na vrh
Tulipan
Starost: 43Pridružen: 14. dec 2007Prispevkov: 2935Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2010 22:19
Povezava do prispevka
flafi je napisal/aSicer pa - jeeeeee, Nemčija vodi! image file name: 2k4712c79d80.gif

Hi hi, tale banana pa ima neverending happy dance. Vesela tudi jaz .
Live and let live.
0
Nazaj na vrh
teatime
Starost: 36Pridružen: 18. feb 2010Prispevkov: 1268Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2010 22:24
Povezava do prispevka
Hobotnica je zadela, so pa zato rdeči angleški dresi očitno zatajili :D.
Coffee, tea and sympathy.
0
Nazaj na vrh
Blazy84
Starost: n/aPridružen: 7. jan 2008Prispevkov: 996Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2010 23:43
Povezava do prispevka
Jaz sem se počasi le sprijaznila, priložnosti bodo še in življenje teče dalje... mi je bilo pa grozno hudo ja Zdaj pa navijam naprej, dva moja cilja sta že dosežena  ZDA in Anglija se poslavljajo
Ampak nekaj bodo pa le morali ukreniti glede sodnikov, takih napak si na SP res ne bi smeli privoščiti - verjamem, da bi se danes igra Angležev lahko popolnoma drugače razvila, če bi bil njihov gol priznan in bi štartali v 2. polčas izenačeni. Čeprav Nemci so res pokazali izvrsten nogomet. In prav je tako, upala sem, da jim bodo po polčasu nabili vsaj še dva gola in res so jih.
Pa danes pri Argentini so spet zgrešili - priznali so gol, čeprav je bil
očiten offsajd.
Da ne govorimo o pristranskosti sodnikov pri dajanju kartonov...

Sodnika, ki je razveljavil regularen gol ZDA, pa je FIFA baje diskvalificirala... To bi jih lahko stalo osmine finala, ampak so imeli na njihovo srečo potem priložnost to popraviti in na našo žalost je popravni poskus uspel.

0
Nazaj na vrh
Sydelle
Starost: 34Pridružen: 3. dec 2008Prispevkov: 1752Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. jun 2010 7:22
Povezava do prispevka
Saj skoraj ni tekme brez kake hujše sodniške napake Confused Včeraj je Argentina prvi gol zabila iz ofsajda. Spet vprašanje, kako bi se tekma razvila, če bi bilo dlje neodločeno itd. - pa navijam za Argentino drugače, samo se mi zdi res brezveze, da se potem samo o tem govori, ne pa o dejanski igri. In da sodniki takole odločajo tekme, brezveze.
0
Nazaj na vrh
*lučka*
Starost: 39Pridružen: 25. jul 2006Prispevkov: 1019Kraj: vsakič nekje drugje :)Status:Offline
Objavljeno: 28. jun 2010 13:41
Povezava do prispevka
amendedgirl je napisal/a
Vidiš, *lučka* hobotnica je imela prav

Hobotnica je zakon!
Sodniki na temu prvenstvu res pogosto mimo usekajo in to konkretno. Prav tako pa naš komentator Stare, včeraj je spet bučke trosil.

Sem pa včeraj zvečer potem navijala za Mexico, ampak Argentinci so pa le Argentinci.
Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick. (Gwyneth Paltrow)
0
Nazaj na vrh
Sydelle
Objavljeno: 2. jul 2010 17:56
Povezava do prispevka
Hihi, spet so zmagali tisti, za katere sm navijala 
0
Nazaj na vrh
keya
Starost: 38Pridružen: 20. mar 2008Prispevkov: 782Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2010 18:30
Povezava do prispevka
Sydelle

Ne se J.. Nizozemci so nabili Brazilce?!?  Kakšna je bila tekma, je bila gledljiva? (ne samo igra, tud komentiranje.. nazadnje sm ob poslušanju Laurenčiča ošpice dobivala)

Ta teden nisem vse skupaj nič spremljala, bil bizibizi.. ampak ohhh.. samo da je CR pokal kufre domov. (to sm si zapomnila, hihi)
0
Nazaj na vrh
Sydelle
Objavljeno: 2. jul 2010 18:41
Povezava do prispevka
Eeeeh, jaz sem imela na tiho, ker res ne morem poslušati Milovanoviča s svojimi napačnimi priimki in uro in vsem 

Tekma pa ... po pravici povedano niti nisem skoz gledala najbolj skoncentrirano Smile če sama gledam (kot danes) se hitro naveličam so pa Brazilci res premagali sami sebe, kot je nekdo napisal v enem komentarju (bil je praktično en avtogol, pa v drugem polčasu niso ksoraj nič od sebe dali ... pa en Brazilc je grdo pohodil enega Nizozemca (imena mi res ne grejo ) in dobil zasluženo rdeč karton ... ). Čeprav so Nizozemci tudi zaj* par sigurnih situacij, ampak dobro, zmaga je zmaga
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Svetovno prvenstvo v nogometu 2010
Stran 26 od 31
Pojdi na stran 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu