Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Ponovno opravljanje cpp in vozniškega izpita

Anja025
Starost: 27Pridružen: 30. maj 2016Prispevkov: 20Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. jan 2018 22:00
Povezava do prispevka
Pozdravljeni, imam vprašanje glede vozniškega izpita. Pred štirimi leti sem že opravljala vozniški izpit, nato pa imela hudo prometno nesrečo skupaj z inštruktorico. Nato sem trikrat opravljala vozniški izpit in bila neuspešna zaradi straha. Na koncu sem vse skupaj pustila in žav obupala. Leta 2016 sem šla v drugo avto šolo, še vedno mi je veljal cpp in tam opravljala izpit dvakrat, spet neuspešno; inštruktor je rekel da drugače čisto vredu vozim, ampak ko sem prišla pred komisijo sem zmrznila, imela sem veliko tremo in vse stvari sem pomešala. Nato mi je cpp potekel. Nisem ga šla več opravljat. Letos pa grem spet in tokrat upam, da bo uspešno. Šla bom k drugi avtošoli. Opraviti moram zdravniški pregled in izpit iz teorije nato pa še vožnjo. Zanima me ali kdo ve, ko ponovno opravim cpp se mi potem pri novi avtošoli ure štejejo od začetka ali nadaljujem tam ko sem končala nazadnje ? Npr. pri prejšnji avtošoli sem končala z 40 uro, potem začnem z 41 ? Po mojem mnenju bi morala začeti od začetka saj imam potem cpp čisto na novo opravljen in se mi ne prenese iz prejšnje avtošole. Hvala za vaše odgovore že v naprej.
0
Nazaj na vrh
Binas
Starost: 36Pridružen: 17. nov 2011Prispevkov: 1239Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. jan 2018 11:36
Povezava do prispevka

To z urami vprašaj na avtošoli. Kar se pa strahu tiče, sama nisem doživela hude nesreče, sem pa 2x bila udeležena v lažji nesreči- 1x zaradi prehitre vožnje glede na razmere na cestah in avto (majhen lahek), 1x pa na pti do vulkanizerja, da mi zamenja vse 4 gume in nardi optiko, ker je blo neki z gumami narobe, mokra cesta, oster ovinek, kljub nizki hitrosti je točno tista problematična guma nardila sranje. K sreči obakrat nihče drug ni bil udeležen....

Hočem reči, tudi meni je potem ostal strah pri vožnji po ovinkasti, mokri cesti. Pa je blo treba poiskati pomoč še kje drugje kot inštruktorju avtošole , ki je bila namenjana točno temu-vožnja ovinkov, postavitev avta,(dejansko sem vzela 1 uro vožnje s kolegico inštruktorco).

Doživela si travmo-hudo prometno nesrečo, poišči psihoterapevta. Ravno berem knjigo (šele začela) Kako prebuditi tigra: zdravljenje travm. Dobro čtivo. Če drugače čisto OK voziš in je strah pred komisijo tisti pa bi tudi morda bilo smiselno. Moj brat je delal izpit ene 5-7x, kolegica 4x, točno zaradi tega, vožnja OK, čim se vsede sodnik v avto-huda trema!

100% predanost, 100% zagnanost.....vmesne poti ni!
http://tecem26.blogspot.com/
0
Nazaj na vrh
klawdy
Starost: n/aPridružen: 13. feb 2010Prispevkov: 90Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. jan 2018 10:28
Povezava do prispevka

Hmmm jaz sem tudi dvakrat delala cpp, vendar tista knjižica z vožnjami oz. urami ni imela nobene veze s tem, je pa lahko sedaj že kaj drugače, tako da bo res najbolje, da se obrneš na inštruktorja.

Kar se pa strahu tiče, te pa popolnoa razumem. Jaz sem komaj naredila izpit brez tega, da bi imela kakšne travme od prej. Vozila sem super ampak, ko je pa prišlo do izpitne vožnje in komisije v avtomobilu pa ni šlo več. Dobesedno sem pozabila vse in sem res mislila, da izpita ne bom nikoli naredila.


Najprej sama pri sebi dobro razmisli kaj je res tisto zaradi česar na izpitni vožnji zmrzneš in potem morda res poišči pomoč, če se ti bo zdelo to potrebno. Pa srečno!

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Ponovno opravljanje cpp in vozniškega izpita
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kmetijstvo je temelj sodobne civilizacije, vendar je ustvarilo nočno moro za naše zobe – kmetijska revolucija je spremenila vse in to dejstvo je nemogoče zanikati.