Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Anja025

  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Študentsko delo :).

   17. jul 2018 11:30

   Pozdravljene punce,

   po dolgem času spet pišem. Zanima me ali katera ve za kakšno vredu študentsko delo v poletnih mesecih oz. lahko tudi za daljše časovno obdobje. Študentski servis pregledujem vsak dan, pa vendar ne najdem nič primernega. Zanima me predvsem delo v pisarni, trgovini... v Celju oz. bližnji okolici. Morda katera dela v kakšnem podjetju, kjer potrebujejo študente.

    

   Hvala za vse odgovore že v naprej in lep dan smiley

   1
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Ljubosumje brata na mojega fanta.

   6. feb 2018 12:32
   Pozdravljene punce, po dovgem času se spet oglašam, da vam povem kako se je vse skupaj razpletlo. Na koncu nisem več zdržala tega pritiska in sem fanta po dveh mesecih pustila. Sedaj je brat zelo srečen in zadovoljen jaz pa še vedno žalostna. Sedaj poslušam nove izjave kot so: sedaj ne boš mela več nobenega fanta, če pa boš imela ti bom jaz določil katerega boš mela (kot da se ne znam sama odločat v življenju, saj sem povnoletna !), noben ne bo hodil v naš hišo, vse bom nagnav ! Vse izjave si ne jemlem preveč k srcu, ker vem da mi to samo škodi, ker se potem preveč obremenjujem. In tako se vrti ta začaran krog, ki mu ni videti konca.
   20
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Prodaja oblačil.

   28. jan 2018 10:58
   Pozdravljeni, zanima me ali je katera, ki prodaja večje količine oblačil ter obutve ? Bi prodajala za njo. Sporočite mi. Lp.
   1
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Prodaja oblačil.

   10. jan 2018 23:37
   Pozdravljeni, zanima me ali je katera, ki prodaja večje količine oblačil ter obutve ? Bi prodajala za njo. Sporočite mi. Lp.
   1
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Ponovno opravljanje cpp in vozniškega izpita.

   6. jan 2018 22:00
   Pozdravljeni, imam vprašanje glede vozniškega izpita. Pred štirimi leti sem že opravljala vozniški izpit, nato pa imela hudo prometno nesrečo skupaj z inštruktorico. Nato sem trikrat opravljala vozniški izpit in bila neuspešna zaradi straha. Na koncu sem vse skupaj pustila in žav obupala. Leta 2016 sem šla v drugo avto šolo, še vedno mi je veljal cpp in tam opravljala izpit dvakrat, spet neuspešno; inštruktor je rekel da drugače čisto vredu vozim, ampak ko sem prišla pred komisijo sem zmrznila, imela sem veliko tremo in vse stvari sem pomešala. Nato mi je cpp potekel. Nisem ga šla več opravljat. Letos pa grem spet in tokrat upam, da bo uspešno. Šla bom k drugi avtošoli. Opraviti moram zdravniški pregled in izpit iz teorije nato pa še vožnjo. Zanima me ali kdo ve, ko ponovno opravim cpp se mi potem pri novi avtošoli ure štejejo od začetka ali nadaljujem tam ko sem končala nazadnje ? Npr. pri prejšnji avtošoli sem končala z 40 uro, potem začnem z 41 ? Po mojem mnenju bi morala začeti od začetka saj imam potem cpp čisto na novo opravljen in se mi ne prenese iz prejšnje avtošole. Hvala za vaše odgovore že v naprej.
   3
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Ljubosumje brata na mojega fanta.

   21. dec 2017 17:45
   Res nima pravice lnarediti štale, saj mu nobeden ni nič narediv. Za svoje lete se ne zna obnašat..res ne ! Samo mu nobeden nič ne more, še mama ne. Ne pride mu do živega. Pa tudi če kriči na njega ne pomaga, on ne dovoli da pride za praznike k nam. Ker on bo doma praznovav, drugam pa ne more it ker nobenga nima. Tudi to me zelo moti, ker me vedno primerja z drugimi prijateljicami oz. sošolkami. Pravi: vidiš kak so porihtane ne pa tako kot ti, ko maš tega bedaka. Skos ima pripombe ! Kot že povedano ne mislim fanta pustit zaradi tega ker njega moti, bom pa šla za sebe živet pa bo mir.
   20
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Ljubosumje brata na mojega fanta.

   21. dec 2017 8:04
   Zadnje čase sem res zelo slabe volje zaradi tega, samo fanta ne mislim pustit zaradi tega, ker ga brat ne mara. On misli, da ga bom pustila in bila doma zraven njega, brez fanta, tako kot on brez punce. Ker če on nima nobene, še jaz ne smem meti nobenega ! Mislim, da je največji problem v tem, ko vidi kako imajo sorodniki družine pri 30 letah on pa je še vedno sam, zato tudi nikamor ne, da ga nebi kdo vprašav, če že ima kakšno punco. Jaz veliko razmišljam o tem, da bi se drugo leto preselila k fantu, ker tako res ne gre več naprej !
   20
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Ljubosumje brata na mojega fanta.

   21. dec 2017 7:55
   Ne mara ga zato, ker pravi, da se mu zdi da preveč pametuje in takšnih ljudi on ne prenaša. Kar v resnici sploh ni res. Fant je čisto vredu. Včeraj smo meli pogovor; mama, jaz in brat. Mama mu ni prišla do živega, ko je omenila, da bi ga rada povabila na božično večerjo je brat ponorev in rekev, da bo naredil takšno štalo, če pride k nam, da si bomo za vedno zapomnili. Mislim to je res groza, noben ga ne more prepričati v nič ! Zelo bi bila vesela, če bi si našev punco in se odseliv za sebe, vendar se to ne bo zgodilo. On je najrajši doma, kjer ima "povno rit" vsega, pa tudi kolegov nima, samo služba in domov. Tudi na rojstne dneve od sorodnikov ne hodi. Punce noče imeti zato ker pravi, da so vse iste in njega ne bo nobena zafrkavala.
   20
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Ljubosumje brata na mojega fanta.

   20. dec 2017 17:03
   Pri nas sta lastnika hiše mama in ati in vem, da ni prav, da on dela red po hiši. Sta mu že povedala ampak še vedno trdi svoje, zelo je trmast. Ravno danes mi je rekev, da fajn, ker bom za praznike pri njemu, samo, da ga ne vidi v naši hiši, ker ga ne mara. To je res veliko ljubosumje. Še sama ne vem zakaj sta dovolila da se tako "razraste", in to da pri 31 še vedno živi doma in nima punce tudi ni vredu, mislim, da bo celo življenje tako.
   20
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Ljubosumje brata na mojega fanta.

   20. dec 2017 16:09
   Mislim da ga nobeden ne podpihuje. To je zraslo na njegovem zelniku. Pred tem sem imela že fanta in je bilo isto, skos je slabo govoriv o njemu. Ko je prišev k nam pa ni upav nič rečt. Sedaj je še slabše saj pravi da ta fant ne sme vstopiti v našo hišo, pri nas v hiši je biv samo dvakrat od kar sma skupaj. Fant je tudi zadnič potožil, da se mu zdi, da ga brat ni vredu sprejev. Bližajo se prazniki pa bi rad prišev k nam na obisk pa ne vem kaj naj naredim, ker vem da bo brat ponorev, če mu povem, da pride v hišo.. Help me !! Starši pa so ga drugače vredu sprejeli, o njem imajo vredu mnenje. Tudi njegovi starši so me vredu sprejeli, vedno se imam zelo lepo pri njemu, njegova mama mi zaupa celo kuhinjo in vse ostalo, velikokrat me pohvali kako dobro kuham in pečem peciva. Skupaj se imamo lepo, skupaj se odpravimo tudi na kakšen izlet.
   20
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Ljubosumje brata na mojega fanta.

   2. nov 2017 21:17
   Punce najlepša hvala za vse nasvete. Zelo ste mi pomagale Smile ravno danes mi je zabrusil, da zakaj mora fant tolikokrat na teden hoditi k meni, da to ni potrebno, da ga bo čez čas najbrž minalo.
   20
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Ljubosumje brata na mojega fanta.

   31. okt 2017 8:10
   Pozdravljene punce, po dovgem času spet pišem, ker imam težave in me zanima vaše mnenje. Imam fanta, skupaj sva kratek čas, vendar se lepo razumeva. Spoznav je že tudi mojega očeta. Vse lepo in prav ampak se tukaj pojavi problem; moj brat. Star je čez trideset let in živi doma brez punce. Zelo se vtika v najino vezo, pravi, da ta fant ni za mene, naj ga rajši pustim, saj je čuden. S tem, da ga nikoli še ni videl. Ima veliko pripomb proti njemu, hoče da ga pustim. Jaz sem zraven njega srečna in zadovoljna in ga ne mislim pustiti zaradi tega, ker njemu on ne paše. Zanima me vaše mnenje. Zakaj mislite, da se tako vtika ? Je ljubosumen, ker on še vedno nima punce ? Ali je vzrok kje drugje ? Kaj narediti v takšnem primeru ? Včasih bi se najrajši odselila, ker sem sita njegovih pripomb in sem res slabe volje zaradi tega. Lep dan še naprej.
   20
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Všeč mi je (napačen)? .

   24. jul 2017 7:31
   Pozdravljene punce, ker sem naletela na nerodno sotuacijo se obračam na vas. Pred kratkim sem se razšla z fantom s katerim sva bila skupaj leto in pol, zaradi različnih konfliktov, ki so se dogajali med nama in razdalje, ki naju ločuje. Naj omenim še da mi je že takrat ko sem bila z njim bil všeč moj prijatelj s katerim se poznava že 5 let (pisanje smsov, klici itd. , vendar se še nisva videla). Z bivšim sva se razšla pred dvema tednoma, pred parimi dnevi pa sem res odšla na pjačo s tem kolegom. Zelo je luštkan in tudi po karakterju mi ustreza on tudi ve da mi je všeč. Vendar tu nastane problem, kot mi je sam večkrat povedav še vedno ni čisto prebolev bivše s katero sta bila skupaj štiri leta in imata otroka. Zdaj je v takši fazi, ko misli, da si vse punce enake in ga bo vsaka prevarala tako kot je naredila bivša. Veliko se pogovarjama in mu svetujem vendar nekako ne more iz svoje kože. Naj še povem, da sem ga na pjači pobožala po roki in mu dala dva lupčeka na lice in se ni pritoževav. Povedav mi je, da bova še šla na pjačo v kratkem. Zanima me vaše mnenje, kaj narediti v takšnem primeru ? Jo bo prebolev kmalu ali ne (narazen sta že več kot pov leta )? Naj počakam, da vse skupaj preboli ali ne ? Je vredno čakati ? Naj si rajši poiščem drugega fanta ? Skrbi me predvsem to, da bi čakala na koncu pa bila razočarana. Lep dan še naprej.
   2
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Počitnice v Umagu .

   2. jul 2017 15:57
   Akasha hvala za odgovor. Kampirala še nikoli nisem, za mene bo to prvič. Nadstrešek imava, tudi hladilnik, hladilno torbo in ventilator za v šototr. Upam da ne bo prevelika vročina, odločila sem se da se ne bom popoldan veliko zadrževala na plaži, ampak bolj v šotoru. Vozila se bova tudi z čolnom. Upam da bo prijetna izkušnja in, da ne bo treba predčasno domov ker 10 dni je kar veliko in upam da zdržim.
   6
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Počitnice v Umagu .

   23. jun 2017 12:03
   Pozdravljene, ker se začenja dopust me zanima vaše mnenje. Drug mesec se prvič odpravljam na morje zraven fanta, vendar imam pomisleke. Na morje grema v Umag in to v šotor. Nikoli še nisem bila na morju za 10 dni in to zunaj, skrbi me predvsem vročina, ne vem kako bom zdržala. Zanima me vaše mnenje, (naj grem ali ne?), ste že bile kdaj na morju v Umagu oz. kjerkoli v šotoru ? Je vročina ali ne ? Hvala za odgovore že v naprej in lep dan
   6
  • Anja025 je objavil/a na zidu.

   23. jun 2017 10:52

   Pozdravljene,

   ker se začenja dopust me zanima vaše mnenje. Drug mesec se prvič odpravljam na morje zraven fanta, vendar imam pomisleke. Na morje grema v Umag in to v šotor. Nikoli še nisem bila na morju za 10 dni in to zunaj, skrbi me predvsem vročina, ne vem kako bom zdržala. Zanima me vaše mnenje, (naj grem ali ne?), ste že bile kdaj na morju v Umagu oz. kjerkoli v šotoru ? Je vročina ali ne ?

   Hvala za odgovore že v naprej in lep dan

   0
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Višja strokovna šola Celje.

   5. jun 2016 9:37

   Zdravo ana25,

   želela bi delati v trgovini, pisarni ali pa tudi v proizvodnji če nebi bilo drugega dela. Moja največja želja je delo na občini. Ekonomija pa zato, ker sem  že hodila v srednjo ekonomsko šolo in bi lahko nadaljevala v tej smeri ne pa nekaj čisto drugega. V bližini mojega kraja so še druge višje šole kot npr. zdravstvena, za živilstvo in prehrano ter druge smeri. Gledam po internetu za delo in nikjer ne najdem vredu dela še za študentsko delo je težko dobiti, ponekod že imajo, drugje pa je potrebno imeti izkušnje. Delala sem že na občini kjer sem opravljala prakso in v frizerskem salonu kjer sem tudi opravljala prakso, ko sem še hodila na frizersko šolo.

   5
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Višja strokovna šola Celje.

   3. jun 2016 17:03

   Pozdravljene,

   ker bom kmalu zaključila z srednjo šolo (ekonomski tehnik), sem razmišljala o vpisu naprej. Zaenkrat se nisem vpisala še nikamor, ker sem želela redno zaposlitev. Vendar je v današnjem času zaposlitev težko dobiti, zato bi se lahko vpisala naprej na Višjo strokovno šolo Celje (2 leti, naziv:ekonomist, stopnja: 6/1).

   Zanima me ali je katera hodila na to šolo, ali veliko zahtevajo, kakšen je način učenja, kakšni so profesorji, kakšno je praktično usposabljanje z delom ipd.

    

   Hvala za vaše odgovore in lep dan še naprej Smile

   5
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Delo v gostišču, vaše mnenje .

   2. jun 2016 22:30

   Pozdravljene,

   ne vem ali že ta tema obstaja, vendar me zanima vaše mnenje.  Prijateljica dela v gostilini in vedno je razočarana ko jo oblegajo starejši in mlajši moški ter jo "šlatajo", sprašujejo za tel.št in so skoraj "vsiljivi", po vrhu vsega pa še pijani. Na internetu sem prebrala da so morale punce biti celo pomankljivo oblečene, da je bil večji promet. Sama v gostilni ne bi delala, ker imam resnega fanta in nebi mogla prenesti tega da me drugi fantje tako oblegajo in šlatajo. Zanima me vaše mnenje, kako gledate na delo v gostišču, ali ste se kdaj preizkusile v tem delu? Kaj je na to porekel vaš partner?

   Hvala za vaše mnenje in lep večer še naprej.

   5
  • Anja025 je napisal/a na forum v temo Študentsko delo.

   30. maj 2016 15:16

   Pozdravljeni,

   sem nova uporabnica tega foruma.

   Kmalu bom dokončala Srednjo ekonomsko šolo in poleti bi želela delati preko študenta.  Zanima me ali kdo ve za kakšno dobro počitniško delo v Celju oz. v Šmarju pri Jelšah? Delala bi v trgovini, proizvodnji, knjižnici ali pa v pisarni samo v gostilni ne, ker me takšno delo ne veseli. Kakršna koli informacija mi bo prišla prav.

   Hvala vam že v naprej za pomoč in lep dan še naprej.

   307
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 19. mar 2023 20:52
  RES slabo, meni izsušuje kožo
 • Tanja 21. feb 2023 18:20
  Izvrsten, najboljši
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
  Svaljka se
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
  Ne preprečuje vonjav
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
  Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Porota na Floridi je v tako imenovanem primeru "Take Care of Maya" izrekla rekordno sodbo v višini 261 milijonov dolarjev.