Minilo je že kar nekaj dni, a v moji glavi se misli še zmeraj ne morejo sprijazniti, da so ti naši fantje že doma. Ni pošteno, preprosto ni!!!
Ko gledam Slovaško v osmini finala...Mi smo jih dvakrat premagali (2:0 in 3:0). Ko gledam tekmo Portugalska Brazilija, kjer se ne dogaja nič....ko vidim ZDA, ANGLIJO....grenek priokus...ki ne izgine:(
Res je, da tako pač je v športu ampak je še katera taka, ki jo še zmeraj stisne pri srcu ko vidi te naše fante že doma?
Še zmeraj imam solzice v očeh ko pomislim na to, kako malo jim je manjkal, kako so zato garali in pustili res dobesedno sami sebe na igrišču.
Res srčno upam, da klapa ne razpade in Kek ostane.
Potem vsem tem pa berem izjave Oblaka, in mi ob njih gre dobesedno na bruhanje. Povedal je namreč, da ima Slovenija dobrega vratarja, vse ostalo je povprečje...pa kako si upa? Kaj je pa naredil on?
Našla izjavo:
Branko Oblak:
"Treba je čestitati fantom za pošteno borbo. Pokazalo se je, da gre za pomanjkanje kakovosti v napadu in kratko klop. Zamenjave niso prinesle nič, vsaka ekipa pa rabi impulz s klopi. Veliko smo se trošili na minulih dveh tekmah, zato je proti Angliji zmanjkalo moči. Dobro smo se zoperstavili, a v končnici nas vedno zmanjka. To se je dogajalo pri vseh selektorjih, tudi pri meni. Razlog tega je, ker smo majhna država. Proti Alžiriji smo zmagali z igralcem več in tudi proti Angliji bi potrebovali številčno prednost za kaj več. Srbi bodo po SP zamenjali skoraj celotno reprezentanco, mi pa bomo v kvalifikacijah za EP igrali z enako, ker nimamo kaj zamenjati. Nimamo igralcev niti za dve močni ekipi. Največji uspeh je že to, ker smo prišli na svetovno prvenstvo in že s tem smo storili veliko. Javnost je ob evforiji hotela še več, rekel bi celo, da preveč. V kvalifikacijah za EP bomo rabili srečo, saj so v minulih kvalifikacijah reprezentance menjavale generacijo, mi pa ne. Imamo dobrega vratarja, ostalo je povprečje."
Vir: Siol