Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010

Pojdi na stran 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29
KrvavaMeri
Starost: 37Pridružen: 5. nov 2007Prispevkov: 7853Kraj: Zagorje ob SaviStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2010 18:05
Povezava do prispevka
stewie je napisal/aMeri mislim, da je tudi bila zraven, ker sem enkrat nekje njeno sliko zasledil na forumu.  

Na, zdaj bodo pa vsi vedeli, da sem bila zraven. Tako sem se najedla tega zarečenega kruha, da pokam po šivih.

Glista, kako super je, ko smo v dveh skupinah.
mejkap - blog o ličenju
0
Nazaj na vrh
Blazy84
Starost: n/aPridružen: 7. jan 2008Prispevkov: 996Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2010 18:42
Povezava do prispevka
Italijani se bodo pridružili našim na letališču!

Tikka, samo zate: Cannavaro, ko odhaja z igrišča 1, 2

Aja še to... je mogoče katera gledala tekmo? Ker jaz sem videla samo posnetke golov in mi ni jasno, kaj je bil tisti incident v golu, po zadetku Italijanov (v zadnjih minutah tekme), med slovaškim golmanom in italijanskem strelcu tega gola, ko so posredovali sodniki in potalali rumene kartone. Videti je bilo, kot da je Italijan udaril golmana, en slovaški nogometaš pa njega... ampak zakaj???
0
Nazaj na vrh
glista
Starost: n/aPridružen: 2. mar 2006Prispevkov: 6141Kraj: Na vrhu!!!Status:Offline
Objavljeno: 24. jun 2010 23:56
Povezava do prispevka
ok, na letališče jih ravno ne bom šla čakat. če pa bodo na prešercu, bi se pa šla slinit. a kdo ve, bo kaj? 
PL POWER!
0
Nazaj na vrh
amendedgirl
Starost: n/aPridružen: 21. jun 2010Prispevkov: 817Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. jun 2010 10:12
Povezava do prispevka
Če sem prav slišala, naj bi okoli 11h bili po LJ. Kje točno pa žal ne vem. Sicer pa se prepričaj, ker ne vem, če sem si prav zapomnila 
0
Nazaj na vrh
Sydelle
Starost: 34Pridružen: 3. dec 2008Prispevkov: 1752Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. jun 2010 13:08
Povezava do prispevka
Letalo s slovensko reprezentanco bo na letališču Jožeta Pučnika pristalo
ob 8.20. Tam bodo tudi kamere Televizije Slovenija. Večji sprejem za
četo Matjaža Keka, ki je na svetovnem prvenstvu osvojila 4 točke in bila
v igri za napredovanja do zadnjih sekund, bo
okoli 11. ure na
Prešernovem trgu
v Ljubljani. Zbrano množico bo zabavala skupina
Siddharta.

vir: rtv
0
Nazaj na vrh
glista
Starost: n/aPridružen: 2. mar 2006Prispevkov: 6141Kraj: Na vrhu!!!Status:Offline
Objavljeno: 25. jun 2010 13:16
Povezava do prispevka
ja, veeeejžde, pa še siddharta!!!!!!!
kera gre z mano?
PL POWER!
0
Nazaj na vrh
Tulipan
Starost: 43Pridružen: 14. dec 2007Prispevkov: 2935Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 25. jun 2010 13:33
Povezava do prispevka
Siddharta ! Jaz bi šla, pa se glede na plane za nocoj bojim, da ne bom pravočasno vstala
Live and let live.
0
Nazaj na vrh
glista
Objavljeno: 25. jun 2010 13:35
Povezava do prispevka
tudi meni je silno zgodaj.  ampak, ampak... bi blo fajn, da jih še mal povoham
PL POWER!
0
Nazaj na vrh
Tulipan
Objavljeno: 25. jun 2010 13:47
Povezava do prispevka
Jaz bom po dolgem času pri fantu in lahko narobe izpade, če jo že prvo jutro navsezgodaj popiham . Razen če še njega navdušim .

Live and let live.
0
Nazaj na vrh
glista
Objavljeno: 25. jun 2010 13:56
Povezava do prispevka
dragi, pejva gledat jokiča & co, takoooo so lepi!  pa še tomi pride. jooooj, kako se veselim, a ti tudi? 
PL POWER!
0
Nazaj na vrh
Tulipan
Objavljeno: 25. jun 2010 14:12
Povezava do prispevka
Na srečo je razumevajoč, kar se Tomija in ostalih tiče 
Live and let live.
0
Nazaj na vrh
keya
Starost: 38Pridružen: 20. mar 2008Prispevkov: 782Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. jun 2010 19:05
Povezava do prispevka
Meni je naših fantov tako žal..
To blo čisto prekruto.. bemu jenkije.. sm vedela, da jih z razlogom NE maram! Čisto po italijansko so šli dalje, pfej!

Blazy84 je napisal/aAja še to... je mogoče katera gledala tekmo? Ker jaz sem videla samo posnetke golov in mi ni jasno, kaj je bil tisti incident v golu, po zadetku Italijanov (v zadnjih minutah tekme), med slovaškim golmanom in italijanskem strelcu tega gola, ko so posredovali sodniki in potalali rumene kartone. Videti je bilo, kot da je Italijan udaril golmana, en slovaški nogometaš pa njega... ampak zakaj???

To tud men ni blo jasno wtf se je to dogajalo, me pa vsaj nasmejalo.
Golman je šel po žogo un taljanček je pa kr nek zraven prišel sikat al kaj.. pojma nimam, pa tud mene firbec matra kaj bil to za en čik fajt tam v golu.

Kul za Slovake.. samo obup, ko pomislim da so naši toliko boljši (bili v kvalifikacijah in so še) od njih, pa pakirajo kufre domov.. no comment.

Js bi šla tudi na sprejem. Pa sem ta vikend doma.. zakaj ni na nedeljo zvečer.. js sm za še en žur našim v čast, da gremo spet na pivo.
(Pa da se še malo v živo naslinim ob pogledu na Jokićaimage file name: 2k14e7ee352b.gif)

edit: Z enim učem sem prejle gledala tekmo Brazilija-Portugalska.. to ni bil niti f od futbola.. razočaranje.
0
Nazaj na vrh
Maisie
Starost: n/aPridružen: 13. nov 2007Prispevkov: 807Kraj: Planet ZemljaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 9:47
Povezava do prispevka
Minilo je že kar nekaj dni, a v moji glavi se misli še zmeraj ne morejo sprijazniti, da so ti naši fantje že doma. Ni pošteno, preprosto ni!!!
Ko gledam Slovaško v osmini finala...Mi smo jih dvakrat premagali (2:0 in 3:0). Ko gledam tekmo Portugalska Brazilija, kjer se ne dogaja nič....ko vidim ZDA, ANGLIJO....grenek priokus...ki ne izgine:(

Res je, da tako pač je v športu ampak je še katera taka, ki jo še zmeraj stisne pri srcu ko vidi te naše fante že doma?

Še zmeraj imam solzice v očeh ko pomislim na to, kako malo jim je manjkal, kako so zato garali in pustili res dobesedno sami sebe na igrišču.

Res srčno upam, da klapa ne razpade in Kek ostane.

Potem vsem tem pa berem izjave Oblaka, in mi ob njih gre dobesedno na bruhanje. Povedal je namreč, da ima Slovenija dobrega vratarja, vse ostalo je povprečje...pa kako si upa? Kaj je pa naredil on?

Našla izjavo:
Branko Oblak:
"Treba je čestitati fantom za pošteno borbo. Pokazalo se je, da gre za pomanjkanje kakovosti v napadu in kratko klop. Zamenjave niso prinesle nič, vsaka ekipa pa rabi impulz s klopi. Veliko smo se trošili na minulih dveh tekmah, zato je proti Angliji zmanjkalo moči. Dobro smo se zoperstavili, a v končnici nas vedno zmanjka. To se je dogajalo pri vseh selektorjih, tudi pri meni. Razlog tega je, ker smo majhna država. Proti Alžiriji smo zmagali z igralcem več in tudi proti Angliji bi potrebovali številčno prednost za kaj več. Srbi bodo po SP zamenjali skoraj celotno reprezentanco, mi pa bomo v kvalifikacijah za EP igrali z enako, ker nimamo kaj zamenjati. Nimamo igralcev niti za dve močni ekipi. Največji uspeh je že to, ker smo prišli na svetovno prvenstvo in že s tem smo storili veliko. Javnost je ob evforiji hotela še več, rekel bi celo, da preveč. V kvalifikacijah za EP bomo rabili srečo, saj so v minulih kvalifikacijah reprezentance menjavale generacijo, mi pa ne. Imamo dobrega vratarja, ostalo je povprečje."
Vir: Siol
"Iskanje odličnosti pomeni, da poskušamo dati vse od sebe pri vsem, česar se lotimo."
0
Nazaj na vrh
amendedgirl
Starost: n/aPridružen: 21. jun 2010Prispevkov: 817Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 10:48
Povezava do prispevka
Te čisto razumem saj sem sama podobnih občutij. Enostavno se ne morem sprijazniti s tem, da so šli naši domov, drugi, ki pa so relativno slabši, ostajajo. Ampak kot je rekel Kek, tak je šport, enkrat pridobiš, drugih zgubiš. Ne moreš vedno zmagovati...in res je tako. Čeprav sedaj po tisti tekmi nimam niti volje gledat nogometa, ker čutim grenak priokus, ker mi je resnično žal za naše. Da ne bo pomote, se strinjam, da so glede na preostale ogromno dosegli, vendar menim, da bi si zaslužiti še kaj veš. Kaj je pravično in kaj ne, je pa nesmiselno razpravljati...
Sicer pa tudi sama upam, da klapa ne bo razpadla in se bo borila naprej.

Glede komentarja Oblaka pa le to, se strinjam, da se je Samir resnično izkazal in odstopa od ostalih nogometašev, vendar to še ne pomeni, da so ostali povprečni, ker če bi bili, dvomim, da bi pršli na svetovno prvenstvo.

0
Nazaj na vrh
keya
Starost: 38Pridružen: 20. mar 2008Prispevkov: 782Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 14:11
Povezava do prispevka
Maisie ja, mene!

Sem gledala prenos.. kako so bli žalostni.. na prešercu so bili pol le malo boljše volje, super so jih pričakali. Smile
Me je pa nasmejal pogled na Keka. Big smile Že na letališču - vsi tako resni in zadržani... ko je bila nogometna himna se je pa kar smejal, pel in poplesaval.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Svetovno prvenstvo v nogometu 2010
Stran 24 od 31
Pojdi na stran 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu