amendedgirl je napisal/a^^na to sem tudi sama pomislila, ko sem vidla njihove drese

Ooo Američani se selijo na lepše (povsod je lepo, najlepše pa doma

).
Glede na to, da nisem do sedaj veliko spremljala nogometa, sploh SP še nikoli, me zanima kako to, da so igrali 123 minut? Jasno mi je, da sta dva polčasa po 45 min + podalški, ker je bilo izenačeno je bila tekma še dodatnih 15 min ... in ostalo? Ali se potem igra, v primeru izenačenja, 2x15 minut?

Prej, ko se je igralo še v skupinah so bili lahko tudi neodločeni rezultati. Zdej gre pa na izpadanje in (v primeru remija) gre nekako tako:
redni del: 90min (45+45) + podaljški (normalni - glede na prekinitve med tekmo)
+ podaljški*: 30min (15+15) + podaljški (isto glede na prekinitve)
*
Prej je bilo tako, da je bilo tekme konec, ko je prva ekipa dala gol v teh podaljških - zlati gol(?), tako so Francozi zmagali Euro2000 - Trezeguet<3.. zdej se pa odigra do konca.Zdej če je tudi po podaljških še izenačeno pridejo na vrsto
penali - točnega števila nevem.. Mislim, da se strelja po 5 penalov na vsaki strani - no, ni nujno.. lahko tudi manj, če je toliko rund penalov že mimo, razlika pa takšna, da tudi če ekipa z manjšim številom zadane vse preostale ne prehiti druge ekipe.
(Ok, upam da je vsaj približno razumljivo napisano?
)V primeru, da je pa tudi po penalih izenačeno pa so še dodatni penali in prva ekipa, ki fali pakira kufre?
Mislim, da je nekako tako.. naj me katera popravi prosim!?

Sicer pa.. Gana bravo!

Laurenčič pa obup!

Edina pametna mu je bila, ko je rekel da škoda, da niso Američani pokali že prej domov.. vse ostalo pa no comment.. bah..
Ah, samo da so šli domov.. Za Anglijo še vedno ostajam pri istem.