Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010

Pojdi na stran 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30
*lučka*
Starost: 39Pridružen: 25. jul 2006Prispevkov: 1019Kraj: vsakič nekje drugje :)Status:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 14:44
Povezava do prispevka
Keka je bilo res luštno videt takega . Pa itak vse ostale tudi, malo so se pa le razvedrili. Upam, da jim je ta sprejem vlil vsaj nekaj dobre volje nazaj in vsaj delno poplačal njihov trud. Mi je bilo prav žal, da nisem v LJ in nisem mogla na Prešerca.
Zaslužili so si vsako sekundo tega vrveža. (Naj Oblak naklada kar hoče, meni je izpadlo, kot da iz njega govori zavist.).
Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick. (Gwyneth Paltrow)
0
Nazaj na vrh
Aralyn
Starost: 37Pridružen: 2. jan 2010Prispevkov: 1297Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 14:46
Povezava do prispevka
Na Brniku je bilo fenomenalno vzdušje!! :)  Mi ni žal, da sem morala vstati nečloveško zgodaj po slabo prespani noči. Wink Resda me je na začetku kar malo stisnilo, sprva so delovali tako ... žalostni. Verjetno so bili tudi utrujeni od dolge poti. Potem so pa kar ploskal, pel, skakali in plesali z nami. Super jih je bilo videti, upam, da zdaj vejo, po Brniku in Prešercu, da smo res ponosni na njih, tako dobrodošlico so si več kot zaslužili. Smile

O Oblakovem komentarju pa sploh ne bom zgubljala besed. Jasno se vidi njegov kompleks iz besed, ko pa pač ni znal sam nič narest, Kek je pa 4 točke in enotno ekipo domov pripeljal. Naj bo zelen od zavisti, če tako želi.

Danes uuuuuuuupam, da Gana zgazi ZDA! Ja, še vedno boli. Pa veliko sreče Urugvaju.
People listened instead of just waiting for their turn to speak. (C. Palahniuk, Fight Club)
0
Nazaj na vrh
*lučka*
Starost: 39Pridružen: 25. jul 2006Prispevkov: 1019Kraj: vsakič nekje drugje :)Status:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 14:50
Povezava do prispevka
Jaz tudi navijam za Gano proti ZDA in Nemce proti Angležem. Sem čisto maščevalna postala.
Mundial je res dobil grenek priokus, ki kar noče stran.
Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick. (Gwyneth Paltrow)
0
Nazaj na vrh
amendedgirl
Starost: n/aPridružen: 21. jun 2010Prispevkov: 817Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 15:27
Povezava do prispevka
Jaz sem sicer gledala samo pri poročilih delček prenosa iz Brnika in Prešerca in me je pogled na nasmejenega in razigranega Keka prav nasmejal, ker se drugače drži bolj resno 
Sicer so/ste jim navijači res priredili super sprejem. Verjamem, da so se po njem počutili malenkost boljše, ker so videli, da jih še vedno ljudje spodbujajo in spoštujejo ter cenijo njihov trud. Mi je kar malo žal, da nisem šla na sprejem - tista euforija, ziher bi bilo noro

Glede tekme med Nemčijo in Anglijo: baje, da imajo v Nemčiji (če sem si prav zapomnila) hobotnico, ki vsakič napove, kdo bo zmagal. V dve škatli dajo hrano in jo označijo z različnimi zastavami držav (tiste dve državi, ki igrata) in v tisto škatlo, ki gre hobotnica, tista država naj bi zmagala. Do sedaj je še vedno zadela. Tokrat je napovedala, da bo zmagala Nemčija. No, bomo videli, če res

*lučka* veš, jaz imam tudi podoben način, če se kaj takega prigodi, tako da navijam za Gano, no predvsem pa za Nemčijo
0
Nazaj na vrh
*lučka*
Objavljeno: 26. jun 2010 17:21
Povezava do prispevka

Upajmo, da ima tale hobotnica prav.
0
Nazaj na vrh
Maisie
Starost: n/aPridružen: 13. nov 2007Prispevkov: 807Kraj: Planet ZemljaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 17:59
Povezava do prispevka
quote:6cb0277a86="*lučka*"Jaz tudi navijam za Gano proti ZDA in Nemce proti Angležem. Sem čisto maščevalna postala.
Mundial je res dobil grenek priokus, ki kar noče stran.

Se strinjam  Pa lahko ZDA tudi Oblaka vzamejo v ekipo
"Iskanje odličnosti pomeni, da poskušamo dati vse od sebe pri vsem, česar se lotimo."
0
Nazaj na vrh
keya
Starost: 38Pridružen: 20. mar 2008Prispevkov: 782Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 20:42
Povezava do prispevka
Ma js nisem toliko proti Angležem, kot ZDA ().. pa še bolš se sliši, da smo edino tekmo izgubili  (pa še to glih za glih) proti "svetovnim prvakom"
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 20:45
Povezava do prispevka
dajmo Gana
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
keya
Objavljeno: 26. jun 2010 22:34
Povezava do prispevka

In oni še pravijo, da imajo naši fantje grde drese? A te njihove črte so pa lepe al kaj? Resno so kot lente za misice.

Dejmo Gana! Sicer sem bolj za opcijo, da bi bil zmagovalni gol Gane v zadnji minuti.

0
Nazaj na vrh
amendedgirl
Starost: n/aPridružen: 21. jun 2010Prispevkov: 817Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 22:38
Povezava do prispevka
^^na to sem tudi sama pomislila, ko sem vidla njihove drese
Ooo Američani se selijo na lepše (povsod je lepo, najlepše pa doma ).

Glede na to, da nisem do sedaj veliko spremljala nogometa, sploh SP še nikoli, me zanima kako to, da so igrali 123 minut? Jasno mi je, da sta dva polčasa po 45 min + podalški, ker je bilo izenačeno je bila tekma še dodatnih 15 min ... in ostalo? Ali se potem igra, v primeru izenačenja, 2x15 minut?
Nazadnje urejeno 26. jun 2010 23:07; skupaj popravljeno 2 krat
0
Nazaj na vrh
MeiMei
Starost: 119Pridružen: 26. jan 2009Prispevkov: 3084Kraj: Here and now.Status:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 23:06
Povezava do prispevka
...
Nazadnje urejeno 12. jun 2012 13:32; skupaj popravljeno 1 krat
I do yoga so that I can stay flexible enough to kick my own arse if necessary.

Pain is inevitable. Suffering is optional.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 23:11
Povezava do prispevka
Sem prav vesela, da je Gana zmagala in gredo Američani domov. Jupiii.

Kar se pa B. Oblaka tiče, pa je za njega tako značilno že dolgo, da ne zna nič drugega kot pa samo kritizirat. Saj je kritiziral že takrat, ko se je naša reprezentanca prvič uvrstila na svetovno prvenstvo. Kritizira pa zato, ker sam ni nič naredil, tisti kratek čas, ko je bil selektor. Zdaj pa je seveda nevoščljiv. In kolikor jaz vem, Oblaka tako nobeden ne jemlje resno in to že dolgo časa.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
glista
Starost: n/aPridružen: 2. mar 2006Prispevkov: 6141Kraj: Na vrhu!!!Status:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 23:15
Povezava do prispevka
tako. zdaj pa še nemčija izloči angleže, pa smo kvit
PL POWER!
0
Nazaj na vrh
keya
Objavljeno: 26. jun 2010 23:21
Povezava do prispevka
amendedgirl je napisal/a^^na to sem tudi sama pomislila, ko sem vidla njihove drese
Ooo Američani se selijo na lepše (povsod je lepo, najlepše pa doma ).

Glede na to, da nisem do sedaj veliko spremljala nogometa, sploh SP še nikoli, me zanima kako to, da so igrali 123 minut? Jasno mi je, da sta dva polčasa po 45 min + podalški, ker je bilo izenačeno je bila tekma še dodatnih 15 min ... in ostalo? Ali se potem igra, v primeru izenačenja, 2x15 minut?

Prej, ko se je igralo še v skupinah so bili lahko tudi neodločeni rezultati. Zdej gre pa na izpadanje in (v primeru remija) gre nekako tako:

redni del: 90min (45+45) + podaljški (normalni - glede na prekinitve med tekmo)
+ podaljški*: 30min (15+15) + podaljški (isto glede na prekinitve)
* Prej je bilo tako, da je bilo tekme konec, ko je prva ekipa dala gol v teh podaljških - zlati gol(?), tako so Francozi zmagali Euro2000 - Trezeguet<3.. zdej se pa odigra do konca.

Zdej če je tudi po podaljških še izenačeno pridejo na vrsto penali - točnega števila nevem.. Mislim, da se strelja po 5 penalov na vsaki strani - no, ni nujno.. lahko tudi manj, če je toliko rund penalov že mimo, razlika pa takšna, da tudi če ekipa z manjšim številom zadane vse preostale ne prehiti druge ekipe. (Ok, upam da je vsaj približno razumljivo napisano?)
V primeru, da je pa tudi po penalih izenačeno pa so še dodatni penali in prva ekipa, ki fali pakira kufre?

Mislim, da je nekako tako.. naj me katera popravi prosim!?

Sicer pa.. Gana bravo!
Laurenčič pa obup! Edina pametna mu je bila, ko je rekel da škoda, da niso Američani pokali že prej domov.. vse ostalo pa no comment.. bah..

Ah, samo da so šli domov.. Za Anglijo še vedno ostajam pri istem.
0
Nazaj na vrh
Maisie
Starost: n/aPridružen: 13. nov 2007Prispevkov: 807Kraj: Planet ZemljaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2010 23:40
Povezava do prispevka
Končno smo dočakali to kar so si zaslužili. Sicer pa so edini gol dali iz enajstmetrovke...to pa je za osmino finala "žal" premalo.

Škoda, da se to ni zgodilo že proti Sloveniji....

Sicer pa je Novaković danes lepo rekel: Nismo še rekli zadnje besede... Go, Boys
Mlado ekipo imamo, ki ima še velikooo pred seboj. Tole sedaj so bile neprecenljive izkušnje, čez 4 leta bodo pa nepremagljivi....Ali pa čez dve na evropskem....

Samo da Kek ostane....

"Iskanje odličnosti pomeni, da poskušamo dati vse od sebe pri vsem, česar se lotimo."
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Svetovno prvenstvo v nogometu 2010
Stran 25 od 31
Pojdi na stran 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu