Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Silvesterski menu

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Petra
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. jan 2006 12:26
Povezava do prispevka
O madonca ste se pa vsi potrudili Hehe, da vidite meni,ki smo ga imeli s prijatelji



- narezek (suha salama, pršut, sir, pikantna polnjena jajčka, kumarice,...ostalega se ne spomnim)

- 7 vrst čipsa

- nato pa so sledili: ruska vodka, CC, Stock, pivo, še en whiskey, ki se ga ns pomnim, vino, pa še nekaj naše vodke

- za sladico ob 7h zjutraj: ogromne količine vode



ja, smo meli pestro
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. jan 2006 13:53
Povezava do prispevka
, sounds really good.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Malina
Starost: 42Pridružen: 15. jan 2004Prispevkov: 5137Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. jan 2006 14:37
Povezava do prispevka
midva pa sva pripravila: file osliča (pečen v pečici, vendar je v končni fazi zaradi velike količine limoninega soka, s katerim sem ga natrla in pa lastne vode prišel kar kuhan in je bil še boljši), zraven pa v pečici zapečen krompir v oblicah s peteršiljem ter pa velika skleda svežega motovilca. bilo je njammmmmmmmi, tako kot tudi vzdušje  
sva imela tudi načrte za predjed in sladico, pa sva ugotovila, da je boljše biti ravno prav sit in z dobrim okusom v ustih kot pa tako napokan, da se ti nič več ne da.
pred tem je bil "aperitiv"-heineken, zraven ribe sva pila merlota z goriških brd (kar je najbrž kulinarična napaka, glede na to, da gre za belo ribo, ampak nekako (še) nisva taka snoba), opolnoči seveda srebrno radgonsko penino (ki je meni precej boljša od zlate).
http://odglavedopet.blogspot.com/

"I live in fantasyland... and I have oceanfront property!"
0
Nazaj na vrh
Pegasus
Starost: 41Pridružen: 22. okt 2005Prispevkov: 13101Kraj: LitijaStatus:Offline
Objavljeno: 2. jan 2006 14:40
Povezava do prispevka
Meni je tudi srebrna boljša
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
0
Nazaj na vrh
Vanni
Starost: 13Pridružen: 29. apr 2005Prispevkov: 4903Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 2. jan 2006 17:50
Povezava do prispevka
Naša mami pa je pripravila:
- za aperitiv jagodni koktajl
- za hladno predjed šunko v testu in pršut
- za toplo predjed govejo juho z rezanci
- za glavno jed pa smo lahko izbirali med ocvtim piščancem, puranom v smetanovi omaki in biftkom, za prilogo smo imeli pomfrit, zraven pa še zeleno solato
- posladkali pa smo se s panakoto  in nazdravili s srebrno penino
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Antoine de Saint-Exupery)
0
Nazaj na vrh
Ursha
Starost: 44Pridružen: 13. okt 2004Prispevkov: 1516Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. jan 2006 20:01
Povezava do prispevka
Midva sva praznovala pri prijateljih s katerimi smo meni skupaj določili, kuhala pa sem jaz in sicer:
  • predjed: pečeni šampinjoni na žaru s tržaško omako in gorgonzolo
  • glavna jed: divjačina v omaki z brusnicami in kruhovimi cmoki ter solata
  • sladica: vrsta različnih peciv
Za aperitiv smo imeli Teranov liker, potem pa smo pili Refošk, zraven še kakšno kokakolo ali fanto, ob polnoči pa je bil prisoten tudi šampanjec. V glavnem večerja je bila odlična in prav vesela sem, da smo se letos za spremebo odločili za tak meni.
Kadar si nečesa res želiš,
stremi vse stvarstvo k temu,
da bi se ti sanje uresničile.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Silvesterski menu
Stran 3 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Študija univerze Purdue razkriva šokantne ugotovitve o priljubljenih dišečih voskih.