Čestitke Sicer sem skoraj pol ure porabila, da sem se uspela prijaviti (sem potem v sosednji temi o napakah na srečo videla, da si moram izbrisati predpomnilnik brskalnika, pa je šlo
Zgleda zelo, zelo, zelo lepo Čestitke.
Čestitke Sicer sem skoraj pol ure porabila, da sem se uspela prijaviti (sem potem v sosednji temi o napakah na srečo videla, da si moram izbrisati predpomnilnik brskalnika, pa je šlo
Zgleda zelo, zelo, zelo lepo Čestitke.
Novi forum izgleda čudovito Tanja vse čestitke!
Punce, hvala - bom rekla tudi v imenu ekipe Creatoor (za čudovit dizajn sta zaslužna Barbara in Jan).
Saj res - kot lahko vidite banner Netko desno zgoraj, Planet Lepote tudi tekmuje za nagrado Netko - vabimo vas, da kliknete in glasujete za vaš in naš novi PL! In vnaprej hvala za vaše dragocene glasove.
Uau, res lep eleganten nov Planet ! Čestitke Tanji in njeni ekipi
!
Zdaj se moram pa malo razgledat in znajt ...
Grem najprej glasovat za Netka .
Kolikokrat pa lahko glasujemo na Netku? Jaz sem sedaj ene 5x kliknila in vsakič se mi je zahvalil za moj glas.
Kje lahko iščem po vsebinah in naslovih debat?
Vse pohvale ob prenovi PL-ja, ki je sicer že prej bil super, sedaj pa mislim, da sploh nima več konkurence! Vsebina je še bolj dodelana, razširjena, stran je bistveno bolj funkcionalna in uporabniku prijazna, piko na i pa doda še dizajn, ki je res eleganten oz. na kratko rečeno "šik"
Skratka, čestitke in pohvale vsem, ki ste sodelovali pri prenovi ter iskrena hvala za vaš trud, zaradi katerega je PL brez dvoma najboljši!
Vau, novi PL je čudovit čestitke in pohvale vsem, ki so pripomogli k temu
Vsem hvala za komentarje, pohvale, kritike in predloge =)
Kolikokrat pa lahko glasujemo na Netku? Jaz sem sedaj ene 5x kliknila in vsakič se mi je zahvalil za moj glas.
Hihi, kar dajte ene 3x na dan, kot to počnejo drugi
, tako, da bomo vsaj lahko konkurirali. Hvala vsem!
Elle11, hello! *smajli ki maha in še pride*
In ponovno hvala vsem za pohvale, samo da se še poštima, kar ne deluje, pa bo.
Tanja je napisal/a
Hihi, kar dajte ene 3x na dan, kot to počnejo drugi
, tako, da bomo vsaj lahko konkurirali. Hvala vsem!
Understood.
Meni postaja tudi PL čedalje bolj všeč moram pa vas res pohvaliti, da tako hitro odpravljate napake, ker dopoldne se mi sploh ni uspelo prijaviti, sedaj sem se pa že brez problema (tudi z brisanjem zgodovine ni bilo nič boljše). Super ste
Končno mi je uspel se prijavitl!!! Dobr vam je ratal, obvladate
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...