- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Fantje, super ste. Pohvale vsem sodelujočim pri prenovi, meni se zdi res super, bolj elegantna in ženstvena spletna podoba foruma, IMO.
Se strinjam! PL je šel iz najstnice v žensko
Aja, tole citiranje je pa zdaj noro dobro narejeno! Hvala fantje za super portal!
Ja, ženstveno bo res prava beseda Krasna prenova, predvsem večja preglednost mi je všeč.
Wooooop, smeškoti!
& vse ostalo Hvala!
Za vse napake je že odprta ta tema, dajte se citirat tja, da se napake tu ne spregledajo
Kako lepo, da se fantje trudijo, da bomo babe zadovoljne
Za vse napake je že odprta ta tema, dajte se citirat tja, da se napake tu ne spregledajo
Hvala vam za pohvale!
Cheeks, a ne?
RES so zlati, mislim, da je malo takih, ki bi se tako zelo potrudili.
Ineya, si z nami ali si kje obležala s prazno literco?
Kje se na KMM išče po proizvajalcih?
Se bi dalo kaj narediti, da seznami debat na forumu (ko kliknem kategorijo, npr. dekorativna kozmetika) ne bi bili napisani v sivi? Jaz imam očala, pa že tako cel ljubi dan zijam v PC v službi in ne bi napenjala oči še za forum.... (saj sicer lahko berem sive napise, ampak črni bi bili lažje berljivi)
Od vsega tega pcja me popoldne / zvečer pogosto že kar oči bolijo.....
Jaz se bom morala na to novo podobo še navaditi, zaenkrat mi je precej kaotična.
Cestitke! Lepo prenovljena stran...samo se navaditi se jo je treba:)
Pohvale tudi z moje strani! Nova podoba je res très chic Jaz pa čisto izgubljena
Uuuu, smo online. Super.
Oblikovno in vizualno mi je super, s funkcionalnostjo pa imam zaenkrat malce težav (se bom preselila v sosednjo temo in opišem katere) + malce slabše s znajdem zaenkrat, ampak to je najbrž stvar navade.
Čestitke še enkrat.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...