Najprej bi rada čestitala Tanji za čudovit "new look".
Zanima pa me, kje po novem pogledam zadnje prispevke od mojega zadnjega obiska
Najprej bi rada čestitala Tanji za čudovit "new look".
Zanima pa me, kje po novem pogledam zadnje prispevke od mojega zadnjega obiska
Živjo,
tudi meni je prenovljena stran super, vse pohvale, verjamem da je bilo veliko dela potrebnega da je končni izdelek tako dober. Tudi mene, kot predhodnico zanima, kjer se pogleda nove objave na forumu od zadnjega obiska?
Čestitke za prenovo portala, ki je izpadla super.
Zanima me edino zakaj mi izdelkov na KKM ne pokaže po imenih, kljub temu, da dam razvrsti po imenu A - Ž, pa mi kr vse mešano kaže?
Najprej hvala vsem za pohvale in čestitke v imenu celotne ekipe PL in Creatoor - res je bilo ogromno časa in dela - oz. mislim, da lahko rečem kar garanja - vloženega v to, da je portal kakršen je.
Bi vas pa lepo prosila, da vse glede tega, kar pogrešate ali ne deluje, sprašujete v tej temi, ki jo fantje spremljajo in odgovarjajo - veliko je bilo že odgovorjenega in urejenega, veliko še bo. Hvala vam!
Jst sm bolj blond..torej je upravičeno dejstvo, da mi ni jasno kako menjati avatar
Drugače pa še kr raziskujem in se hkrati navdušujem
Ineya, na vrhu strani klikneš na svoj vzdevek, da prideš v svoj profil. Potem se pa z miško premakneš na bež področje, in se ti bo prikazal gumbek za spremembo avatarja.
Evo, še fotka:
Uau, kaj zamujam! (sicer ste me pa s prijavo malce namučili
).
Čestitam za krasno prenovo. Vse novosti sicer še spoznavam, ampak zaenkrat mi je všeč vse kar vidim. In strinjam se z opisom: Iz najstnice v mlado žensko.
Skratka, navdušena sem nad novim izgledom in upam, da so vse neprespane noči (delno že) pozabljene in ves trud poplačan.
P.S. Predogled novega portala ste imeli že na sejmu Narava zdravje kajne?
Jaz po dolgem času včeraj gor in bila prav presenečena nad izgledom. Super sprememba.
Da ne bom samo grajala v temi o napakah, moram tukaj pohvaliti novo URL strukturo.
Avatar in profilno sliko se zamenja na vaši profilni strani, kot je že flafi razložila, vendar se zamenja posebej avatar in profilno sliko. Iz spodnjega primera je tako, da se avatar zamenja levo, profilno sliko pa desno.
Pa hvala vsem za pohvale.
Tako je. Si prišla 'špejat'?
Kako ti je potem uspela prijava?
In ponovno hvala vsem. *smajli z rožico*
Uf, me že dolgo ni bilo gor, potem pa še tak šok
Mi je na splošno všeč, samo navaditi se moram, pa avatar je sedaj malo kašast, originalne slike pa verjetno nimam več. Mogoče čas, da si omislim novega?
Jep, avatarji so zdaj 130x130. Tudi moj je meglen, ga bom morala še enkrat dati. No, sem si pa vsaj ozadje na profilni zamenjala.
P.S. Ste danes zvečer že glasovale za Netko PL?
kulsko
flafi hvalaaaaa ti
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...