Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Pirina kaša

darja.
Starost: 42Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2705Kraj: V ekonomiji...Status:Offline
Objavljeno: 1. okt 2006 8:19
Povezava do prispevka
Evo kupila sem pirino kašo in sem jo hotela uporabiti kot sladico. (kot nekakšen mlečni riž s sadjem). Ampak se sploh ne zmehča in ostaja trda tudi po enournem kuhanju. Ali ima še kakšna kakšen dober recept, da jo bom porabila ko jo že ravno imam.

želva, je ukinjena, je šla prepočasi ;)
0
Nazaj na vrh
rina76
Starost: 47Pridružen: 27. dec 2005Prispevkov: 138Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 1. okt 2006 15:40
Povezava do prispevka
Kaj pa če jo poskusiš prej namočiti v vodo? Jaz sem si tako delala ajdovo kašo. Za eno uro sem jo namočila v hladno vodo. Lahko jo pustič namočeno tudi dalj časa. Potem sem vodo odlila in kašo skuhala v mleku. Med kuhanjem sem dodala suho sadje (slive, jabolka, hruške) in na koncu še malo masla. Meni je to odlična jed. Na takšen način si pripravljam tudi proseno kašo. Aja, kašo si posujem s cimetom, ker ga obožujem.
Bom pa ob priliki poskusila tudi s pirino. 
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 41Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 6. nov 2006 9:43
Povezava do prispevka
Darja, si ti kupila prav pirino kašo al piro oz. a je to dvoje isto?
Jest sm kuhala piro v mleku pa se mi je prou fino skuhala...tolko, da sm zravn še malo grickala.
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
darja.
Starost: 42Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2705Kraj: V ekonomiji...Status:Offline
Objavljeno: 6. nov 2006 10:24
Povezava do prispevka
gor piše pirina kaša. Sem jo ful dolgo kuhala, pa je še kar trda. Unhappy

želva, je ukinjena, je šla prepočasi ;)
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 41Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 6. nov 2006 11:43
Povezava do prispevka
hmm, kje si jo pa kupila?
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
darja.
Starost: 42Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2705Kraj: V ekonomiji...Status:Offline
Objavljeno: 6. nov 2006 12:11
Povezava do prispevka
v Mercatorju. Taka škrnicelj, rumeno rjav. Je pa bila takega okusa, kot da bi jedla ričet, ki še ni zmehčan. Unhappy

želva, je ukinjena, je šla prepočasi ;)
0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 122Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. nov 2006 13:28
Povezava do prispevka
Jaz jo ponavadi namočim kar čez noč, ker se tako ful hitreje skuha. Pa malo posolim vodo. Imajo pa tudi že kuhano piro v konzervah v Mercatorju, sem kupila za poskusit, pa me je tista preveč razkuhana.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Pirina kaša
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.