Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Pečene banane iz kitajske restavracije

Pojdi na stran 1 , 2
Akasha
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 7649Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. mar 2005 17:46
Povezava do prispevka
Jaz sem cvrla banane na maslu in sladkorju in se enih sestavinah,kolikor se spomnim recepta(nekje imam napisanega)..nek Cajunski recept iz Louisiane,potem jih flambiraš in daš zraven anilijin sladoled.. Še kar v redu pride..  FOSTERJEVE BANANE se imenuje.
THE SPIRIT OF FIRE !!!
0
Nazaj na vrh
ilafa
Starost: 38Pridružen: 8. dec 2004Prispevkov: 1854Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 29. mar 2005 21:22
Povezava do prispevka
jaz sem jih ocvrla v tistem testu za miške (jogurt, moka,jajce, malo
pecilnega) in so bile super! polila sem jih z medom raztopljenim v malo
vode in postregla z vanilijevim sladoledom.
http://www.macjedlake.com
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2005 20:52
Povezava do prispevka
 Jaz sem pa danes naredila pravo "štalo" v moji kuhinji. Sem cvrla ananas (kolute iz konzerve) in banane v tempura zmesi. Najprej so se mi kolobarji ananasa kar na dno posode prilepili,  maso je kar posnelo s sadežev, banane so šle malo bolje, ampak vseeno ne dosti bolje. Potem sem zamenjala posodo (sem najprej krivila AMC posodo), na novo začela v navadni RF posodi, ista zgodba. Kuhinja še zdajle smrdi, "luftam" pa že celo popoldne. Proizvod je delno v mojem želodcu, delno je šel med odplake, ker hčera ni hotela imeti s tem izdelkom nobenega opravka. Je rekla samo :"Bljak!" Nikoli več ne kupim te moke. Imam še en zavitek doma, pa ne vem, kaj bom z njim. Ko pečem sadje v testu za palačinke, je pa tako dobro.
 Sem se pa malo poglobila v to tempura moko in moram reči, da je to kar dobra "natega". Pa ne me zdaj ljubiteljice te moke linčat, prosim, saj vem, da sem jaz nekaj narobe naredila, ampak v razmislek naj napišem sestavine ( a smo že malo deformirani tukaj, a ne?).
 
SESTAVINE tempura moke:
 moka (predvidevam, da je pšenična), koruzni škrob, riževa moka, kvas, sladkor, sol, monosodium glutamat (ne vem, zakaj je tako napisano - to je natrijev glutaminat - nič kaj človeku prijazen konzervans), vezivo
 
Zdaj me pa zanima, kaj je tako posebnega pri teh sestavinah, da stane 150 gramski zavitek te moke v redni prodaji 334 SIT (292 SIT preko spleta)  - to pomeni, da je cena za kg nekaj več kot 2.200 SIT ???
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Pečene banane iz kitajske restavracije
Stran 2 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.