Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Palačinke

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. apr 2005 21:48
Povezava do prispevka
Kakšen je vaš NAJ recept?
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. apr 2005 21:51
Povezava do prispevka
Staša obstajajo kakšne ki so dietne?
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. apr 2005 21:56
Povezava do prispevka
Na forumu ŠPORT, podforum Recepti jih je nekaj.
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. apr 2005 22:00
Povezava do prispevka
Btw., enkrat sem slikala eno umetnino, ki je nastala iz zadnjih vzihljajev mase v loncku
 
image file name: 2k0612f58985.jpg
0
Nazaj na vrh
Janči
Starost: 40Pridružen: 9. maj 2004Prispevkov: 5345Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 28. apr 2005 22:27
Povezava do prispevka
Hehe, zgleda kot en deformiran pes.
 
Drugače pa moje palačinke n.1 (čist nič posebnega): z nutelo namazane, pa še kakšni drobljeni oreščki. That`s it.
Vse ljubezni se zgodijo, a le prava traja. Je kot izvir, nenehno nastaja.
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. apr 2005 22:52
Povezava do prispevka
Ja, Nutella je itak samoumevna Wink Mislila sem testo.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 41Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 28. apr 2005 22:54
Povezava do prispevka
hmm...jest tkole nardim...pol litra mleka, 2 jajci, moka..tolk da lepo zgosti, ne preveč, ker čene so predebele...vanilijev sladkor pa mal soli...pa notr nutele kolkr se da na debelo, pa dobr mi je tud sladkor potresene pa limonin sok...al pa s skuto in pečene v pečici
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
ilafa
Starost: 37Pridružen: 8. dec 2004Prispevkov: 1854Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 28. apr 2005 23:27
Povezava do prispevka
Jaz ful kombiniram: včasih nutela + marmelada, samo nutela, nutela in
smetana notri zavita, nutela in sladoled zavit, sladki greh in sladoled
zavit, samo marmelada, marmelada in smetana ipd. Smile pomoje bi blo dobro
poskusit z arašidovim maslom! in nutelo zraven. aaaaah



da sploh ne omenjam raznih gratiniranih...
http://www.macjedlake.com
0
Nazaj na vrh
Janči
Starost: 40Pridružen: 9. maj 2004Prispevkov: 5345Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 28. apr 2005 23:44
Povezava do prispevka
Aha, testo je pa pri meni vedno enako-klasičen recept. Enkrat se bom spravla tvoje beljakovinske palačinke delat.
Vse ljubezni se zgodijo, a le prava traja. Je kot izvir, nenehno nastaja.
0
Nazaj na vrh
Dina
Starost: 43Pridružen: 12. jun 2004Prispevkov: 3221Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. apr 2005 0:14
Povezava do prispevka
Jaz v maso za palačinke umešam sneg in pridejo ful lepo rahle.

Jem jih pa vedno samo z Nutello.
0
Nazaj na vrh
darja.
Starost: 42Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2705Kraj: V ekonomiji...Status:Offline
Objavljeno: 29. apr 2005 9:28
Povezava do prispevka
jaz dam v testo včasih kakav in rozine ali pa zmrznjene borovnice in pol pridejo fuul nasitne. lahko pojem samo eno.

želva, je ukinjena, je šla prepočasi ;)
0
Nazaj na vrh
Maša
Starost: n/aPridružen: 27. apr 2004Prispevkov: 2946Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. apr 2005 9:31
Povezava do prispevka
Jaz jih delam vedno iz dveh jajc, mleka, malo navadne bele moke in
veliko otrobov (ali pa samo iz prave polnozrnate moke), zlicke soli,
enega vanili sladkorcka, obvezno pa dodam se cimet in malo vanilijeve
arome. In so BBB dobre, pridejo ful fine, mehke, tanke, mnjamsi! Zraven
pase obvezno nutella. 
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. apr 2005 11:52
Povezava do prispevka
včeraj mi palačinke za seboj niso bile usojene. Najprej je v Palačinki zmanjkalo embalaže, zato jih nisem mogla dobiti, potem pa na Nazorjevi sploh niso imeli niti mase, niti jajc (vsaj tako je kuhar reku) in sem odpeketala praznih rok. Kje drugje jih sploh nisem več iskala, teli "znakci" so mi bli dovolj plus ni se dobro igrati z usodo.
0
Nazaj na vrh
Celi
Starost: 43Pridružen: 29. mar 2005Prispevkov: 951Kraj: Novo mesto - LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. apr 2005 11:59
Povezava do prispevka
 
Jes pa dam v palačinke zmeraj tudi radensko, pa pol ostre pol navadne moke. Če pa ni radenske pa malo mlačne vode. Pa vedno dam jaz pol vode/radenske pol mleka.
 
Pa notri naribam jabolko, je tudi ful dobro.
 
lp
Ko imamo vse, kar smo si želeli, je samo še nekaj, kar si želimo, in tisto nekaj je največkrat vse, kar si želimo. (R. Kerševan)
0
Nazaj na vrh
bjondika
Starost: 43Pridružen: 23. mar 2004Prispevkov: 291Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. apr 2005 12:13
Povezava do prispevka
aleksa je napisal/a
včeraj mi palačinke za seboj niso bile usojene. Najprej je v Palačinki zmanjkalo embalaže, zato jih nisem mogla dobiti, potem pa na Nazorjevi sploh niso imeli niti mase, niti jajc (vsaj tako je kuhar reku) in sem odpeketala praznih rok. Kje drugje jih sploh nisem več iskala, teli "znakci" so mi bli dovolj plus ni se dobro igrati z usodo.
 
Hmmm... Kdaj je pa to bilo, če smem vprašat? To se ne dogaja pogosto veš, zato naslednjič le še pridi, ker palačinke so res dobre... Meni so najboljše s kikirikijevim maslom in nutelo (ali viki kremo ali čim podobnim - nisem zbirčna pri teh stvareh
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Palačinke
Stran 1 od 4
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.