Potem pa očitno nekaj ne dela ok, glede na to, da se meni to ni štelo kot dodatna aktivnost. 

Potem pa očitno nekaj ne dela ok, glede na to, da se meni to ni štelo kot dodatna aktivnost. 
^Tudi meni ne..

Sta se poskusili odlogirat in ponovno prijavit?
Ja, ampak vseeno ne deluje zadeva očitno..
Ma... jaz sem ravno kar poskusila pa mi je tudi štelo dodatno točko za vpis na globalni zid... ampak kaj ko mi meni manjka še ful drugih točk...

Jaz sem tudi še enkrat poskusila z objavo na globalnem zidu, mi pa zdaj piše da imam opravljenih 5/6 aktivnosti. Prej je pisalo 5/7.
^Sva na istem ![]()
Meni tudi objave na globalnem zidu ni štelo. Imam pa zdaj 7/7 aktivnosti, ampak se ne spomnem kaj novega sem probavala vmes 
A je 100% izpopolnjenost lastnega profila tudi pogoj za sodelovanje v nagradni igri?
Jaz sem tudi še enkrat poskusila z objavo na globalnem zidu, mi pa zdaj piše da imam opravljenih 5/6 aktivnosti. Prej je pisalo 5/7.
Jaz jih imam sedaj 6/6, včeraj pa je pisalo 6/7. Izgleda, da so eno aktivnost ukinili.
Pri meni pa je se vedno 6/7
Pri meni pa je se vedno 6/7
Jaz sem imela tudi, potem sem se pa samo odjavila in nazaj prijavila in mi je pokazalo 5/6.
Jej,jej... tudi jaz sem dosegla 6/6 ...pa še nekaj točk mi fali, ker očitno ne pišem dovolj... bi pa tudi mene zanimalo, če moramo izponit tudi osebne podatke?
Jaz sploh ne morem priti do vseh točk za aktivnost. A sploh naj mi kdo pojasni, kaj je to pravzaprav aktivnost? Sem kar aktivna, pa mi še kar nekaj točk manjka. 
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...