Nič ne vidim. Sedaj pa se grem raje prestavit v drugo temo.
EDIT: Ugotovila sem, kaj je potrebno narediti - potem ko sem veselo smetila po forumu. Prijavila sem se neposredno, ne preko Facebooka, in točke so se prikazale. Neumna jaz.
Nič ne vidim. Sedaj pa se grem raje prestavit v drugo temo.
EDIT: Ugotovila sem, kaj je potrebno narediti - potem ko sem veselo smetila po forumu. Prijavila sem se neposredno, ne preko Facebooka, in točke so se prikazale. Neumna jaz.
Pri pogojih za sodelovanje piše tako: V žrebanje bodo vključeni vsi sodelujoči, ki bodo v času trajanja igre zbrali potrebno število točk.
Kolikšno pa je potrebno št. točk? Jaz jih imam 533 od 300. To je dovolj za sodelovanje? Kaj pa izpolnjenost podatkov in opravljene aktivnosti, tudi kaj vpliva?
Pa vse pohvale za tako lepe nagrade!
Potem mora biti še drobni tisk, da če temo moderatorke zaprejo zaradi nesmiselnosti, ne šteje.
Mogoče bi bilo to res potrebno ja. Ne ne, sej morm rečt, da se večina članov zelo drži pravil in uporabljajo funkcijo iskalnik
.
Ali pa nova tema?
Nova tema je Sem zdajle pogruntala, da mi piše 6/7 opravljenih aktivnosti, in ne več 5/7 kot prej. Edina "nova" stvar, ki sem jo vmes naredila je bila pa ta, da sem temo odprla.
Nope, verjetno je bilo to sporočilo ključno, da si šla naprej (vsaj upam, da ni kake napake, ker nova tema NE bi smela šteti ravno zaradi nepotrebnega kaosa in zlorab in posledično več dela moderatork).
Jaz pa mislim, da je nova tema - ko sem dala oglas (tj. odprla novo temo) sem pridobila eno aktivnost. Še zmeraj pa ne morem nagruntati ostalih dveh.
Ups. Mistejkatumejka. To seveda ne bo smelo biti - bomo uredili.
Tako, uspelo mi je izpolniti profil 100% (malček sem pogoljufala pri podatkih, ki jih nisem želela razkriti ), imam 586 točk (in še rastejo
), kar predvidevam da je dovolj za sodelovanje, če je meja 300 (nisem zihr, ker nisem dobila potrditve, ampak si mislim, da je to to), še vedno pa mi ni čisto jasno glede teh aktivnosti. Sedaj jih imam 5 od 7, predevam, da je ena izmed njih tudi predlog novega izdelka na KMM (moram še naštudirat kaj bi predlagala) in pa kakšne objave na globalnem zidu. Še vedno pa me zanima ali je treba imeti vse aktivnosti narejene za sodelovanje v nagradni igri, ali so točke dovolj.
Še to, ali se je treba za sodelovanje kam posebej prijaviti, ali smo avtomatsko vsi vključeni, ki imamo dovolj točk?
Tudi jaz ne vem, kaj so te aktivnosti (imam 4 od 7), in tudi nisem dobila nobene potrditve, kljub temu da sem že prekoračila 300 točk ...
JoLynn, ni objava na globalnem zidu. Jaz sem namreč že nekaj napisala (testirala sem, kako to deluje), število opravljenih aktivnosti pa je ostalo enako (5/7).
Eh, poop.
Edit: O sedaj vidim, da imam tudi jaz eno aktivnost več kot včeraj. Vse kar sem storila je, da sem eno novo temo odprla.
Tudi jst imam 5/7 in se mi niti sanja ne, kaj bi sploh lahko bilo. Kar se tiče pa točk, sem pa že krepko čez 300 pa to očitno ne igra nobene vloge..
Še vedno pa me zanima ali je treba imeti vse aktivnosti narejene za sodelovanje v nagradni igri, ali so točke dovolj.
Še to, ali se je treba za sodelovanje kam posebej prijaviti, ali smo avtomatsko vsi vključeni, ki imamo dovolj točk?
To tudi mene zanima?
Tudi jst imam 5/7 in se mi niti sanja ne, kaj bi sploh lahko bilo. Kar se tiče pa točk, sem pa že krepko čez 300 pa to očitno ne igra nobene vloge..
+1 Sicer sem tudi že čez tristo. Meni je 5. aktivnost nepričakovano dodalo, ko sem objavila na globalnem zidu, samo pravite, da očitno to ni to...
Meni je objavo na globalnem zidu štelo za novo aktivnost, sem pa morala kliknit refresh, da je potegnilo.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...