Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Moja stvaritev danes ali velika noč se bliža ;)

Pojdi na stran 1 , 2
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. mar 2005 9:00
Povezava do prispevka
hvala za pohvale, naj povem, da je bilo tudi okusno.
 
Ko boste delale pazite samo na pravilno temperaturo in bo vse vredu!
Preden se lotite, dajte uro prej ven maslo in jajca, da se ogreje na sobno temp.
0
Nazaj na vrh
miškašiška
Starost: 49Pridružen: 12. jan 2005Prispevkov: 71Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 10. mar 2005 12:03
Povezava do prispevka
o, lepa tale pletenka.
sm tudi jaz pred leti take stvaritve delala.
 
ampak sm vedno goljufala mal, ker sm testo kar iz BONI moke naredila.
pol sm pa pletenke, pa vozličke, pa ptičke, pa žemljice delala, pa buhteljne,...ma kar mi je na misel prišlo.
dejansko je skoraj nemogoče, da se karkoli sfiži...
barb
0
Nazaj na vrh
Manca1
Starost: 42Pridružen: 2. apr 2004Prispevkov: 776Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2005 7:19
Povezava do prispevka
Včeraj sem preizkusila tvoj recept Aleksa...uspelo je odlično. Moram pa povedat, da je moja bodoča tašča rekla, da je še boljše kot se dobi v pekarni blizu nas.
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2005 7:57
Povezava do prispevka
uh, če je tašča to rekla, potem je več kot res
0
Nazaj na vrh
Manca1
Starost: 42Pridružen: 2. apr 2004Prispevkov: 776Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2005 8:18
Povezava do prispevka
Jaz sem se ob njeni izjavi le nasmehnila in takoj pomislila nate
0
Nazaj na vrh
Alyn
Starost: 15Pridružen: 14. mar 2005Prispevkov: 895Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. mar 2005 23:28
Povezava do prispevka
bravo Aleksa ...izgleda super!
0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 42Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 11:34
Povezava do prispevka
Bom kr tukaj vprašala, ker jenekako poveznao z Veliko nočjo....

Koliko časa se kuha šunka? Oz. jo sploh kuhate - mislim tisto prekajeno, ko kupiš v ovitku?
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 41Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 12:22
Povezava do prispevka
Mislim da mora na ovitku pisat, če jo je sploh potrebno kuhati. Jo daš pa vseeno lahko kuhat z dodatkom česna, lovorjevega lista in popra za dobre pol urce...
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 42Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 12:28
Povezava do prispevka
Nič ne piše, če je že kuhana....
Hvala, sem jo kr dala kuhat. 
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 18:30
Povezava do prispevka
Candy, a ti jo že zdaj kuhaš? 
0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 42Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 20:03
Povezava do prispevka
Jap, mi je zapasala..... 
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 22:40
Povezava do prispevka
Hehe Dober tek!
0
Nazaj na vrh
anci
Starost: 41Pridružen: 28. avg 2006Prispevkov: 718Kraj: MedvodeStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2008 9:59
Povezava do prispevka
Jaz bi pa naredila šunko v testu, samo ne vem kakšno testo naj naredim? Ima mogoče katera kakšen dober predlog, da ga je že sprobala? 
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Moja stvaritev danes ali velika noč se bliža ;)
Stran 2 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
S čokolado obloženi malinovi grižljaji z arašidovim maslom so božanska poslastica, ki bo potešila željo po sladkem.