Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

ko pade sladkor...

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Dora
Starost: n/aPridružen: 22. feb 2006Prispevkov: 61Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. apr 2006 16:21
Povezava do prispevka
Hvala bogu mene pomfri tudi nič ne mami, pa krofi ali pa mlečna čokolada, ko jo vidim mi dol visi...Če pa dam kaj v usta potem pa je konec

Ampak do tega redkokdaj pride...
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 42Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. apr 2006 20:16
Povezava do prispevka
Pomfri mene tudi popolnoma nič ne zanima . Čokolada zelo občasno in še to bolj temna ali bela, krofi pa ponavadi okrog pusta. Ne morem se pa upreti svežim francoskim rogljičkom . To mi  je pa res pregrešno dobro...
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 40Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 13. apr 2006 21:19
Povezava do prispevka
A nima ravno temna čokolada manj sladkorja in več maščob?
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
Maja85
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2004Prispevkov: 1565Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 13. apr 2006 21:38
Povezava do prispevka
Ima, ja. Zato ima tudi nižji GI. Kalorij pa (približno) enako.
0
Nazaj na vrh
ninnna
Starost: 40Pridružen: 18. jan 2006Prispevkov: 2123Kraj: pod kovtromStatus:Offline
Objavljeno: 14. apr 2006 7:59
Povezava do prispevka
je pa občasno priporočljiva kot varovalo pred alergijami...
How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box
0
Nazaj na vrh
Dora
Starost: n/aPridružen: 22. feb 2006Prispevkov: 61Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. apr 2006 8:40
Povezava do prispevka
Jaz če jem jem temno čokolado, pa še to zelo redko...
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 42Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. apr 2006 12:44
Povezava do prispevka
Kaj pa temna za kuhanje? Ima ta več maščobe ali v čem je razlike med to in navadno temno?
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 40Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 14. apr 2006 14:45
Povezava do prispevka
Lih sem nekaj iskala o Lindtovih čokoladkah pa sem tole našla:
 
kcalMOHB
Excellence, extra cremigca. 560ca. 37 gca. 51 gca. 6,0 g
Excellence 70% Cacaoca. 534ca. 41 gca. 34 gca. 9,3 g
Excellence 85% Cacaoca. 530ca. 46 gca. 19 gca. 11 g
Excellence 99% Cacaoca. 530ca. 50 gca. 8,0 gca. 13 g
 
Tuki se fino vidi, kako s procentom .kakava narašča maščoba in pada sladkor. Jaz osebno raje vidim da je več maščobe, ker zaenkrat se mi zdijo OH večji problem - maščob težko veliko preveč pojem, zdravstvenih težav pa nimam.
 
Kaj je pa fora čokolade za kuhanje pa ne vem. Jaz bi pomoje tako bolj masleno naredila, tako da najbrž majo tudi dosti maščobe. Poglej malo sestavo.
 
(sem si ravno privoščila 35g Lindtovo 70% čokoladico in sem iskala podatke za koliko sem se pregrešila. Pa sem pozitivno presenečena in se bom še kdaj tko malo pregrešila Smile Pa še dobra mi je bila bolj kot včasih).
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
cunimuni
Starost: n/aPridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 1276Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. apr 2006 17:02
Povezava do prispevka
Kaj pa pravite na čokolino ali pa keksolino?
www.natasamedvesek.com
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 42Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. apr 2006 17:30
Povezava do prispevka
Jaz imam tudi rada čokolešnik , samo je to kar precej kalorična zadeva z veliko
OH-ji .
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. apr 2006 18:30
Povezava do prispevka
Meni osebno nagravžen, vsekakor pa neprimeren za hujšanje Wink
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 42Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. apr 2006 18:53
Povezava do prispevka
To vsekakor . Jaz ga jem zelo redko, ko se mi "zalušta" pač. Mogoče 1x na mesec ali pa še to ne.
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. apr 2006 19:18
Povezava do prispevka
No, to pa ja Smile Meni nikoli ni bil dober - baje sem jedla izključno medolino Wink
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 19. apr 2006 19:20
Povezava do prispevka
Men je pa takoooooooooooo dober - ga jem vsak dan - za razliko od raznih otrobov, ki jih niti v usta ne morem spravit... 
Staša, a so ti kateri od tazdravih tud nagravžni? Bi morda tiste probala  LOL
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
ko pade sladkor...
Stran 3 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Majska polna Luna bo vstopila v intenzivni, transformativni znak Škorpijona in nam prinesla močno energijo "spusti".