Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

ko pade sladkor...

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Ic3PrIncZ
Starost: 40Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. mar 2006 23:32
Povezava do prispevka
Mislim da je vseeno ali poješ sladkor, med ali čokolado (čeprav prvih dveh ponavadi manj). Gre za enostavne sladkorje, ki niso prav super za jest. No če žlička medu pomaga pred goro čokolade, se logično da splača, samo jaz bi ziher pojedla kar nekaj žlic in ne vem če se ne bi že kar lahko enačile s tisto čokolado.
 
Meni je pravi čaj tudi ful dober z mlekom in sladkorejm, smo si ga skuham po pol litra in obilno zasladim, tako da bi prišlo too much. Potem bi pa valjda še pol litra spila... Tako da sem se navadila pit kar nesladkanega.
 
No ja vsak mora zase nekaj najt, kar mu ustavi neustavljivo željo po sladkarijah.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. mar 2006 0:37
Povezava do prispevka
Predlogi:
 
Rahla tiramisu skuta: 200 g skute, zmešaš z nekaj žlicami kave, dodaš malo sladila, stepeš 2 beljaka in ju narahlo vmešaš v skuto, posipaš s pol žličke kakava.
 
Skuta s sadjem: 200 g skute, cca. 2 žlici zamrznjenih malin/jagod/višenj ... 2 beljaka (sneg), sladilo
 
Skuta z jogurtom: 200 g skute premešaš z najljubšim low fat jogurtom s čimmanj maščob, sneg 2 beljakov, sladilo po potrebi
 
Včasih si naredim samo sneg iz 3-4 beljkakov, sladila in žličke pravega kakava - pride čokoladna pena, dokaj solidnega okusa.
 
 
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 42Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. mar 2006 12:28
Povezava do prispevka
Staša, ni slabo
 
Pa še zamotiš se z delom, kar je tudi dobro .
0
Nazaj na vrh
ninnna
Starost: 40Pridružen: 18. jan 2006Prispevkov: 2123Kraj: pod kovtromStatus:Offline
Objavljeno: 30. mar 2006 13:01
Povezava do prispevka
UH STAŠA, TO žE ITAK SKOS JEM, TUT KO CUKER NE PADA...
How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box
0
Nazaj na vrh
Alyn
Starost: 16Pridružen: 14. mar 2005Prispevkov: 895Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. apr 2006 22:08
Povezava do prispevka
Jaz sem se danes zvečer pregrešila - večerjala sem sport muslli z jogurtom z ekstra porcijo lešnikov in zlatih rozin
0
Nazaj na vrh
**barby**
Starost: -13Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 1374Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. apr 2006 0:15
Povezava do prispevka
Pa saj ni to takooo slabo.... Huje bi bilo če bi kaj mastnega/sladkega padlo.
Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure.
Helen Keller
0
Nazaj na vrh
Alyn
Starost: 16Pridružen: 14. mar 2005Prispevkov: 895Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. apr 2006 13:14
Povezava do prispevka
barby, hvala za tolažbo
 
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 40Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. apr 2006 17:13
Povezava do prispevka
Meni se tudi ne zdi to nevem kaj. Mogoče ti je bad, ker naj ne bi zvečer OH jedla, samo kaj vse jaz kdaj pojem, pa tvoja večerja je pe vedno zdrava, moje pregrehe so pa bolj packaste.
Punce pa ne se tok sekirat za take malenkosti.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
Alyn
Starost: 16Pridružen: 14. mar 2005Prispevkov: 895Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2006 22:05
Povezava do prispevka
Ic3PrIncZ je napisal/a
Meni se tudi ne zdi to nevem kaj. Mogoče ti je bad, ker naj ne bi zvečer OH jedla.

Si uganila -  točno zaradi tega sem se slabo počutila - ker sem OH-je jedla

0
Nazaj na vrh
Alyn
Starost: 16Pridružen: 14. mar 2005Prispevkov: 895Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2006 22:17
Povezava do prispevka
quote:dfc2685962="Staša"
Predlogi:
 
Rahla tiramisu skuta: 200 g skute, zmešaš z nekaj žlicami kave, dodaš malo sladila, stepeš 2 beljaka in ju narahlo vmešaš v skuto, posipaš s pol žličke kakava.
 
Skuta s sadjem: 200 g skute, cca. 2 žlici zamrznjenih malin/jagod/višenj ... 2 beljaka (sneg), sladilo
 
Skuta z jogurtom: 200 g skute premešaš z najljubšim low fat jogurtom s čimmanj maščob, sneg 2 beljakov, sladilo po potrebi
 
Včasih si naredim samo sneg iz 3-4 beljkakov, sladila in žličke pravega kakava - pride čokoladna pena, dokaj solidnega okusa.
 
 
 
Mmmmm, tele zadevice pa moram čimprej poizkusit
0
Nazaj na vrh
Alyn
Starost: 16Pridružen: 14. mar 2005Prispevkov: 895Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. apr 2006 19:58
Povezava do prispevka
Meni je pa danes tako ZELO cuker padel, da sem zmazala 50g temne čokolade ( 72 % kakava ) - nič kaj pohvalno, ampak se tolažim s tem, da temna čokolada naredi manj škode kot jo naredita npr. mlečna in bela čokolada, ki imasta namesto višje vsebnosti kakava več maščob - upam, da nisem popolnoma v temo brcnila
 
Bo Staša povedala oz. Kia oz. Tinna....
0
Nazaj na vrh
**barby**
Starost: -13Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 1374Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. apr 2006 20:01
Povezava do prispevka
Ja Alyn, prav imaš mlečna čokolada ima veeeeeliko več maščobe in
sladkorja, temna naj bi bila celo zdrava. Kalorične vrednosti so sicer
podobne, toda ker si jo pojedla le pol je to kakih 250 kcal, kar pa res
ni hudo
Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure.
Helen Keller
0
Nazaj na vrh
Alyn
Starost: 16Pridružen: 14. mar 2005Prispevkov: 895Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. apr 2006 20:04
Povezava do prispevka
*barby*, tole je bila že druga tolažba zapored - pazi, da mi ne boš začela potuhe dajat
0
Nazaj na vrh
**barby**
Starost: -13Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 1374Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. apr 2006 20:14
Povezava do prispevka
če je pa res no. Veliko bolje je da se vdajaš tem "pregreham# kot pa kakšnemu krofu ali pomfriju
Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure.
Helen Keller
0
Nazaj na vrh
Alyn
Starost: 16Pridružen: 14. mar 2005Prispevkov: 895Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. apr 2006 20:18
Povezava do prispevka
 Še dobro, da ne maram pomfrija, pa bele in mlečne čokolade , krofov se pa najem samo za pusta
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
ko pade sladkor...
Stran 2 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Majska polna Luna bo vstopila v intenzivni, transformativni znak Škorpijona in nam prinesla močno energijo "spusti".