Oh, Amorella, seveda ne posplošujem. Izpostavila sem 3 trenutno aktualne, ki seveda, če se ne bi tako neumno izpostavljale (mazanje po goli riti s čokolado, halo ?),mogoče tudi niso tako aut. Pač sodim po tistem kar vidim.in po čemer se izpostavljajo v javnosti.
(ker drugega očitno ne znajo ali pa se jim ne da, kar sem pa že itak povdarila)
Preberite si no članek, ki piše poleg tistega čokoladnega mazanje. Napisan je prav za sluzaste moške s končanimi 6 razredi OŠ. V stilu: Sanja se je odločala in odločala in potem so jo vsi prepričevali kako je lepa (in najbrž kakšen dosežek bo to za SLO?) in potem je padla odločitev

Jes, odvrgla bo vse cunjice, tako kot se to dela..... Kao komaj je čakala, da se je rešila kronce. Zdaj pa vsi v petek takoj kupiti Ply.
To me spominja na tist vic o petelinčku in kokoši, ko jo petelinček prosi naj mu da, kokoš pa še malo koleba in teče še malo okrog, pa ji petelinček reče: daj tri kroge še naredi pa potem daj...Tako kot vse kokoške."
Sicer pa škoda besed, itak gre samo za denar in reklamo. Me pa prav zanima ali se potem po taki čokoladi res Ply toliko bolj prodaja in prav zanima me koliko te ženske dobijo plačano. Če so kaki visoki zneski (8.-10 milj) jim niti ne zamerim.
Zakaj se pa Neishi ali pa Mojci Mavec ni treba slikati nagi. Ker delata druge stvari dobro.
Zakaj se je Tina G. slikala? Zato ker je katastrofalno slaba igralka in je morala prikriti svoj netalent (kdor ne verjame si naj pogleda kako predstavo). ( Čeprav je Tina drugače prav simpatična, simpl ženska) in zakaj se Nataša B. Gračner ne rabi slikati?- . ker je tako dobra brez Ply, da dol padeš..
Zakaj se je žana slikala? Čeprav niti ni tako slaba pevka, se ji ni dalo par let garati in čakati na srečen trenutek je pač ubrala bližnjico. Kar seveda lahko da ni nič narobe za nekoga, a potem se nikar ne čudimo, če imamo nek festival in poslušamo same joške..??
Ravno zaradi teh stvari mi je žal za tekmovalko, ki praviš da zna peti in nihče ni slišal za njo in (misica o.k. je samo ena) tudi še naprej najbrž ne bo nihče slišal, če se ne bo nekako vrgla ven...
No, punce vsaj malo kritični smo pa že lahko, kaj ne? Svet se itak veselo vrti naprej...